Lietuvos orchidėjininkų draugija pradeda žiemos sezono seminarų ciklą.
Lapkričio 15 d., šeštadienį, 12 val. Lietuvos edukologijos universiteto Gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto (Studentų g. 39, Vilnius) A-11 auditorijoje kviečiame susitikti su
UAB Vitera agronome dr. Elena Surviliene.
Pokalbio tema Kambarinių augalų apsaugos priemonės.
Išankstinė registracija nebūtina, renginys nemokamas.
Tik šio renginio metu bus galima įsigyti LOD leidžiamų žurnalų Orchidėjos po 10 Lt / 2,90 (įprasta kaina 14 Lt / 4,05 ) ir užsiprenumeruoti žurnalą kitiems metams.
Kviečiame
Ohoho na augalai man matyti, bet tokie gražūs ir tokie dideli, kad net nežinau ar rikrai čia iš manęs
Na labai gražu
Na labai gražu
QUOTE(Tina* @ 2014 11 01, 23:37)
As galiu padovanot vazonu skaldymo praktikavimuisi turiu neisvaizdziu molinuku. Menu nepraktikuoju ir jauciu kazkada juos mesiu lauk.
Neismesk,juk molis!As suskaldau y yvairaus didumo sukes ir y zeme ymaisau,megsta geles toky molio su zemem ir akmenukais patala.
Kad daug ju turiu Nusibodo rusy visas kampas uzverstas.
Kaip tu su savo kaktusu sodais gyveni? Grizti kada i LT pasibut?
Kaip tu su savo kaktusu sodais gyveni? Grizti kada i LT pasibut?
Bandau ysivaizduoti tada tu vazonu kieky
As vis gryztu,kartais net po 2k y menesy ,vis pravaziuoju sukima link taves,pagalvoju juk tavo kaktuseliai taip isaugo,oho,reikes pafotkintitad vis tave primena.O sodai mano dideli,vis siunciuosi is placio pasaulio,zieot istremti dabar,spygliu spalva tokia nuostabi dabar siemet buta nerealaus zydejimo-gaila,neturejau laiko pafotkinti,nes buvau skraidanti varle visa vasara,Lt-Ie.todel ir foto tik y FB keliau-lengviau.
As vis gryztu,kartais net po 2k y menesy ,vis pravaziuoju sukima link taves,pagalvoju juk tavo kaktuseliai taip isaugo,oho,reikes pafotkintitad vis tave primena.O sodai mano dideli,vis siunciuosi is placio pasaulio,zieot istremti dabar,spygliu spalva tokia nuostabi dabar siemet buta nerealaus zydejimo-gaila,neturejau laiko pafotkinti,nes buvau skraidanti varle visa vasara,Lt-Ie.todel ir foto tik y FB keliau-lengviau.
Na va, pravaziuoji, pagalvoji, uzsuk kada i svecius
Butu smagu,tikrai.O tu turetumei zagseti,nes vis pagiriu tavo kompanija kad graziai suzaliavo subujojo visu aky traukia taip ir vadinu tinos chebra
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 11 26, 14:48)
taip ir vadinu tinos chebra
Super Tavo augaliukai mane irgi dziugina, vienas jau ir zydejo
O ant mano virtuvės palangės parodia pradėjo pumpurą krauti. Nulėkiau į kitą kambarį, kur temperatūra 18 laipsnių-irgi tupi gražuolė su pumpuru. Man šie du kaktusai visada pirmieji praneša, kad žiemos sezonas baigėsi. Praeitą žiemą sausio pirmom dienom pumpurą parodė, o dabar dar anksčiau su žiema atsisveikino. Matyt jaučia, kad tos tikros šaltai baltos žiemos ir nesulauksime. O gal vėl bus žydinčios tulpės sniege
Prieš šventes visokios maximos pilnos gražuolių eševerijų. Visa bėda, kad jos apipurkštos baltais arba geltonais, raudonais, mėlynais dažais. Tikras kičas. Net skaudu žiūrėti kaip gražus augalas pasmerkiamas nunykimui. Kai tik pamatau, net krūptelnu, atrodo taip ir jaučiu gėlės skausmą. Būtų natūralios-tikrai nusipirkčiau.
Prieš šventes visokios maximos pilnos gražuolių eševerijų. Visa bėda, kad jos apipurkštos baltais arba geltonais, raudonais, mėlynais dažais. Tikras kičas. Net skaudu žiūrėti kaip gražus augalas pasmerkiamas nunykimui. Kai tik pamatau, net krūptelnu, atrodo taip ir jaučiu gėlės skausmą. Būtų natūralios-tikrai nusipirkčiau.