Nu ka, mielosios. Padirbejau is peties. Visiems viskas supakuota, siusti paruosta. Zinot sitam reikale labiausiai nemegstu pakavimo. Dar kai maziuke "padeda". As uzklijavau adresa, o ji ziuriu jau peckioja su markeriu. Sakau nelisk dezen, o ten jau kyst nosiukas
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 00:12)
Nu ka, mielosios. Padirbejau is peties. Visiems viskas supakuota, siusti paruosta. Zinot sitam reikale labiausiai nemegstu pakavimo. Dar kai maziuke "padeda". As uzklijavau adresa, o ji ziuriu jau peckioja su markeriu. Sakau nelisk dezen, o ten jau kyst nosiukas
bet tai kiek darbelio ir rūpestėlio. Šaunuolė iniciatorė. Ar gražūs buvo? Durnai klausiu, a ne
QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 17, 00:14)
bet tai kiek darbelio ir rūpestėlio. Šaunuolė iniciatorė. Ar gražūs buvo? Durnai klausiu, a ne
Mano tai žiauriai gražūs, superiniai laiminga einu gult Ačiū Tinai už rūpestį ir už šituos grožius
QUOTE(Tina* @ 2015 03 23, 21:37)
Dalelė, dabar yra aktyvus 3 uzsakymai. Pabaigiam juos, tada pagalvosim. Pasizymiu sita psl.
Laba diena. Sakykit ar dar bus koks nors vienas bendras užsakymas? Kažkaip per ligas pražiopsojau kasmetinį džiaugsmą atnaujinti kolekciją. Pas Čeką jau užsakinėjot?
Kadangi teko apziuret kiekviena augala sikart, tai galiu pasakyt jog augalai fantastiski - ispudingo dydzio, subrendimo, kai kurie zydi. Ypatingai tie, kurie kainave daugiau. Evora turetu ruostis dideliam geru emociju antpludziui. Jau jos augalai Galima sakyt gavo subrendusia kolekcija ant karto. Siaip gal kiek prastesnes rebutijos, sulcorebutijos. Na ir aisku as pati gavau pypsikus, bet mano ir neturejo but gigantai. Emiau nedaug, nes pagrinda sudare dorstenia gigas, i kuria seile senai varvinau. O siaip viskas tvarkinga, grazu, tikslu - myliu uz tai vokiecius. Uzskaitau si uzsakyma kaip labai labai vykusi.
Augalus issiveze mano vyras, turetu issiust kokiam tarpe siandien visoms, o kaunieciu laukiu, visadien busiu namie.
Papildyta:
Dar galvoju is cia padaryt: http://www.rarecacti...s-of-trade.html
Dabar laukiam Wessnerio, jau sumoketa, bet apie issiuntima dar neturiu ziniu.
Cekas geguze.
O nebus mums perdaug besotems?
Bet siaip as labai dziaugiuos savo kolekcija, kasmet ji grazesne, ivairesne Ir aplamai esu laiminga turedama toki hobi iki pamisimo. Nelaimingi tie, kuriems nieks neidomu. Gaila tik kad nesusiejau sio hobio su darbu. Buciau isvis laiminga. Vakar vyras skambina ir sako - elektra namuos dingus, o as isiknisus toje dezeje ir nieko aplink nematau, visas pasaulis aplink atrodo sustojes pasiziuriu - akurat, orchidariumas neziba, ner elektros reiskias
Augalus issiveze mano vyras, turetu issiust kokiam tarpe siandien visoms, o kaunieciu laukiu, visadien busiu namie.
Papildyta:
QUOTE(Enija @ 2015 04 17, 07:57)
Laba diena. Sakykit ar dar bus koks nors vienas bendras užsakymas? Kažkaip per ligas pražiopsojau kasmetinį džiaugsmą atnaujinti kolekciją. Pas Čeką jau užsakinėjot?
Dabar laukiam Wessnerio, jau sumoketa, bet apie issiuntima dar neturiu ziniu.
Cekas geguze.
O nebus mums perdaug besotems?
Bet siaip as labai dziaugiuos savo kolekcija, kasmet ji grazesne, ivairesne Ir aplamai esu laiminga turedama toki hobi iki pamisimo. Nelaimingi tie, kuriems nieks neidomu. Gaila tik kad nesusiejau sio hobio su darbu. Buciau isvis laiminga. Vakar vyras skambina ir sako - elektra namuos dingus, o as isiknisus toje dezeje ir nieko aplink nematau, visas pasaulis aplink atrodo sustojes pasiziuriu - akurat, orchidariumas neziba, ner elektros reiskias
Tina, pritariu visoms mintims. Hobis suprantamas tik tokiems pat. Man pačiai smagu žiūrinėti sovo ir kitų lentynas, bet matau kartais kitų akyse nuostabą ir tokį piršto sukiojimą prie smilkinio (tipo,kam čia taip apsikrauti...)
