Zinau as juos, bet galvojau gal is savu pavyktu gaut
Nespėjo rudeny astrofitumas pumpurų išskleisti. Taip ir stovėjo iki pavasario pasipuošęs, nes man kažkodėl rankos nekilo juos nugenėti. Žinojau, kad nieko gero negalima tikėtis, bet ...žiūriu auga, didėja pumpuriukai. O vakar ir išsiskleidė.
Vijana, su pirmais žiedais-sezono atidarymu.
Vijana, su pirmais žiedais-sezono atidarymu.
O pas mane echinocereusas zydi
[attachmentid=234350]
Papildyta:
Ir dar
[attachmentid=234351]
[attachmentid=234350]
Papildyta:
Ir dar
[attachmentid=234351]
greit bus visos vaivorykštės spalvos
Tina, gražuolis echinocereusas
O čia mano astrofitumų palangė ir jos sargė:
O čia mano astrofitumų palangė ir jos sargė:
Jūsų kaktusų žydėjimas pilnai gali konkuruoti su japonų sakurų grožiu... Tikrai.
Aš ir turiu kaktusą. Tokį aukštą, gal 1,5 m, su tokiais ilgais spygliais ir keliais lapais viršūnėj. Kažkada buvau radus, kaip vadinas, bet pamiršau. Porą kartų jis man buvo nugriuvęs (stovi ant grindų), nes sujudinau aplink slankiodama. Tai, jei jis toks nestabilus, gal vazoną reik keist? Gal kokį kuolą įsmeigt ir parišt kaip medį kokį? Net nežinau... Gal jūs turit kokių minčių?
Aš ir turiu kaktusą. Tokį aukštą, gal 1,5 m, su tokiais ilgais spygliais ir keliais lapais viršūnėj. Kažkada buvau radus, kaip vadinas, bet pamiršau. Porą kartų jis man buvo nugriuvęs (stovi ant grindų), nes sujudinau aplink slankiodama. Tai, jei jis toks nestabilus, gal vazoną reik keist? Gal kokį kuolą įsmeigt ir parišt kaip medį kokį? Net nežinau... Gal jūs turit kokių minčių?
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 04 29, 10:49)
Jūsų kaktusų žydėjimas pilnai gali konkuruoti su japonų sakurų grožiu... Tikrai.
Aš ir turiu kaktusą. Tokį aukštą, gal 1,5 m, su tokiais ilgais spygliais ir keliais lapais viršūnėj.
Aš ir turiu kaktusą. Tokį aukštą, gal 1,5 m, su tokiais ilgais spygliais ir keliais lapais viršūnėj.
pachypodium
Puošiasi mūsų forumas žiedais
Oi negaliu ramiai žiūrėti į tą sargą .
Pati auginu katiną. Kiek jis mano kaktusų sunaudojo vietoj kamuoliukų
Tokiems ilgšiams geriau naudoti aukštesnius vazonus. Pasodinti jį į vazoną, kad iki vazono viršaus liktų daug vietos. Iki vazono viršaus pridėti akmenų, kurie prilaikys ilgšį. Taip gražiau nei ramstis.
QUOTE(evora @ 2015 04 28, 23:57)
Oi negaliu ramiai žiūrėti į tą sargą .
Pati auginu katiną. Kiek jis mano kaktusų sunaudojo vietoj kamuoliukų
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 04 29, 09:49)
nes sujudinau aplink slankiodama. Tai, jei jis toks nestabilus, gal vazoną reik keist? Gal kokį kuolą įsmeigt ir parišt kaip medį kokį? Net nežinau... Gal jūs turit kokių minčių?
Tokiems ilgšiams geriau naudoti aukštesnius vazonus. Pasodinti jį į vazoną, kad iki vazono viršaus liktų daug vietos. Iki vazono viršaus pridėti akmenų, kurie prilaikys ilgšį. Taip gražiau nei ramstis.