[quote=Tina*,2015 04 27, 22:56]
Prickly, renkames, neskubam. Tik as pati trumpai aki uzmeciau, tai man skurdokas ten asortimentas gal jau geriau tuomet kokie italai? cia tik siaip mastau.
Papildyta:
Ir busim ramios iki kitu metu
Na, man taip pat kilo mintis, kad geriau būtų galvoti apie užsakymą iš cactus-art-biz.com. Kažkaip italų asortimentas įdomesnis.
QUOTE(Ožiukė @ 2015 04 28, 23:21)
Tina, o jūs juos apipurškiate dažnai? Visus ar tik kai kuriuos?
P.s. gražūs žiedai
P.s. gražūs žiedai
Ai cia siaip per balkoniuka su dulksna prasibegau, nes labai karsta diena buvo, o laistyt nenorejau, nes vel atsalo orai. Zodziu imitavau ruka, truputi atgaivinau Nepurskalioju as ju kaip kokiu orchideju, bet kartais dulkes pravartu nuvalyt, ar ne? O kodel kilo toks klausimas su didele abejone?
QUOTE(Tina* @ 2015 04 29, 11:38)
Ai cia siaip per balkoniuka su dulksna prasibegau, nes labai karsta diena buvo, o laistyt nenorejau, nes vel atsalo orai. Zodziu imitavau ruka, truputi atgaivinau Nepurskalioju as ju kaip kokiu orchideju, bet kartais dulkes pravartu nuvalyt, ar ne? O kodel kilo toks klausimas su didele abejone?
Nes žydinčių visai nepurškiu, dieną, kai karšta irgi Buvau orchidėjas prisipurškaliojus
Del apdegimo zinau, nebuvo tiesiogines saules tuomet.
QUOTE(evora @ 2015 04 29, 00:57)
O čia mano astrofitumų palangė ir jos sargė:
gerai, kad sargauja, o ne žaidžia och, kiek mano katė numetus, bet paskutiniu metu kažkaip gražiai įsirango tarp vazonų
---
Žydi pirmą kartą, iš sėjinuko. Gal žinot, kas toks?
---
Merginos, prisimenu, kažkada buvo kažkoks kaktusų konkursėlis surengtas. Gal dabar kokį suorganizuokim, vis smagiau būtų
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 28, 09:21)
Ką man su šiuo vaikeliu daryti? Manau, kad eikia dar paauginti, o kas po to? nulaužti ir į žemę pasodinti su lapeliu prie kurio auga? ar vieną? šiandien pasižiūrėjau...lyg ir porą šaknelių išleido...
Sos.... patarkit?
eliss, cia mammillaria kazkuri.
QUOTE(eliss @ 2015 04 29, 14:46)
Merginos, prisimenu, kažkada buvo kažkoks kaktusų konkursėlis surengtas. Gal dabar kokį suorganizuokim, vis smagiau būtų
Tą konkursėlį organizavome rudeny, siekdami išvengti apmirimo temelėje. Dabar labai aktyvus žydėjimų ir užsakymų laikotarpis, bet jei būtų norinčių-visada galima pramogauti. Tik reikia sugalvoti kokį norime pasidaryti. Įdomiausias kaktusas, keisčiausias, mylimiausias ar gražiausias žiedas? O gal dėmesį skirti ne kaktusams , kitiems sukulentams, nes kaktusams jau buvo. Pvz: mano mylimas sukulentėlis ar kuklių žiedelių grožybės.
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 29, 18:41)
Sos.... patarkit?
O kam jį laužti - tegul auga. Bus nauja viršūnė.
QUOTE(eliss @ 2015 04 29, 14:46)
Žydi pirmą kartą, iš sėjinuko. Gal žinot, kas toks?
panašu Mammillaria pilcayensis
Gavau jau ir aš vokietukus.
Man įdomiausias Copiapoa Hypogaea
Dovanų gavau Gymnocalycium Spegazzinii. Aš tokį buvau ir užsakiusi. Tai gavau vieną didesnį. o kitą tokį mažiuką. Labai simpatiškas man.
Man įdomiausias Copiapoa Hypogaea
Dovanų gavau Gymnocalycium Spegazzinii. Aš tokį buvau ir užsakiusi. Tai gavau vieną didesnį. o kitą tokį mažiuką. Labai simpatiškas man.