Kita nuoroda irgi čekai? kad jau pamiršau, ką iš ano užsisakiau, gal ir čia kas įdomaus būtų
Kita nuoroda irgi čekai? kad jau pamiršau, ką iš ano užsisakiau, gal ir čia kas įdomaus būtų
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 09:42)
rodo sustojes pasiziuriu - akurat, orchidariumas neziba, ner elektros reiskias
iki kada galiu svajoti, priminkite prašau kur išsiųsti norus ir vėliau pinigėlius Nė neįsivaizduojate kokia esu laiminga kad nors į paskutinį traukinuką suspėjau
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 09:42)
Kadangi teko apziuret kiekviena augala sikart, tai galiu pasakyt jog augalai fantastiski - ispudingo dydzio, subrendimo, kai kurie zydi. Ypatingai tie, kurie kainave daugiau. Evora turetu ruostis dideliam geru emociju antpludziui. Jau jos augalai Galima sakyt gavo subrendusia kolekcija ant karto. Siaip gal kiek prastesnes rebutijos, sulcorebutijos. Na ir aisku as pati gavau pypsikus, bet mano ir neturejo but gigantai. Emiau nedaug, nes pagrinda sudare dorstenia gigas, i kuria seile senai varvinau. O siaip viskas tvarkinga, grazu, tikslu - myliu uz tai vokiecius. Uzskaitau si uzsakyma kaip labai labai vykusi.
Labai smalsu pamatyti D. gigas, gal turėsi laiko nufotografuoti? lengviau gal bus kitos savaitės laukti, kai saviškes galėsiu pagaliau pasiimti
QUOTE(Tina* @ 2015 04 17, 08:42)
Kadangi teko apziuret kiekviena augala sikart, tai galiu pasakyt jog augalai fantastiski - ispudingo dydzio, subrendimo, kai kurie zydi. Ypatingai tie, kurie kainave daugiau. Evora turetu ruostis dideliam geru emociju antpludziui. Jau jos augalai Galima sakyt gavo subrendusia kolekcija ant karto.
Oi, jautė mano širdelė, kad reik iš čia užsisakyti ir iš niekur kitur. Dabar dar nekantriau laukiasi.
Dėl hobi tai čia teisybė-gyvenimas nuostabesnis, kai jį turi. Bėda tik, kad viską pradėjau skaičiuoti kaktusais. Pradedu galvoti-reik nusipirkti tą ir tą-tuoj viskas galvoje verčiasi kiek už pirkiniui išleistus pinigus galėčiau kaktusų nusipirkti. Ir STOP, pirkimas neįvyksta.
Pas mane nauja valiuta-kaktusai.
Tinai dideliausias AČIŪ už mano kolekcijos pagausinimą.
QUOTE(evora @ 2015 04 17, 16:49)
Pas mane nauja valiuta-kaktusai.
geriau taip, nei alakašai bonkėm kad matuoja
[quote=Tina*,2015 04 17, 08:42]
Kadangi teko apziuret kiekviena augala sikart, tai galiu pasakyt jog augalai fantastiski - ispudingo dydzio, subrendimo, kai kurie zydi. Ypatingai tie, kurie kainave daugiau.
Skaitau ir baigiu nusigrauzti paskutinius nagucius Dar labiau grauziuos,kad negalejau uzsisakyti is vokieciu O kaip norejau Ir vis dar labai labai noriu
Kadangi teko apziuret kiekviena augala sikart, tai galiu pasakyt jog augalai fantastiski - ispudingo dydzio, subrendimo, kai kurie zydi. Ypatingai tie, kurie kainave daugiau.
Skaitau ir baigiu nusigrauzti paskutinius nagucius Dar labiau grauziuos,kad negalejau uzsisakyti is vokieciu O kaip norejau Ir vis dar labai labai noriu
Issiuntinejau siuntu numerius ir kiek mokejau. Siandien 15 val. pastas isveze i paskirstymo punkta, tai ryt jau kazkas gal ir gaus.
Tendre, jusu liko paskutiniai kaktusai pas mane. Pagailekit ju
Tendre, jusu liko paskutiniai kaktusai pas mane. Pagailekit ju