Wessner jau senai issiustas, bet jis kazkur isvykes, tai rase jog atsakys mums kai gris del turimu augalu. Uzsakymai kaip ir uzdaryti. Jei viskas bus gerai, tai gal dar is to rare exotic reiks padaryt
QUOTE(Tina* @ 2015 04 09, 12:51)
Wessner jau senai issiustas, bet jis kazkur isvykes, tai rase jog atsakys mums kai gris del turimu augalu. Uzsakymai kaip ir uzdaryti. Jei viskas bus gerai, tai gal dar is to rare exotic reiks padaryt
Ai nu pati kalta, kad žiopsau. Kažką reiks pamedžiot centruose..
QUOTE(evora @ 2015 04 08, 14:58)
. Bet tik 23 tikiuosi sulaukti. Kaip dideliam godišiui-labai kukliai
Kaip man smagu ... Tarp jūsų beveik normali jaučiuosi
Nu, man sakykim visai nenormalu, kad noriu daug daugiau, o galiu tik 23. Normalu, kai žmogus savo poreikius tenkina be nervų, netaupydamas, džiaugsmingai, o ne galvoja, kad va to ir to, tai negalėjau sau leisti. Arba reikia slėpti nuo artimųjų kiek užsisakai, o juo labiau nutylėti kiek kainavo. Aš net mamai nesakiau kiek sumokėsiu, nors ir ji gėles myli. Patausojau jos sveikatą..., o ką kalbėti apie svetimus žmones, kurie tikrai sužinoję kiek mūsų siuntinukai kainuoja, pasukiotų pirštą prie smilkinio.
Bet kolekcionierius kolekcionierių supras, nors ir skirtingus dalykus kolekcionuoja.
Bet kolekcionierius kolekcionierių supras, nors ir skirtingus dalykus kolekcionuoja.
Apsimelavau...
Maniau, kad užsisakiau 23 kaktusėkus, bet....radau užsąkymo sąrašą-30
Pasijutau priartėjusi dar labiau prie normalių.
Maniau, kad užsisakiau 23 kaktusėkus, bet....radau užsąkymo sąrašą-30
Pasijutau priartėjusi dar labiau prie normalių.
Tai man tik slėptis su savo 7 Bet aš ne iš skupumo pataupiau, bet is patirties kaupimo kaip/ar isgyvens. Po žiemos netekčių pabijojau.
Bet aš ir iš Wesnerio 5 užsisakiau, ir jei darys dar ir is to rare egzotic - irgi pasirankiosiu
Bet aš ir iš Wesnerio 5 užsisakiau, ir jei darys dar ir is to rare egzotic - irgi pasirankiosiu
QUOTE(vaiduokliuke41 @ 2015 04 09, 18:55)
Deja,ir as pavelavau prisijungti prie uzsakymu is vokietuku O kaip svajojau,kaip norejau,ne tas zodis ...O...Bet..Taciau... gal ir daugiau atsiras tokiu,kurios nespejo ar praziopsojo gal dar vienam uzsakymui susiburtume?Atsiliepkit
Aš gal dar kelių augaliukų norėčiau, bet pirmiausiai reiktų sulaukti jau užsakytųjų, bus aišku ar verta..
Pagaliau sulaukiau Wessner atsakymo. Neturi nemazai augalu, bet visgi kazka turi. Suziuresiu ir issiuntinesiu e-mailus.
Uzmaciau ir norejau pasidalinti va kokiu groziu malonaus ziurejimo: https://www.facebook...975284195837233
QUOTE(redutea18 @ 2015 04 13, 20:13)
Uzmaciau ir norejau pasidalinti va kokiu groziu
Oho , čia tai bent
O pas Lina04 tokie vaizdai turbūt kasdienybė
QUOTE(redutea18 @ 2015 04 13, 21:13)
Uzmaciau ir norejau pasidalinti va kokiu groziu malonaus ziurejimo: https://www.facebook...975284195837233
oje oje, svaigulys apima...
Man visad buvo keista, kad echinopsiai kaip susitarę žiedus atveria kartu, net kai šalia skirtinguose vazonuose du auginau, žydėdavo draugiškai.