Labas visoms mergaitėms, kaktusų mylėtojoms Buvau ir esu tokia pati mylėtoja ir augintoja. Turėjau ir internetinę svetainę, kuri paskui gimus mažiukams išgaravo Pernai metais įsigijau kietų, kvadratinių, senovinių labai kietos plastmasės (kaip kaulas ir spalva kaip dramblio kaulo) vazonėlių,taip norėčiau į juos prisodinti gražuoliukų, galvoju taip pat prisijungtis ir bandyti parsisiųsti kartu su Jumis keletą kaktusiukų ar priimsite mane į savo būrį? Norėčiau susipažinti ir bendrauti
QUOTE(Marija1 @ 2015 04 19, 20:02)
sveika, dygliuotų ir šiaip kūningų augaliukų mylėtoja
evora, kaip džiaugiuosi už jus
QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 19, 20:13)
sveika, dygliuotų ir šiaip kūningų augaliukų mylėtoja
Ar pati neužsisakinėjai iš vokietukų? Beje -atskyriau prieauglio ir dėl tavęs. Ryt įmesiu nuotraukytes į AŽ
QUOTE(evora @ 2015 04 19, 22:00)
Ar pati neužsisakinėjai iš vokietukų? Beje -atskyriau prieauglio ir dėl tavęs. Ryt įmesiu nuotraukytes į AŽ
ne, pasavau, tik iš čeko. Ir apie mane pagalvojai Kaip reiks rokoutis?
QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 19, 22:28)
ne, pasavau, tik iš čeko. Ir apie mane pagalvojai Kaip reiks rokoutis?
Kaip visada-tik ačiū.
-------------------------------------------
Nu, nesiseka, tai nesiseka....Pasiruošiau kelti fotkes į fotki.com, o jis man reikalauja visokių JAWA perinstaliavimų. Nemoku... Tai nežinau kada vokietukus išeis parodyti.
QUOTE(evora @ 2015 04 20, 10:17)
Kaip visada-tik ačiū.
Nu, nesiseka, tai nesiseka....Pasiruošiau kelti fotkes į fotki.com, o jis man reikalauja visokių JAWA perinstaliavimų. Nemoku... Tai nežinau kada vokietukus išeis parodyti.
tai tu atsisakyk tų atnaujinimų (spausk ne), tada grąžina į paprastą sąrašą)
QUOTE(Tina* @ 2015 04 18, 16:06)
Aš dar negavau
Visos turite sekimo nuorodas, galite pasitikrinti kur siuntinukai
Vokietukų kaktusai:
Ir dar du tokie pirskeliai-nugenėti nuo motininio krūmo, be šaknų:
Notokaktusas, du astrofitumai su pumpurais. YRA ŽYDINČIŲ
Ir dar du tokie pirskeliai-nugenėti nuo motininio krūmo, be šaknų:
Notokaktusas, du astrofitumai su pumpurais. YRA ŽYDINČIŲ
kokie faini kūtvėliukai, evora, aš pernai tą vingiuotą stenocactus pirkau, gražiai auga, bet dar nežydi, gal arčiau saulės pritraukti reikia. Geras laimikis, tikrai
Vokietukų sukulentų mišrainė:
oho, kokia mišrainė, nei prieskonių nebereikia. Labai įdomius pasirinkai, ir gasteria variagata mačiau?