Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Uranija5 @ 2015 04 17, 11:16)
Labai smalsu pamatyti D. gigas, gal turėsi laiko nufotografuoti?  mirksiukas.gif  lengviau gal bus kitos savaitės laukti, kai saviškes galėsiu pagaliau pasiimti  biggrin.gif

[attachmentid=234277]

O cia siaip mano augalas is senesniu uzsakymu. Labai rekomenduoju sia mammi. Be galo grazi.

Mammillaria schiedeana ssp. giselae. Pirkta pas italus.

[attachmentid=234278]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 balandžio 2015 - 17:44
Tina, didelis Ačiū už kaktusiukus. 4u.gif Du augaliukai tokie jau kelmelius suformave thumbup.gif Nustebau net thumbup.gif Su vaiku pakavom, kaip kokias didžiausias brangenybes wub.gif vienas gal tik tokias dvi nedideles saknytes turi, bet tikiuosi įsitvirtins pilnumoj thumbup.gif
O aš per pietų pertrauką iš rarecacti.com norus konspektavau lotuliukas.gif Ką galiu pasakyti - NORAI AUGA doh.gif doh.gif doh.gif
Beje, labai graži mammillaria wub.gif Pagooglinau ir kaip D.gigas atrodo - įtraukta į norų sąrašą doh.gif
Atsakyti
Smagu, kad pirmas kartas nenuvyle thumbup.gif buna visko su tais uzsakymais. tai visados lyg loterija.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 18:43)

thumbup.gif

Aš iš tų pačių vokiečių (kakteen-plapp.de) dar bent 5 augalų norėčiau rolleyes.gif, jei kas nors apsiims organizuoti dar vieną užsakymą tikrai dalyvausiu.
Atsakyti
O mano silpnoji ,,AŠ" jau apsisprendė dalyvauti naujame užsakyme iš RARICACTI. Ir taip greit apsisuko, kad jau lentelę užpildžiusi, Tinai išsiuntė. drinks_cheers.gif

help.gif Nebedarykit daugiau užsakymų, nes ir vėl norėsis dalyvauti-infarktą gausiu bekovodama su pagundomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2015 04 17, 20:13)
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 18:43)

thumbup.gif

Aš iš tų pačių vokiečių (kakteen-plapp.de) dar bent 5 augalų norėčiau rolleyes.gif, jei kas nors apsiims organizuoti dar vieną užsakymą tikrai dalyvausiu.

Ir as is ten noreciau drinks_cheers.gif Ir norai zymiai didesni,nei 5 augaliukai thumbup.gif Butinai butinai prisijunkciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Wessner jau kelioneje.

Su tuo nauju uzsakymu gal labai nesiskubinam, palaukiam geguzes bent. Primenu, kad dar teks ir uz ceka susimoket. Priesaky dar visa vasar, galesim dar kazka mastyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 22:47)
Wessner jau kelioneje.

Su tuo nauju uzsakymu gal labai nesiskubinam, palaukiam geguzes bent. Primenu, kad dar teks ir uz ceka susimoket. Priesaky dar visa vasar, galesim dar kazka mastyt  mirksiukas.gif

ax.gif tai dar galutinai nenutarėte ar bus užsakymas? Tiesiog pasidarė baisu kad ten nieko įdomaus neliks. blush2.gif
Atsakyti
GAVAU clap.gif Vokietukus. Ką tik parsinešiau, bėgu išpakuoti.
Pagarba kaunietėms pašto darbuotojoms-greitai apsisuko. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2015 04 18, 10:29)
ax.gif  tai dar galutinai nenutarėte ar bus užsakymas? Tiesiog pasidarė baisu kad ten nieko įdomaus neliks.  blush2.gif

Bus bus, tik reik esamus jau uzbaigt.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 18, 11:43)
GAVAU clap.gif Vokietukus. 

Nu gi sekasi tau bigsmile.gif
Laukiam fotoreportažo ax.gif
Atsakyti
Evora,sveikinu su seimos pagausejimu 4u.gif Kai jau isikursit,pasirodyk,ka pritrenkiancio uzsisakei wub.gif Tiesa,ir as del sukulentu esu pametusi galva drinks_cheers.gif
Atsakyti