Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

Ačiū, Prickly, kiek grožybių prisižiūrėjau thumbup.gif
Na, bus matyt kas pas mane toliau augs. Jei nauji lapai bus be pudros, reiškia dažyta. Tada teks kišti po dušu prausti ir dar šepečiu pašveisti. lotuliukas.gif
Kažkaip nelabai daug turėjau sukulentų, bet po parodos atsirado naujų nusipirktų ar daug pridovanotų mažylių. Už ką labai ačiū geriems žmonėms. 4u.gif Kai pasižiūrėjau į stebukliukus mažuose vazonėliuose ir pati užsimaniau kažko mielo ir miniatiūrinio. Anksčiau auginau tik tuos, kurie tvirti, stambūs ir nereik vis atsodinėti, kad gražią išvaizdą palaikytų.

Čia miniukų pagausėjimas iš parodos. Įdomu ar ilgai man bus noro su jais terliotis ? O gal po metų, pasidžiaugusi, vėl išdovanosiu. Oi, kaip mėgsta kolegos tokias mano dovanėles. drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 10 07, 08:43)
sutempiau iš balkonų augalus ir pagalvojau, kad esu psichiškai nesveika  blink.gif , su tokiu augalų kiekių normalūs žmonės negyvena. O ateini į parodą, ir nusiramini. Ten visi tokie....

thumbup.gif thumbup.gif Labai taikliai pasakei biggrin.gif

QUOTE(Prickly @ 2014 10 07, 09:32)
Aš irgi prieš pora dienų viską sutempiau į namą - ištasytos rankos, subadyti pirštai  smile.gif,  nešiojau ir galvojau apie kolegas sukulentininkus, panašiai "žinau ką veikei praeitą savaigalį" lotuliukas.gif

nusprendė namą rekonstruoti - prilipdė prie namo oranžeriją  Kaktusų tai ten nėra schmoll.gif

lotuliukas.gif
Jau žiemojimui susinešei? Aš dal kankinu juos šiltnamyje. Dar visai neblogus orus žada...

Pasakyk draugams,kad žinai iš kur gaut kaktusų į oranžeriją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(evora @ 2014 10 07, 21:11)
Oi, kaip mėgsta kolegos tokias mano dovanėles. drinks_cheers.gif

Kai kuriomis dovanėlėmis ir aš apsidžiaugčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 08 spalio 2014 - 09:52
@asta, kaip tas mano griozdinis alijosius pas tave auga?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 10 08, 10:50)
@asta, kaip tas mano griozdinis alijosius pas tave auga?

Kolkas labai gerai. Mylimas wink.gif
Buvo parodoje,nepastebėjai kogero. Ačiū dar kartelį tau už jį 4u.gif
Atsakyti
Rimtai? bigsmile.gif Tai reiskias tu ji tikrai graziai nuauginai. O parodoj tai as daug ko nepastebejau, nes matei kokia ozkyte uz pavadelio vedziojaus doh.gif Padariau klaida, kad emiau ja vidun. Reikejo su vyru ir mazaja lauke palikt lapu gainiot. Nors maniau, kad ji jau didele ir bus kantresne, bus kazkiek idomu jai. O pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 10 08, 11:52)

ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ir saules nudegimu nesimato. Tavo rankose prisikele naujam graziam gyvenimui thumbup.gif

Per visur sukauju, tai ir cia uzklausiu. Gal kas turite parduoti dorstenia gigas sejinuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 10 08, 09:53)

Jau žiemojimui susinešei? Aš dal kankinu juos šiltnamyje. Dar visai neblogus orus žada...

Žada gerus orus smile.gif , tik vistiek turbūt neilgam. Susinešiau ramiai savaitgalį per tris dienas. Blogiau kai Naglis Šulija vidury savaitės su šypsena veide per vakaro žinias pasako, kad laukiamos šalnos iki -6 ir tada puse nakties nemiegi galvodamas apie savo kaktusus šiltnamyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 10 07, 23:11)

Čia miniukų pagausėjimas iš parodos. Įdomu ar ilgai man bus noro su jais terliotis ? O gal po metų, pasidžiaugusi, vėl išdovanosiu. Oi, kaip mėgsta kolegos tokias mano dovanėles. drinks_cheers.gif

o iš kur tiek laivos vietos radot, kažkaip įtariau, kad kaktusai jau visą palangių plotą užkaralevę...
Atsakyti
Čia darbovietės palangė-ten pagrinde visi sukulentai ir ištremti. Rytinė pusė, tai visai jiems patinka, ypač kuriems nereik tiesioginių svilinančių saulės spindulių. Namuose karaliauja kaktusai, tik viens kits sukulentas. Čia jau palangės užkištos taip, kad plyšelį sunku rasti. Reiks kada nufotografuoti ir pademonstruoti.
Atsakyti
Gal sudomintu mainai?

Echinopsis PRINCESS ANNE (su saknimis)
Echinopsis DAYDREAM (besakniai)
Echinopsis EDWARDIAN LADY (besakniai)
Echinopsis GALAXY (besakniai)

Tephrocactus articulatus

Agave victoria-reginae
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 spalio 2014 - 11:39
Šiandien šaltukas jau kaip reikiant pasiautėjo. Ar visos spėjot savo augintinius į žiemos namučius susitempti? Šiltnamiuose turbūt jau irgi minusinė temperatūra buvo?

Prie vieno daugiabučio visą vasarą atostogavo gėlyne metrinė karpažolė. Labai graži, stambi, plačiai išsikerojusi. thumbup.gif Bet pamiršo ją šeimininkė išsikasti ir namo parsinešti-šiandien jau šalnos nubučiuota. Negaliu kaip gaila augaliuko. Jau geriau būtų kam atidavę jei nerūpi. Pagaliau geriau kas pasivogęs būtų, tai bent gyva ir graži pas ką nors augtų. Aišku, vagių netoleruoju, bet taip skaudu į sunaikintą augalą žiūrėti. verysad.gif
Atsakyti