Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Tina* @ 2015 04 08, 11:06)
Musu vokietukai jau kelioneje.

user posted image
Atsakyti
Oi, laukiam, laukiam... Reik žemių bėgt dar parsitempt, kad nepritrūkčiau.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 08, 15:38)
Oi, laukiam, laukiam... Reik žemių bėgt dar parsitempt, kad nepritrūkčiau.

tai kiek šįkart?
Atsakyti
Geriau neklausk... Vistiek, tiek kiek norėjau nebegalėjau užsisakyt-piniginė per liesa buvo. Bet tik 23 tikiuosi sulaukti. Kaip dideliam godišiui-labai kukliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 08, 15:58)
Geriau neklausk... Vistiek, tiek kiek norėjau nebegalėjau užsisakyt-piniginė per liesa buvo. Bet  tik 23  tikiuosi sulaukti. Kaip dideliam godišiui-labai kukliai ax.gif

griūk negyvas lotuliukas.gif kukliai. Lauksim pasirodant. Aš su pomidorais ir paprikom šiuo metu pražuvus, koją balkone tik per centrą pastatau, gerai, kad kaktusų laistyt dažnai nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Viena iš trijų parodia chrysacanthion žydi dar nuo Naujų Metų. Jos pas mane pranašės-spėja kada žiema baigsis. Šiais metais pražydo labai anksti, bet ir žiema taip pat anksti baigėsi. Dar niekada su savo prognozėm neapvylė.

user posted image

Ir dar viena mami susiruošė žydėti:

user posted image

Pagaliau prisiruošiau naujokėlį ramdį nufotkint. Teko pirkti dar vieną, nes mama užsimanė irgi auginti. Tai Velykoms uždovanojau.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 04 08, 15:13)
Pagaliau prisiruošiau naujokėlį ramdį nufotkint. Teko pirkti dar vieną, nes mama užsimanė irgi auginti. Tai Velykoms uždovanojau.

Koks gražus Ramdis wub.gif
Evora, ir kitos kolekcionieres, o kaip jūsų vyrasi reaguoja į kaktusų kolekcionavima? Mano nepatenkintas būt, jei visas palanges apstatyciau - tai stengiuosi kompozicijas daryti - ir visur padelioti: ir ant palangių po kokius 3, ir ant lentynų, ant spintelių. Net ant saldytuvo stovi doh.gif Dar ieškau kokio stovo ar lentynos idejos-prasysiu, kad tėtis padarytų ax.gif Jis pas mane auksarankis thumbup.gif
Atsakyti
Su vyrais (kodinis mamkių žymėjimas-MB) visada problemos. Nebent abu vienodai pamišę arba vienu hobiu, arba skirtingais. Kol vyrą namuose turėjau, būdavo apie 20 kaktusų ir viskas+ dar kitokių gėlių stambūs vazonai. Kai vaikai paaugo iki mokyklinukų-kaktusų pasidarė pilnos palangės. Bet ir nuostolių būdavo, vis su užuolaida užkabinę ar patys besiusdami numesdavo. Kai vieną kartą blioviau dramblio ašaromis dėl suniokoto numylėtojo kaktuso, vaikai labai išsigando ir nuo tada sunkių aukų atvejų nebebuvo.
Jei vyras bamba dėl kokio nors hobio-reikia paskaičiuoti kiek kainuoja ar problemų sukelia jo pomėgiai. Man taip buvo su akvariumu. Vis pabamba, kad važiuoju kiekvieną šeštadienį į turgų gyvo maisto pirkti. Tai kiek čia kainuoja ir dar už elektrą reik mokėti g.gif
Paėmiau popieriaus lapą ir paskaičiavau savo išlaidas akvariumui ir vyro cigaretes, kiek kainuoja per mėnesį. Mano išlaidos buvo mažesnės. Nuo tada buvo tylu, ramu.
Atsakyti
kadangi vyras atsirado, kai hobis buvo neišbujojęs, priprato mažom dozėm. Labiausiai suvokė gėlių kiekį, kai kraustėmės iš vieno kambario buto į trijų: kiek reisų reikėjo daryti. Bet nepyko. Dabar visos palangės, plius stiklintas balkonas ir laiptinė mano nukrautos. Kaktusai nenešiojami, balkone gyvena. Pagrindinis priekaištas, kad balkone net pasėdėti nėra kur (rūkyt neleidžiu, nes miegamasis ten, eina dūmai), nors suoliukas yra, pomidorais apkrautas šiuo metu, paskui pelargonijom blush2.gif tik virtuvėj palangė laisvesnė, nes visi mėgsta pasiramstyti. Stambių vazonų neturiu, nes tikrai nėra vietos, ir sąlygos ne kokios: langai į vakarus dveji, o vaikų kamb. į rytus, bet ten nesinori apstatyti, kad neužsigautų.

Didžiausios diskusijos ne dėl kaktusų, o dėl sodo gėlių, nes vejos man nebeleidžia ardyti, tai tyliai rausiu į daržo pusę doh.gif

palyginimas išlaidų irgi veiksmingas, aš su ciaretėm ir auto lyginu (kiek jam šūdniekių perkama verysad.gif )

evora, ramdis labai gražus, tokios skanios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 08 balandžio 2015 - 20:27
Sveikos 4u.gif Aš kaip visada žiūriu pavėluoju į užsakymus, bet lyg mačiau iš Wessner dar neuzakyta?

Aš pasidaužiau vazonų, nesusilaikiau ir norėjau kažką sukurt ax.gif

Kažkas gal gavosi

user posted image

Atsivežiau jau į balkoną kaktusus, įkurdinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2015 03 28, 16:48)
O čia cylindropuntia, galbūt imbricata smile.gif

Ačiū, tiek metų ji pas mus, o pavadinimo nežinojom:))
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2015 04 09, 09:58)
Sveikos 4u.gif Aš kaip visada žiūriu pavėluoju į užsakymus, bet lyg mačiau iš Wessner dar neuzakyta?

Aš pasidaužiau vazonų, nesusilaikiau ir norėjau kažką sukurt ax.gif

Kažkas gal gavosi

užsakymai man rodos, kad jau baigti, Tinos klausk.

nu gavosi labai originaliai, reiks ir man sode pasidaryt su perkūnropėm ir šilokais, pašiurpinsiu kaimynus lotuliukas.gif
Atsakyti