Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

Uztat kitas cekas mane nervina. Neina su juo susisneket doh.gif na dar palauksiu rytojaus...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 05 17, 23:18)
Uztat kitas cekas mane nervina. Neina su juo susisneket  doh.gif na dar palauksiu rytojaus...

nervina rarecacti?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 05 17, 22:18)
Uztat kitas cekas mane nervina. Neina su juo susisneket  doh.gif na dar palauksiu rytojaus...

Aš jau laukiu žinių, vis "čekinu", kad nepražiopsočiau tavo laiško mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 17, 23:20)
nervina rarecacti?

Aha doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 05 18, 12:50)

Tai tyla iš rarecacti pusės? ax.gif
Atsakyti
Nesusitariam del uzsakymo pateikimo formos. Ryt dar skirsiu tam laiko. Labai uzimta siomis dienomis, turiu kruvas kitu reikalu.
Atsakyti
Na zinote kas man uzrodete ta rare cati? mega_shok.gif Sitiek uzsakymu esu padarius, bet tokio grubaus ir nemandagaus bendravimo dar nemaciau blink.gif Viskas prasidejo, kai uzklausiau del nuolaidos doh.gif , nes uzsakymas tikrai didelis ir kiti tiekejai arba nemokamai siusdavo, arba sakydavo sorry nenuolaidziauju, bet gausite dovanu. Cia Wessner atvejis. O cia parejo lauzyta anglu kalba issireiskimai, mazdaug are you kidding? blink.gif ir pan. Kaip isvis drisai paklausti. Soke as. Ir nebezinau ar beverta rizikuot tokiais pinigais su tokiu tiekeju... Aisku gaila laiko praleisto renkantis augalus, svajojant apie juos... Na dar parasiau jam mandagu laiskeli. Ziuresim kur dabar mane nusius biggrin.gif O gal zmogus anglu kalbos nemoka ir grubiai jam gaunas reiksti savo mintis unsure.gif biggrin.gif

Nu to dar nebuvo. Sedziu apsalus... Pasaulis isties margas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 19 gegužės 2015 - 11:29
QUOTE(Tina* @ 2015 05 19, 11:16)
Na zinote kas man uzrodete ta rare cati?  mega_shok.gif Sitiek uzsakymu esu padarius, bet tokio grubaus ir nemandagaus bendravimo dar nemaciau  blink.gif Viskas prasidejo, kai uzklausiau del nuolaidos  doh.gif , nes uzsakymas tikrai didelis ir kiti tiekejai arba nemokamai siusdavo, arba sakydavo sorry nenuolaidziauju, bet gausite dovanu. Cia Wessner atvejis. O cia parejo lauzyta anglu kalba issireiskimai, mazdaug are you kidding? blink.gif ir pan. Kaip isvis drisai paklausti. Soke as. Ir nebezinau ar beverta rizikuot tokiais pinigais su tokiu tiekeju... Aisku gaila laiko praleisto renkantis augalus, svajojant apie juos... Na dar parasiau jam mandagu laiskeli. Ziuresim kur dabar mane nusius  biggrin.gif O gal zmogus anglu kalbos nemoka ir grubiai jam gaunas reiksti savo mintis unsure.gif  biggrin.gif

Nu to dar nebuvo. Sedziu apsalus... Pasaulis isties margas.

blink.gif Nu jooo, Tina. Aš irgi sėdžiu be žado blink.gif Labai noriu tikėti, kad čia tik anglų kalbos žinios trukdo delikačiai parašyti atsakymą 4u.gif O jei vis tik tenka su tokiu žmogum bendrauti, tai spjausim į tą rare cacti ir lauksim kito sezono mirksiukas.gif Dar čia žmogaus nervus tampys.... Tina, jei matai jog beprasmiška su juo prasidėti - taip ir daryk 4u.gif
Atsakyti
Na pribrendau trijų mėnesių žiedus parodyti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Eina sau bigsmile.gif MigMig, aš tokios gausybės žiedų gyvenime nemačius wub.gif
Atsakyti
Migmig - taip nebūna. Fotomontažas. Bet toooks tikroviškas tongue.gif
Atsakyti
Nuostabu, migmig! wub.gif

Siandien turiu ir geru ziniu. Ryt tureciau paimti musu senojo gerojo ceko kaktusus. Tuomet issiuntinesiu zinutes kiek ten mums gavosi uz juos, nes kolkas pati nezinau ka jis idejo, kiek siuntimas kainavo mirksiukas.gif

Pas mane irgi zydi, ne tiek daug aisku, nes tiek ir neturiu. Po truputeli smile.gif

Matucana madisonorium
[attachmentid=234468]

Echinopsis CANDLELIGHT, gautas is Astos wub.gif
[attachmentid=234469]
[attachmentid=234470]

Echinopsis EASTER PARADE
[attachmentid=234471]

O kitus tingiu fotkint tongue.gif
Atsakyti