Evora matyt zado neteko
O kitos ar sulauket siuntinuku?
Fotoreportažas bus pirmadieny.
Dabar sėdžiu kažkokia nusvaigus, dar atsigauti negaliu. Tik 11 teįsodinau, o jau pavargau. Pakuojant rankos drebėjo lyg kokiam alchašui. Vien pakavimo džiaugsmai gal valandą fejerverkus šaudė. Tik pasigyrusi mamai telefonu, šiek tiek aprimau.
Pirmiausia turiu padėkoti sau , kad išsirinkau tikrai gražius ir įdomius augaliukus. Paskui būtų ačiū Tinai už suteiktą begalinį džiaugsmą. Trečia-dėkinga vokietukams už tikrai gražius egzempliorius ir nemažus. Kai ką atskyriau ir net galėsiu padauginus pasidalinti su kolegėmis.
Kas nepatiko?
Viskas patiko, gal tik iš Wesnerio sulaukiau dovanėlės, o čia nebuvo. Aš kaip mažas vaikas-kiek saldainių beturėtų, bet vis galvoja-gal dar duos?
Tegu visi proto bokštai ką nori galvoja apie tokias beprotes kaip aš, bet man po tokio siuntinio ir sanatorijos nebereikia. Relaksacija už visą Š savaitę ir dar tokią pat laukiančią.
Dabar sėdžiu kažkokia nusvaigus, dar atsigauti negaliu. Tik 11 teįsodinau, o jau pavargau. Pakuojant rankos drebėjo lyg kokiam alchašui. Vien pakavimo džiaugsmai gal valandą fejerverkus šaudė. Tik pasigyrusi mamai telefonu, šiek tiek aprimau.
Pirmiausia turiu padėkoti sau , kad išsirinkau tikrai gražius ir įdomius augaliukus. Paskui būtų ačiū Tinai už suteiktą begalinį džiaugsmą. Trečia-dėkinga vokietukams už tikrai gražius egzempliorius ir nemažus. Kai ką atskyriau ir net galėsiu padauginus pasidalinti su kolegėmis.
Kas nepatiko?
Viskas patiko, gal tik iš Wesnerio sulaukiau dovanėlės, o čia nebuvo. Aš kaip mažas vaikas-kiek saldainių beturėtų, bet vis galvoja-gal dar duos?
Tegu visi proto bokštai ką nori galvoja apie tokias beprotes kaip aš, bet man po tokio siuntinio ir sanatorijos nebereikia. Relaksacija už visą Š savaitę ir dar tokią pat laukiančią.
QUOTE(evora @ 2015 04 18, 15:33)
Pakuojant rankos drebėjo lyg kokiam alchašui.
Čia esančios kaktusoholikės tave supas
Kaip smagu, kad tiek gerų emocijų
QUOTE(Tina* @ 2015 04 18, 16:06)
aš be antradienio negausiu labai neramina , kai prabūna kažkur per savaitgalį. Gal gi nesušals.
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 17:43)
Nu, nuėjau į tą Italų psl., pamačiau nuolaidas ir paėmiau. Tą ir 20 kitų ... .
QUOTE(Norvide @ 2015 04 18, 16:01)
Šaunuolė-turiningai praleidai savaitgalį. O kiek dar laimės laukia ateityje.
Papildyta:
Kaktusus susodinau, liko visokios hawortijos ir panašios kaimynės.
Va, vieną dalyką, tai pamiršau dar užsisakyti-kokį metrą palangės
QUOTE(Norvide @ 2015 04 18, 16:01)
Gal galit išduoti tą italų psl.? Nu jau baisiai norisi akis paganyti
QUOTE(Manolitta @ 2015 04 18, 16:26)
Gal galit išduoti tą italų psl.? Nu jau baisiai norisi akis paganyti
čia http://www.cactus-ar...t/4/Cactus.html
Evora, dovanu nebuvo, nors uz darba labai kokios noreciau ai tiesa stiklini kolibri man idejo mazulyti.
Papildyta:
Dar nepamirskit, kad nemokamai siunte, o tau Evora butu nemaza suma, jei siuntima dar skaiciuot kiekvienam augalui. Wessner siuncia brangiai, tai ir dovanas deda.
Papildyta:
Dar nepamirskit, kad nemokamai siunte, o tau Evora butu nemaza suma, jei siuntima dar skaiciuot kiekvienam augalui. Wessner siuncia brangiai, tai ir dovanas deda.
Tiksliai, o aš jau ir užmiršau kokią didelę dovaną padarė.
Atmintis kaip pas auksinę žuvelę Čia mano jaunėlis taip teisinasi, kai ką pamiršta.
Tina, o tai gal pati kolekcionuoji ir stiklines mažas figūrėles? Čia aš galiu papildyti tau kolekciją, jei TAIP.
Ne, nekolekcionuoju. Uztenka priklausomybes nuo kaktusu ir orchideju man praeita karta jie stiklini katinuka idejo, o dabar kolibri. Matyt cia ju padekos tradicija. Siaip miela.
QUOTE(Tina* @ 2015 04 18, 17:58)
Ne, nekolekcionuoju. Uztenka priklausomybes nuo kaktusu ir orchideju man praeita karta jie stiklini katinuka idejo, o dabar kolibri. Matyt cia ju padekos tradicija. Siaip miela.
Bent jau gražus prisiminimas. Na, jei dažniau su jais draugausi-žiūrėk ir susirinksi netyčiom kolekciją. Reiks kokios papildomos lentynos ieškoti.