Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 20, 22:44)
oho, kokia mišrainė, nei prieskonių nebereikia. Labai įdomius pasirinkai, ir gasteria variagata mačiau?

Ja, Gasteraloe gracilis variegata yra. Labai jau man patiko tokia nedidukė, o parodoje, rudeny, pirkau visai miniukus gležnučius-1-1,5 cm. dydžio.
Dabar vėl užsisakiau iš čekų kažkokių keršų-Gasteria spec. f. variegata. Bet labai mažai kuo skirias nuo šitų nuotraukoje.

Taigi bėgu-dar Migmig atsiųsti astrofitumai ne visi susodinti, o aš čia pliurpiu...
Atsakyti
Norėjau pasirodyt savo kaktusiukus ir sukulentus, paprastučiai, bet man mieli wub.gif
Norėčiau prisijungtis kai užsisakinėsit bendrai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2015 04 21, 08:42)
Norėjau pasirodyt savo kaktusiukus ir sukulentus, paprastučiai, bet man mieli  wub.gif

sveika, nei paprastučiai, nei mažučiais. Visi gražūs, kad tik spygliuoti ir keistuoliai. Gražios kompozijos, tik kai kuriems mažokai šviesos buvo, kad patįsusios viršūnės (arba per šilta žiemos metu)
Atsakyti
Dėkui, taip šilumos per daug ir tamsoka buvo, jau nebesustorės kaip suprantu, norai dideli ir galėčiau sau leist nusipirkt naujų, bet va dėti kur? g.gif Kur Jūs randat tiek šviesos, ar užtenka palangių, ar Jums visoms ant palangių ir telpa, ar kokių gudrybių išgalvojat? wub.gif
Atsakyti
evora superiniai tavo vokietukai drinks_cheers.gif

QUOTE(evora @ 2015 04 20, 23:05)

Taigi bėgu-dar Migmig atsiųsti astrofitumai ne visi susodinti, o aš čia pliurpiu...

Tai šiuo metu didžioji meilė, matyt, yra astrophytumai mirksiukas.gif ar gal gasterijos smile.gif O kaip gyvena tas milžinas astras iš Wesnerio?
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 04 21, 10:26)
evora superiniai tavo vokietukai drinks_cheers.gif
Tai šiuo metu  didžioji meilė, matyt, yra astrophytumai  mirksiukas.gif ar  gal gasterijos smile.gif  O kaip gyvena tas milžinas astras iš Wesnerio?

Didžiųjų meilių pasireiškimų yra ne tik astrofitumams. Tiesiog taip jau atsitiko, kad perki kas papuola, patinka ir auga tavo namuose. Praeitais metais 100 pamažinome kategoriją ,,kas papuola" ir,,neturintys prekinės vertės". ,,Kas patinka'' gavosi prie ko labiausiai traukia-čia spec. užsakymai padėjo. O geriausiai mano namuose auga: astrofitumai, parodijos, notokaktusai, mamkės, ferai, hawortijos, gasterijos, crasulos. Tai ir pradėjau rinkti komplektukus šių augaliukų. Astrofitumų bus 23+3 pirskiai iš sėklų. Kitų dar neskaičiavau. Ateityje bus kas veikt lotuliukas.gif
Mažiausiai buvo sukulentų, bet pabuvus rudeny parodoje, sukilo norai. Tad dabar bandau surinkti hawortijas. Gaila, kad negaunu voratinklinės, vis paprastutės visokios. Na, bet stebuklais pradėjau tikėti, tai gal netikėtai nukris iš dangaus.
Wesnerio DIČKIS astras žydėjo visą vasarą ir dar rugsėjo, spalio mėn. Žiedai ne itin dideli, bet gausūs. Šiaip Wesneriukai visi liko po žiemos gyvi, tik mažą antpirščio dydžio dovanėlę sudžiovinau, nes nelaisčiau. Vis bijojau supūdyti, o vistiek pribaigiau.
Papildyta:
Marija1, matosi, kad mokate auginti savo augaliukus-ir nuaugę gražiai, ir žiedais apdovanoja, ir komponuoti sekasi. Neatrodo, kad trūktų saulės. Jei trūktų, tuoj ant sukulentų pirmiausia ir pasimatytų. O jie rubuiliai ir nepertįsę.
Ta kaktuso negražiji mažesnė viršūnė gaunasi ir tada, kai kaktusas ilgai nerodo augimo ar būna netinkamose sąlygose, o paskui įvyksta staigus pasikeitimas. Senioji viršūnė būna storai surambėjusi ir naujai gležnai daliai sunku ją išplėsti. Įvyksta lyg vulkano prasiveržimas. Man yra taip buvę po persodinimų, nusipirkus naujoką ar palaisčius stimuliatoriumi.

MALONU, KAD PASIPILDĖ MŪSŲ KAKTUSOMANIŲ DRAUGIJA. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš gavau jau vokietuką savo.

Užsisakia tik vieną. Turiu saiką biggrin.gif

Adromischus marianae herrei (Red Licorice)

user posted image
Papildyta:

QUOTE(Marija1 @ 2015 04 21, 07:42)
Norėjau pasirodyt savo kaktusiukus ir sukulentus, paprastučiai, bet man mieli  wub.gif
Norėčiau prisijungtis kai užsisakinėsit bendrai 4u.gif

Šiuo metu užsakymai neorganizuojami. Stebėkite forumą ir kai matysite, kad užsakymas organizuojamas, į organizatorę kreipkitės per PM ir susitarsite arba nesusitarsite mirksiukas.gif

Atsakyti
Gavau šiandien savo paklydėlius, pasirodysiu porą įdomesnių smile.gif

Sulcorebutia rauschii violett
user posted image

Fockea edulis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 04 21, 16:18)
Gavau šiandien savo paklydėlius, pasirodysiu porą įdomesnių smile.gif

4u.gif žavingi
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 04 21, 10:26)
  O kaip gyvena tas milžinas astras iš Wesnerio?

Pagaliau fotki.com susitvarkė savo problemas ir galiu parodyti Wesnerio DIČKIO žiedelius. Atrodo nuotraukoje nemaži, bet tikrai natūroje įspūdis mažesnis.

user posted image
user posted image

eliss, Sulcorebutia rauschii violett labai graži.
Norvide, na ir atspari pagundoms. Gražus pirkinukas. Kai išsiaiškinsiu kaip auginamas-ruošiuosi pabandyti kelis skirtingus įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 21, 16:47)
Pagaliau fotki.com  susitvarkė savo problemas ir galiu parodyti Wesnerio DIČKIO žiedelius. Atrodo nuotraukoje nemaži, bet  tikrai natūroje įspūdis mažesnis.

Jis pats nuostabus wub.gif o ir žiedeliai puikūs smile.gif
Atsakyti
As saviskius, visus alei vienas, jau savaite istremusi i siltnami, nebeturiu laiko nesioti su dezemis i lauka i kambari doh.gif , sakiau kaip bus taip. doh.gif g.gif smile.gif Regis gerai ten, puciasi potruputeli.
Atsakyti