Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 229 tema

QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 06, 11:46)
Na as nesu grazinusi prekiu, bet is darbines patirties siulau:

Daryti foto ir siusti su visa  pilna informacija ( uzsakymo numeris, issiuntimos data ir  t.t.)  ir laukti ju komentaru.

QUOTE(Kriiste @ 2014 10 06, 11:55)
jo, galit fotografuot ir siust jiems su uzklausimu ka jie siulo, kaip spres problema - kad va gavai ta ir ta, uzsakymo nr tas ir anas, kaina tokia ir tokia. Kad butu greiciau - gali is kart parasyt ko sieki - pvz nori susigrazint pinigus, arba gauti gera preke wink.gif Kadangi Asda siuncia i UK - siuntimas atgal - nekainuoja is ten - jie praso grazinti prekes, arba siulo atnesti i bet kuria ju parduotuve ir pakeis i kita wink.gif Jei prekes vertingos - apsimoka, jei smulkme - nu skaiciuokit wink.gif

Gi ir dirza atrodo jus is manes pirkot - kur per ju klaida vietoj vaikisku dzinsu buvo ideje... mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Na supratau, reik pabandyt, bet tikėtis labai daug neverta, nes tikrai grąžint neapsimoka.

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
pasakoju apie tesco-stebuklus. mano daugiau negu pusė kabo in progress iki šiol, bet iš tikrųjų jau viską gavau. kurjeris turėjo atnešti vieną maišą, bent jau siuntimo nuorodą turėjau vieno, o atsitempė 5 smile.gif iki vakaro visoms surašysiu, kas jungėsi. viskas gerai, kas gerai baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 10 06, 13:59)
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 10 06, 13:59)
pasakoju apie tesco-stebuklus. mano daugiau negu pusė kabo in progress iki šiol, bet iš tikrųjų jau viską gavau. kurjeris turėjo atnešti vieną maišą, bent jau siuntimo nuorodą turėjau vieno, o atsitempė 5 smile.gif iki vakaro visoms surašysiu, kas jungėsi. viskas gerai, kas gerai baigiasi rolleyes.gif

Neblogai cia.....Jau matyt TESCO tiek uzversti uzsakymais, kad nebevaldo situacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 10 06, 11:16)
Gal kuri Kaune planuoja rinkti Bio Lederbalsamblush2.gif

Kadangi man jo labai reikia, tai bandysiu pati rinkt, ebay dar niekada nepirkusi, bet visada būna pirmas kartas.. biggrin.gif
Galima imt 40, 60 ar 80 vnt., aišku kuo daugau, tuo pigiau, tad tikiuosi, atsiras norinčių jungtis, tada ir žinosim, kokia kaina gausis. Preliminariai 1 vnt. apie 2 Eur plius siuntimas 20-30 Eur pasidalint ax.gif
Prašau AŽ nerašyti, rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com
Tik Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bori: 06 spalio 2014 - 13:50
QUOTE(bori @ 2014 10 06, 14:34)
Kadangi man jo labai reikia, tai bandysiu pati rinkt, ebay dar niekada nepirkusi, bet visada būna pirmas kartas.. biggrin.gif
Galima imt 40, 60 ar 80 vnt., aišku kuo daugau, tuo pigiau, tad tikiuosi, atsiras norinčių jungtis, tada ir žinosim, kokia kaina gausis ax.gif
Prašau AŽ nerašyti, rašykite el. paštu: sveikataseimai eta gmail . com
Tik Kaunas 4u.gif

O kas tai per balzamas?
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2014 10 06, 14:40)
O kas tai per balzamas?

superinis natūralus balzamas odos gaminiams (batams, rankinėms, striukėms ir t.t.) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 06, 09:30)
Laba ryta merginos. Norejau paklausti kaip ten situacija su Demar batukais, kur buvo kooperuotas uzskaymas?
Ar as kazka praleidau ar jie dar neatejo? ax.gif

Sveiki, as irgi sedziu ir laukiu...negavau jokiu ziniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2014 10 06, 14:44)
superinis natūralus balzamas odos gaminiams (batams, rankinėms, striukėms ir t.t.)  thumbup.gif

Man tai jis nepatinka schmoll.gif . Ir kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 06, 13:59)

ir man drinks_cheers.gif tai vyro darbinius batus (prie ukio darbu) karts nuo karto pablizginu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai tas balzamas labai, jau gal trys metai naudojam thumbup.gif o gal kas užsakinėtų tuos akmenis namams valyt? Irgi iš panašios operos daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 10 06, 14:59)

Man kaip tik jis labai kvepia biggrin.gif Tikra tiesa, kad dėl skonio nesiginčijama smile.gif
Atsakyti