Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

Evora matyt zado neteko tongue.gif

O kitos ar sulauket siuntinuku?
Atsakyti
Fotoreportažas bus pirmadieny.
Dabar sėdžiu kažkokia nusvaigus, dar atsigauti negaliu. Tik 11 teįsodinau, o jau pavargau. karsta.gif Pakuojant rankos drebėjo lyg kokiam alchašui. Vien pakavimo džiaugsmai gal valandą fejerverkus šaudė. Tik pasigyrusi mamai telefonu, šiek tiek aprimau.
Pirmiausia turiu padėkoti sau ax.gif , kad išsirinkau tikrai gražius ir įdomius augaliukus. Paskui būtų ačiū Tinai už suteiktą begalinį džiaugsmą. Trečia-dėkinga vokietukams už tikrai gražius egzempliorius ir nemažus. Kai ką atskyriau ir net galėsiu padauginus pasidalinti su kolegėmis. drinks_cheers.gif
Kas nepatiko? g.gif
Viskas patiko, gal tik iš Wesnerio sulaukiau dovanėlės, o čia nebuvo. Aš kaip mažas vaikas-kiek saldainių beturėtų, bet vis galvoja-gal dar duos? lotuliukas.gif

Tegu visi proto bokštai ką nori galvoja apie tokias beprotes kaip aš, bet man po tokio siuntinio ir sanatorijos nebereikia. Relaksacija už visą Š savaitę ir dar tokią pat laukiančią. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 18, 15:33)
Pakuojant rankos drebėjo lyg kokiam alchašui.

lotuliukas.gif

Čia esančios kaktusoholikės tave supas biggrin.gif

Kaip smagu, kad tiek gerų emocijų thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 18, 16:06)
Evora matyt zado neteko  tongue.gif

O kitos ar sulauket siuntinuku?

aš be antradienio negausiu unsure.gif labai neramina , kai prabūna kažkur per savaitgalį. Gal gi nesušals.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 17:43)

Mammillaria schiedeana ssp. giselae. Pirkta pas italus.

[attachmentid=234278]

Nu, nuėjau į tą Italų psl., pamačiau nuolaidas ir paėmiau. Tą ir 20 kitų ... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2015 04 18, 16:01)
Nu, nuėjau į tą Italų psl., pamačiau nuolaidas ir paėmiau. Tą ir 20 kitų ...  biggrin.gif .

Šaunuolė-turiningai praleidai savaitgalį. O kiek dar laimės laukia ateityje.
Papildyta:
Kaktusus susodinau, liko visokios hawortijos ir panašios kaimynės.
Va, vieną dalyką, tai pamiršau dar užsisakyti-kokį metrą palangės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2015 04 18, 16:01)
Nu, nuėjau į tą Italų psl., pamačiau nuolaidas ir paėmiau. Tą ir 20 kitų ...  biggrin.gif .

Gal galit išduoti tą italų psl.? Nu jau baisiai norisi akis paganyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manolitta @ 2015 04 18, 16:26)
Gal galit išduoti tą italų psl.? Nu jau baisiai norisi akis paganyti  blush2.gif

čia http://www.cactus-ar...t/4/Cactus.html
Atsakyti
Evora, dovanu nebuvo, nors uz darba labai kokios noreciau mirksiukas.gif ai tiesa stiklini kolibri man idejo mazulyti.
Papildyta:
Dar nepamirskit, kad nemokamai siunte, o tau Evora butu nemaza suma, jei siuntima dar skaiciuot kiekvienam augalui. Wessner siuncia brangiai, tai ir dovanas deda.
Atsakyti
Tiksliai, o aš jau ir užmiršau kokią didelę dovaną padarė. stupid.gif
Atmintis kaip pas auksinę žuvelę lotuliukas.gif Čia mano jaunėlis taip teisinasi, kai ką pamiršta.

Tina, o tai gal pati kolekcionuoji ir stiklines mažas figūrėles? Čia aš galiu papildyti tau kolekciją, jei TAIP.
Atsakyti
Ne, nekolekcionuoju. Uztenka priklausomybes nuo kaktusu ir orchideju smile.gif man praeita karta jie stiklini katinuka idejo, o dabar kolibri. Matyt cia ju padekos tradicija. Siaip miela.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 18, 17:58)
Ne, nekolekcionuoju. Uztenka priklausomybes nuo kaktusu ir orchideju smile.gif man praeita karta jie stiklini katinuka idejo, o dabar kolibri. Matyt cia ju padekos tradicija. Siaip miela.

Bent jau gražus prisiminimas. Na, jei dažniau su jais draugausi-žiūrėk ir susirinksi netyčiom kolekciją. Reiks kokios papildomos lentynos ieškoti.
Atsakyti