Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Ožiukė @ 2015 04 22, 22:06)
Įdėkit čia tų vazonikų ir aš pasirinkčiau  ax.gif

Aš tai pisiminsiu merginos smile.gif Dabar esu truputį link lėkščių pasinešusi rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 04 22, 22:18)
Aš tai pisiminsiu merginos smile.gif Dabar esu truputį link lėkščių pasinešusi rolleyes.gif

Lėkštės tai taip didis.gif
Nu menas tai savo keliu smile.gif bet reikia jausti rinkos pulsą wink.gif - jeigu žmonėms reikia vazonų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 04 23, 10:11)
Lėkštės tai taip  didis.gif 
Nu menas tai savo keliu smile.gif  bet reikia jausti rinkos pulsą wink.gif - jeigu žmonėms reikia vazonų... biggrin.gif

na taip, jeigu tauta reikalauja. ax.gif
Atsakyti
Ką ką - apie vazonus kalbat? Gal ir man reikia g.gif biggrin.gif Tokių elegantiškų, su kojelėmis. Grožis thumbup.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai ar visos gavot siuntinukus? ar viskas gerai? bigsmile.gif Kaunietes irgi be ispudziu, nors man asmeniskai daugumos kaktusai labai grazus sikart wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 23 balandžio 2015 - 12:36
QUOTE(Tina* @ 2015 04 23, 12:36)
Tai ar visos gavot siuntinukus? ar viskas gerai?  bigsmile.gif Kaunietes irgi be ispudziu, nors man asmeniskai daugumos kaktusai labai grazus sikart  wub.gif

Aš tai patenkinta be proto. ax.gif Jau rašiau. Turiu pafotografavus, ryt gal ikelsiu. Tik maniskiai nedisukai, kompaktiškai sugule i vazoncikus. Labai patinka
Sedum hernandesi wub.gif
Atsakyti
Maniškės naujokės Dorstenijos biggrin.gif
user posted image

Tik vakar turėjau galimybę pasodinti, nes neužfiksavau to fakto kad atkeliauja plikom šaknim doh.gif, tikiuosi prigis ir toliau augs smile.gif.
Atsakyti
Mano dorstenija lapelius irgi numete, tikiuos prigis, nes daugiau jau tokios brangios nepirksiu irnesakyk.gif
Atsakyti
NU, tie vazoniukai ne mano, o tokios Neringos. Ji matyt jau baige namus remontuoti, tai gal kam ir nulipdys, paprašykit smile.gif
Mano kitokie . https://www.facebook.com/www.moliomintys.eu
O kojytės tai neblogas dalykas. -- mažiau palangė drėgsta. Bet tada kyla problema dėl lėštutės.
Na, žodžiu, vazonai toookie įvairus ir labai skyriasi , o nera tokie labai paprastai ir pagaminami... nes labai visu skoniai skyriasi- vienam tokių , itam kitokių reikia skylių ir dar formu.... viemam taip, kitam taip.

Dorstenia Gigas labai gerai pas mane prigijo. Nepergyvenkit.
Uranija,kas ta storulė ? Super dorstenijos. NOriu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 04 24, 07:25)
NU, tie vazoniukai ne mano, o tokios Neringos. Ji matyt jau baige namus remontuoti, tai gal kam ir nulipdys, paprašykit smile.gif
Mano kitokie . https://www.facebook.com/www.moliomintys.eu
O kojytės tai neblogas dalykas. -- mažiau palangė drėgsta. Bet tada kyla problema dėl lėštutės. 
Na, žodžiu, vazonai toookie įvairus ir labai skyriasi , o nera tokie labai paprastai ir pagaminami... nes labai visu skoniai skyriasi- vienam tokių , itam kitokių reikia skylių ir dar formu.... viemam taip, kitam taip.

Dorstenia Gigas labai gerai pas mane prigijo. Nepergyvenkit.
Uranija,kas ta storulė ? Super dorstenijos. NOriu. wub.gif

Labai gražūs vazonėliai, Ortija thumbup.gif Visai ir aš tokių norėčiau ax.gif Teks kada rankoves raitytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2015 04 24, 08:26)
Labai gražūs vazonėliai, Ortija  thumbup.gif  Visai ir aš tokių norėčiau  ax.gif  Teks kada rankoves raitytis  mirksiukas.gif

Na, pasirodysiu ir aš kažkiek....
Sedum hernandezii
user posted image

Manoji Faucaria
user posted image

Patys mažiausi vokietukai
user posted image

Na o čia klausimėlis - kas su šituo augaliuku negerai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manolitta: 24 balandžio 2015 - 08:56