Ačiū kad pagiriate mano augaliukus, kažkada turėjau ir daigyklą įsirengus, sėjau, labai gražiai buvo sudygę, specialias lempas įtaisius buvau, ilgainiui viskas kažkaip pražuvo, kiti reikalai paėmė viršų, bet niekada nenustojau jais žavėtis ir mylėti. Turiu tokių vazonėlių, taupiai susidėtų ant palangės, sakykit ar nėra jie maži kaktusiukams? O jau plastmasės kietumas, kaip kaulas, senoviniai tokie Plastenos kaip suprantu, išmatavimai 8cm aukščio ir 8 plotis. O kaina žiūriu ir tiems laikams nemaža, po 0,15 kapeikų.
Geruliai vazonėliai Mielai tokių pirkčiau, jei kas turėtų užsislėpęs nenaudojamų Esu porą (tik ne baltų) gavusi dovanų. Va, į vieną iš jų persodinau savo rupūžiuką
aha, įdomus egzempliorius
kraupu tiesiog ,nemėgstu rupūžių
Kai mamai parodžiau tą violetinę sulcorebutia, tai oje, kaip katino kiaušiniai kokios asociacijos
Eliss, čia tai nieko, yra žmonių, kurie nemėgsta kaktusų, isivaizduoji ?
Aš tai ne...
Dota, sutinku su tavimi, elgiuos baisiai.O ,beja, kaip su litopsų deže ? Ar kas gyvena joje ?
Beja pseudas imituoja akmenį, ne rūpužę. Ir jis dažniausiai ne žalias būna.
Dota, sutinku su tavimi, elgiuos baisiai.O ,beja, kaip su litopsų deže ? Ar kas gyvena joje ?
Beja pseudas imituoja akmenį, ne rūpužę. Ir jis dažniausiai ne žalias būna.
Litopsių vazonas apsodintas, tik dar nėra vaizdo (akmenukai nesutvarkyti ir pan.), tai nesirodysiu.
O Pseudolithos gali imituoti kad ir patį velnią, man jis vis tiek bus rupūžiukas Beje, galėtum įkelti į FB nuotraukų, jei turi kokių vazonų atliekamų. Gal ką išsirinkčiau..
Aš tai kaktusu nemėgstu jau O atliekamų vazonu, tai irgi nieko gero.... varom plepėt į FB )) Beja, Kazy, kaip mano vazonikus isgraibe.. Toks vaizdas, kad kazkokia moteriske speciailiai atejo mano visu vazonų susipirkti Klausiau ar augina kaktusus, tai sake prades Kaip gaila, kad Kazy taip nelaiku manes ieskojai ...