Uztat kitas cekas mane nervina. Neina su juo susisneket na dar palauksiu rytojaus...
QUOTE(Tina* @ 2015 05 17, 23:18)
Uztat kitas cekas mane nervina. Neina su juo susisneket na dar palauksiu rytojaus...
nervina rarecacti?
QUOTE(Tina* @ 2015 05 17, 22:18)
Aš jau laukiu žinių, vis "čekinu", kad nepražiopsočiau tavo laiško
Nesusitariam del uzsakymo pateikimo formos. Ryt dar skirsiu tam laiko. Labai uzimta siomis dienomis, turiu kruvas kitu reikalu.
Na zinote kas man uzrodete ta rare cati? Sitiek uzsakymu esu padarius, bet tokio grubaus ir nemandagaus bendravimo dar nemaciau Viskas prasidejo, kai uzklausiau del nuolaidos , nes uzsakymas tikrai didelis ir kiti tiekejai arba nemokamai siusdavo, arba sakydavo sorry nenuolaidziauju, bet gausite dovanu. Cia Wessner atvejis. O cia parejo lauzyta anglu kalba issireiskimai, mazdaug are you kidding? ir pan. Kaip isvis drisai paklausti. Soke as. Ir nebezinau ar beverta rizikuot tokiais pinigais su tokiu tiekeju... Aisku gaila laiko praleisto renkantis augalus, svajojant apie juos... Na dar parasiau jam mandagu laiskeli. Ziuresim kur dabar mane nusius O gal zmogus anglu kalbos nemoka ir grubiai jam gaunas reiksti savo mintis
Nu to dar nebuvo. Sedziu apsalus... Pasaulis isties margas.
QUOTE(Tina* @ 2015 05 19, 11:16)
Na zinote kas man uzrodete ta rare cati? Sitiek uzsakymu esu padarius, bet tokio grubaus ir nemandagaus bendravimo dar nemaciau Viskas prasidejo, kai uzklausiau del nuolaidos , nes uzsakymas tikrai didelis ir kiti tiekejai arba nemokamai siusdavo, arba sakydavo sorry nenuolaidziauju, bet gausite dovanu. Cia Wessner atvejis. O cia parejo lauzyta anglu kalba issireiskimai, mazdaug are you kidding? ir pan. Kaip isvis drisai paklausti. Soke as. Ir nebezinau ar beverta rizikuot tokiais pinigais su tokiu tiekeju... Aisku gaila laiko praleisto renkantis augalus, svajojant apie juos... Na dar parasiau jam mandagu laiskeli. Ziuresim kur dabar mane nusius O gal zmogus anglu kalbos nemoka ir grubiai jam gaunas reiksti savo mintis
Nu jooo, Tina. Aš irgi sėdžiu be žado Labai noriu tikėti, kad čia tik anglų kalbos žinios trukdo delikačiai parašyti atsakymą O jei vis tik tenka su tokiu žmogum bendrauti, tai spjausim į tą rare cacti ir lauksim kito sezono Dar čia žmogaus nervus tampys.... Tina, jei matai jog beprasmiška su juo prasidėti - taip ir daryk
Na pribrendau trijų mėnesių žiedus parodyti
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Eina sau MigMig, aš tokios gausybės žiedų gyvenime nemačius
Migmig - taip nebūna. Fotomontažas. Bet toooks tikroviškas
Nuostabu, migmig!
Siandien turiu ir geru ziniu. Ryt tureciau paimti musu senojo gerojo ceko kaktusus. Tuomet issiuntinesiu zinutes kiek ten mums gavosi uz juos, nes kolkas pati nezinau ka jis idejo, kiek siuntimas kainavo
Pas mane irgi zydi, ne tiek daug aisku, nes tiek ir neturiu. Po truputeli
Matucana madisonorium
[attachmentid=234468]
Echinopsis CANDLELIGHT, gautas is Astos
[attachmentid=234469]
[attachmentid=234470]
Echinopsis EASTER PARADE
[attachmentid=234471]
O kitus tingiu fotkint
Siandien turiu ir geru ziniu. Ryt tureciau paimti musu senojo gerojo ceko kaktusus. Tuomet issiuntinesiu zinutes kiek ten mums gavosi uz juos, nes kolkas pati nezinau ka jis idejo, kiek siuntimas kainavo
Pas mane irgi zydi, ne tiek daug aisku, nes tiek ir neturiu. Po truputeli
Matucana madisonorium
[attachmentid=234468]
Echinopsis CANDLELIGHT, gautas is Astos
[attachmentid=234469]
[attachmentid=234470]
Echinopsis EASTER PARADE
[attachmentid=234471]
O kitus tingiu fotkint