Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(bori @ 2014 10 06, 14:34)
Kadangi man jo labai reikia, tai bandysiu pati rinkt, ebay dar niekada nepirkusi, bet visada būna pirmas kartas.. biggrin.gif
Galima imt 40, 60 ar 80 vnt., aišku kuo daugau, tuo pigiau, tad tikiuosi, atsiras norinčių jungtis, tada ir žinosim, kokia kaina gausis. Preliminariai 1 vnt. apie 2 Eur plius siuntimas 20-30 Eur pasidalint ax.gif
Prašau AŽ nerašyti, rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com
Tik Kaunas 4u.gif

Kviečiu jungtis prie Bio Lederbalsam, dabar turime 29 vnt., siuntimą skaičiuosime vienetui.
Rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com 4u.gif
Atsakyti
g.gif Kaip suprasti SD siuntima už viena eura??? Kokiai sumai taiko, neberandu info. dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2014 10 07, 10:51)
g.gif Kaip suprasti SD siuntima už viena eura??? Kokiai sumai taiko, neberandu info. dekui smile.gif

lyg nuo 100 eur ar nuo 100 £(svaru) krepselio
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ieškau, kur galėčiau nusipirkti pigiau EYE Q maisto papildą. Gal kas ruošiatės užsakinėti? Mielai prisijungčiau. Aš iš Vilniaus.
Ačiū.
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas turite nuolaida OPEN24.LT parduotuvej?
Atsakyti
Atveze man Demarus, bet kol kas islekiu is namu, tai vakare susiziuresiu ir surasysiu kieno gauta, kieno negauta. Ir ka darysim, nes dar yra keletas mamyciu nespejusiu, o as pamirsau paprasyti dukrai tapkiu nupirkti, tai prasysiu vistiek, kad gal dar nuvaziuotu.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 07, 11:54)
Atveze man Demarus, bet kol kas islekiu is namu, tai vakare susiziuresiu ir surasysiu kieno gauta, kieno negauta. Ir ka darysim, nes dar yra keletas mamyciu nespejusiu, o as pamirsau paprasyti dukrai tapkiu nupirkti, tai prasysiu vistiek, kad gal dar nuvaziuotu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ignalina @ 2014 10 07, 11:17)
Sveikos,
ieškau, kur galėčiau nusipirkti pigiau EYE Q maisto papildą. Gal kas ruošiatės užsakinėti? Mielai prisijungčiau. Aš iš Vilniaus.
Ačiū.

Vilniuje SM nare NORALA renka.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 07, 10:54)

kaip gaila kad pavėlau į rinkimą... o gal laisvi būtų 27 ar 28 dydis? po kiek išėjo batai dabar?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 10 06, 10:28)
Pirksiu kontaktinius lešius iš
www.szkla.com 4u.gif

Yra 10 zl. nuolaida, perkant daugiau kaip už 200 zl.

Dar labai laukiu beijungiančių, norečiau rytoj nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 10 07, 09:26)
Kviečiu jungtis prie Bio Lederbalsam, dabar turime 29 vnt., siuntimą skaičiuosime vienetui.
Rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com  4u.gif

gal Vilniuje kuri nors renkate? ar turite užsipirkusios blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkat siltus kombiukus patiems maziausiems?
Atsakyti