Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(MonCheri @ 2014 10 08, 12:39)
Kurios dezutes? Mazosios?

Apvalios
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2014 10 08, 11:31)
KOMPANIJA SURINKTA,NEBERASYKIT.

o jūsu nuolaidos kodukas asmeninis? Ar yra koks bendras? Aš čia apie Marks and Spencer smile.gif

Ir dar gal kas galit pakomentuot ar šitos kelnės su pūkeliu ar plonytės? Ačiū labai 4u.gif 4u.gif
Kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 08 spalio 2014 - 12:05
sveikos, tikiuosi nesupyksit kad klausiu, bet ar buvo kam, kad 2 kartus nuskaiciavo uz viena uzsakyma?? visa suma 429 Lt, pirma karta nuskaiciavo 212 tai galvojau, kad tik uz dali prekiu (pirkau is TESCO) o dabar matau rezervavo dar 429 Lt. Ka daryti? ar kreiptis i banka ar i TESCO? Padekit kas galite smile.gif)) Aciuuu
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2014 10 08, 13:06)
sveikos, tikiuosi nesupyksit kad klausiu, bet ar buvo kam, kad 2 kartus nuskaiciavo uz viena uzsakyma?? visa suma 429 Lt, pirma karta nuskaiciavo 212 tai galvojau, kad tik uz dali prekiu (pirkau is TESCO) o dabar matau rezervavo dar 429 Lt. Ka daryti? ar kreiptis i banka ar i TESCO? Padekit kas galite smile.gif)) Aciuuu

As tokioje vietoje pradeciau nuo banko, kad stabdytu mokejima, kol pati neissiaiskinciau su tesco.
Papildyta:
Merginos, as jau pasimeciau. Kas renkate mytoys.de?? Noriu prisijungti su kokiu vienu konstruktoriumi savo vaikiui, taigi Kaledos ne uz kalnu ax.gif
Atsakyti

Su javariu man yra buvę, bet tik rezervuota pabuvo, antrą kart nenuskaičiavo. Neprisimenu po kiek laiko dingo tik ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2014 10 08, 12:53)

Gal nuorodą galima, ten jos kelių skonių lyg būdavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 08 spalio 2014 - 12:26
bbiitute, kartais mytoys buna geros kainos playdough, dabar matau 14.99 uz rinkinuka, bet as pirkau po 9.99 4u.gif
Atsakyti

Pas mane iš viso 4 kartus tesco nuskaičiavo pinigus doh.gif doh.gif Vėliau liko 2 sumos nuskaičiuotos už tą patį užsakymą (teisinga) ir 2 rezervuotos ("pievos") Pasiskambinau į banką ir rankiniu būdu nuimė man tas rezervuotas sumas. Taip tos rezervacijos nusiima po 15 dienų automatiškai (taip banko darbuotojas sakė)
Atsakyti
Mergiukai, ar siuncia mytoys.de automobilines kedutes i LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 08, 13:17)
bbiitute, kartais mytoys buna geros kainos playdough, dabar matau 14.99 uz rinkinuka, bet as pirkau po 9.99  4u.gif

Aciu 4u.gif man reik to tikrojo Modelino mirksiukas.gif ziuriu ir jo gaminiu yra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 08, 13:12)
Merginos, as jau pasimeciau. Kas renkate mytoys.de??  Noriu prisijungti su kokiu vienu konstruktoriumi savo vaikiui, taigi  Kaledos ne uz kalnu  ax.gif

As jamsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 08 spalio 2014 - 12:36
QUOTE(bbiitute @ 2014 10 08, 13:34)
Aciu  4u.gif  man reik to tikrojo Modelino  mirksiukas.gif ziuriu ir jo gaminiu yra  bigsmile.gif
Papildyta:

As jamsiu  4u.gif

Jungiuosi tada. ax.gif Kokiu adresiuku siusti krepsiuka.??
Persiusite i Klp? ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 08, 13:39)
Jungiuosi tada.  ax.gif  Kokiu adresiuku siusti krepsiuka.??
Persiusite i Klp?  ax.gif

Aciu  4u.gif

persiusiu, tik siunciu pastu arba per post24, nes kitas pastomatas man labai toli blush2.gif

lekavicienebrigita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 10 08, 12:31)
Mergiukai, ar siuncia mytoys.de automobilines kedutes i LT?  g.gif

reik deti i krepseli ir ziureti, nes norejau pirkti pianina, ir nedave.

Atsakyti