Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

Gražūs visų wesneriukai biggrin.gif
QUOTE(Daivike. @ 2015 04 26, 17:14)
Kaktusiukai puikūs - labai džiaugiuosi  thumbup.gif

Smalsu ax.gif , ar R. heliosa visai neturėjai, ar pirkai iš Wesnerio kad gauti "kokybę". Klausiu, nes pernai visą vasarą bandžiau išaknydinti heliosa vaikiukus nuo nesipirkto maximinio skiepyto, nu ir sudžiuvo visi vaikiukai, ir pats paskiepytasis sudžiuvo, neišleido šaknų schmoll.gif . Tai dabar mąstau, matyt reikėjo nusipirkti vokišką su gerom šaknim.
QUOTE(@asta @ 2015 04 26, 18:36)

Maniškiai jau irgi visi pasodinti.Augalai labai gražūs  wub.gif  Ačiū Tina  thumbup.gif

Smagu, didėja echinopsių būrelis smile.gif Kartu lauksim žiedų wub.gif
evora, gražus žydėjimas biggrin.gif . Ach, aš visai neturiu laiko fotografuoti ir sukelti nuotraukas verysad.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2015 04 26, 12:07]
Tai ka dabar laukiam savo dedules ceko apie geguzes viduri? O to kito ceko tikrai dar norite? Galim pradet si uzsakyma tuomet.

Tai dabar iš kurio puslapio galima rinktis? 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu Wessnerio dovanos simet ne kazka g.gif Jau geriau butu nemokamai siuntes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2015 04 27, 13:40)
Tai dabar iš kurio puslapio  galima rinktis?  4u.gif

http://www.rarecacti...s-of-trade.html
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 27, 14:09)

Mano sąrašiukas jau išsiųstas ax.gif Ramiai galėsiu dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 26, 23:15)
4u.gif tik dabar mastau kas tas akadamas  g.gif

Akadama tikras gėris smile.gif , tik brangus (man pasisekė, kad sūnus numarino savo bonsą ir liko beveik pilnas maišiukas), to nesuyrančio molio gabaliukų dedu į ariocarpusų, astrophytumų , eriosyce žemę, lophphoroms irgi tiktų.

Manau, Wessnerio dovana Daivikei (sulcorebutia heinzii) puiki - myliu sulcorebutijas wub.gif

o iki kada galima rinktis iš rarecacti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prickly: 27 balandžio 2015 - 15:40
Smalsu ax.gif , ar R. heliosa visai neturėjai, ar pirkai iš Wesnerio kad gauti "kokybę".

Kiek bandžiau nuo poskiepio nulaužtus įšaknydint - nepavyko. Rudeninėj parodoj iš latvės sėjinuką pirkau - per žiemą sudžiūvo. Dabar, kaip sakai, nusipirkau kokybę, tikiuosi nenumarinsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 04 27, 11:55)
Smagu, didėja echinopsių būrelis smile.gif Kartu lauksim žiedų wub.gif

Kitokių kaktusų jau nebematau doh.gif

QUOTE(Tina* @ 2015 04 27, 13:51)
Ziuriu Wessnerio dovanos simet ne kazka  g.gif Jau geriau butu nemokamai siuntes.  ax.gif

Maniškė visai nieko,nebent žydės negražiai ax.gif

QUOTE(Prickly @ 2015 04 27, 15:29)

Manau, Wessnerio dovana Daivikei (sulcorebutia heinzii) puiki

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2015 04 27, 18:52)
Maniškė visai nieko,nebent žydės negražiai  ax.gif

As tau per FB siunciau nuoroda kaip jis zydes, greit pavyko rast.

Prickly, renkames, neskubam. Tik as pati trumpai aki uzmeciau, tai man skurdokas ten asortimentas g.gif gal jau geriau tuomet kokie italai? g.gif cia tik siaip mastau.
Papildyta:
Ir busim ramios iki kitu metu tongue.gif
Papildyta:
Ai dar norejau paklaust ir vis pamirstu. Gal kas turite grazia ir garantuotai zydincia lauko opuncija? Nupirkciau ausi ax.gif As turiu is italu, tai ziemoja, bet nezydi kazko.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 27, 21:56)
As tau per FB siunciau nuoroda kaip jis zydes, greit pavyko rast.

Prickly, renkames, neskubam. Tik as pati trumpai aki uzmeciau, tai man skurdokas ten asortimentas  g.gif gal jau geriau tuomet kokie italai?  g.gif cia tik siaip mastau.
Papildyta:
Ir busim ramios iki kitu metu  tongue.gif
Papildyta:
Ai dar norejau paklaust ir vis pamirstu. Gal kas turite grazia ir garantuotai zydincia lauko opuncija? Nupirkciau ausi  ax.gif As turiu is italu, tai ziemoja, bet nezydi kazko.

O iš kokio italų psl. galvotumėte užsakinėti? Jei kartais ne iš rarecacti, tada pasidairyčiau, pastudijuočiau dėl visa ko... ax.gif
Atsakyti
Ką man su šiuo vaikeliu daryti? Manau, kad eikia dar paauginti, o kas po to? nulaužti ir į žemę pasodinti su lapeliu prie kurio auga? ar vieną? šiandien pasižiūrėjau...lyg ir porą šaknelių išleido...

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 27, 21:56)

Prickly, renkames, neskubam. Tik as pati trumpai aki uzmeciau, tai man skurdokas ten asortimentas  g.gif gal jau geriau tuomet kokie italai?  g.gif cia tik siaip mastau.

Ai dar norejau paklaust ir vis pamirstu. Gal kas turite grazia ir garantuotai zydincia lauko opuncija? Nupirkciau ausi  ax.gif As turiu is italu, tai ziemoja, bet nezydi kazko.

rarecati gal ir skurdokas asortomentas, na man tai gal ir vieno tokio užtektų wub.gif --> http://www.rarecacti...74321-1495.html

Lauko opuntijas gal geriau ne pas italus, o pas Vyšniauskus pirkti http://www.vysniausk....php?g=23&pg=28 jie mugėse pardavinėja, bet turbūt galima pas juos nuvažiuoti ir paklausinėti kaip augina.
Atsakyti