Sveikos panienkos
Nus...tai ar darom dar vieną užsakymą? Jei taip - tai iš kur?
Peržiūrėjau aš abu psl - rarecacti - sukulentų didesnis pasirinkimas, o cactus-art-biz - sukulentų visiškai nekas...., bet kaktusų tikrai daug. Man labiau rarecacti, bet aš jau dėl visa ko ir iš cactus-art-biz sąsrašiuką pasidariau
Kadangi prisiunte man is rare cacti, tai teks jau si daryt.
sveikos, gal kuri noretu mainytis kaktusiuko vaikučiais, siulau šito kaktusiuko vaiucius
i az
i az
O man tai cactus-art-biz.com labiau vistik patinka. Asortimentas tikrai kaktusų geras.
QUOTE(Tina* @ 2015 04 30, 13:40)
Kadangi prisiunte man is rare cacti, tai teks jau si daryt.
Lauksim tolimesnių žinių
Praeita savaite atkeliaves Wessneriukas
[attachmentid=234357]
[attachmentid=234358]
Tiesa uzsidedam deadline'a rare cactus uzsakymui. Ji uzdarysiu kitos savaites pabaigoje.
[attachmentid=234357]
[attachmentid=234358]
Tiesa uzsidedam deadline'a rare cactus uzsakymui. Ji uzdarysiu kitos savaites pabaigoje.
Tina, koks nuostabus Wesneriukas -lyg saulutė
QUOTE(Tina* @ 2015 04 30, 22:36)
Šitam kelionės į naudą . Jei kitais metais nežydės tai reikės išrauti, įdėti į kartoninę dėžę ir pakratyti
QUOTE(Norvide @ 2015 05 01, 07:16)
Šitam kelionės į naudą . Jei kitais metais nežydės tai reikės išrauti, įdėti į kartoninę dėžę ir pakratyti
gal ir kitiems uzsispyrusiems tokia praktika tiktu?
Na, šoko terapija kartais padeda Man , kai kokia gėlė- nevykėlė nenori augti ir klestėti, pirmiau gražiai pakalbinu, paskui nepasitaisius- gauna įspėjimą. Tipo-žiūrėk, man, nepasitaisysi mesiu lauk, nereik čia man tavęs tokios netikėlės. Dar nepasitaisius - smarkiai barti, o po to gauna šalto dušo, būna persodinta ar stimuliatoriaus padidintą dozę šliūkštelnu. Padeda.
Bet kartais nususėlės ir atsikratau, jei estetinis vaizdas netenkina.
O atsitiktinis nukritimas nuo palangės (su vaikų ar katinų pagalba) irgi kartais geras būdas ištraukti iš komos.
Turėjau vieną mamkę, kuri ,,N'' metų jokios gyvybės nerodė. Buvo išnešta į darbą, į mažą a le sandėliuko tipo kambarėlį. Kambarėlio langai buvo mediniai, šleivi kreivi, pro plyšius liux ventiliacija. Per žiemos šventes kaip dėjo šalčiai su pūgom. Ateinu į darbą-mano kaktusai po sniego kepurėm supustytom pro lango plyšius. Kepurės jau spėjusios patirpti ir net suledėti. Galvojau amen mano kaktusams. O ne, visi gyvi liko, gausiai žydėjo, o nevykėlė mamkė sprogo lyg bomba-staigiai padidėjo jau ne dvigubai, o trigubai. Nuo to laiko augo kaip pasiutus ir žydėjo kiekvienais metais. Padėjo tokia šalčio terapija.
Tik kitoms gėlėms taip ir lieka šoko pasekmės. Turėjau gražuolį aspleniumą (kalnarūtę) ir vaikai besivaikydami viens kitą, numetė. Tai ta pusė ant kurios krito, pradėjo leisti dvišakus lapus. Visas krūmas normalus, o ta dalis išsigimus. Va, tada ir supratau ką reiškia augalui šokas. Ne kiekvieno nervai atlaiko.
Bet kartais nususėlės ir atsikratau, jei estetinis vaizdas netenkina.
O atsitiktinis nukritimas nuo palangės (su vaikų ar katinų pagalba) irgi kartais geras būdas ištraukti iš komos.
Turėjau vieną mamkę, kuri ,,N'' metų jokios gyvybės nerodė. Buvo išnešta į darbą, į mažą a le sandėliuko tipo kambarėlį. Kambarėlio langai buvo mediniai, šleivi kreivi, pro plyšius liux ventiliacija. Per žiemos šventes kaip dėjo šalčiai su pūgom. Ateinu į darbą-mano kaktusai po sniego kepurėm supustytom pro lango plyšius. Kepurės jau spėjusios patirpti ir net suledėti. Galvojau amen mano kaktusams. O ne, visi gyvi liko, gausiai žydėjo, o nevykėlė mamkė sprogo lyg bomba-staigiai padidėjo jau ne dvigubai, o trigubai. Nuo to laiko augo kaip pasiutus ir žydėjo kiekvienais metais. Padėjo tokia šalčio terapija.
Tik kitoms gėlėms taip ir lieka šoko pasekmės. Turėjau gražuolį aspleniumą (kalnarūtę) ir vaikai besivaikydami viens kitą, numetė. Tai ta pusė ant kurios krito, pradėjo leisti dvišakus lapus. Visas krūmas normalus, o ta dalis išsigimus. Va, tada ir supratau ką reiškia augalui šokas. Ne kiekvieno nervai atlaiko.
QUOTE(Tina* @ 2015 04 30, 22:36)
Praeita savaite atkeliaves Wessneriukas
Kiek daug žiedų ir kokia "skani" spalva Super pirkinys
Turiu Hatioros sakeliu isaknydintu bent 7ias isodintas,gal kam reikia? Mama kolkas pasilieku,vis bandau susidraugaut,nemoku ir nesuprantu ko jinai nori is manes