Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

tik kas to žiedo savininkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 04 01, 15:13)
tik kas to žiedo savininkas  blush2.gif

Man panašu į Graptopetalum. Gali būti ,,VICTOR KANE", gal ir paraguayense. Palauk, gal Migmig atsilieps-čia ji tikrai žinos.
Atsakyti
Taip tai tikrai labai panašu į Graptopetalum paraguayense rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū, tikrai toks. Plikas kotas, aukštas. Maniau, kad echeveria, bet žiedai ne tokie buvo.
Atsakyti
Pagaliau atsisauke Wessner. Isvykes dabar, zadejo atsakyti artimiausiomis dienomis ka turi is pageidaujamu augalu.
Atsakyti
user posted image

Mielos kaktusienės - su šventėm!
Geriausias kiaušinis - spygliuotas kiaušinis lotuliukas.gif Hau!
Atsakyti
SU ŠV. VELYKOM!

KAD IŠ UŽSISAKYTŲ SIUNTINIŲ IŠSIPERĖTŲ SVAJONIŲ KAKTUSAI

user posted image
Atsakyti
Del ko gali nezydeti euphorbia milii (isaugo didele gele, anksciau zydejo)?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2015 03 31, 22:45)
Katik gavau Albert Plapp atsakyma jog augalus issius po Velyku, kad per sventes neguletu kokiam terminale.

thumbup.gif Kaip laukiu, net spirgu... ax.gif

O aš turiu klausimą patyrusioms augintojoms - kaip bute gyvenant suteikti kaktusams/sukulentams ramybę žiemos periodu? Pas mane mazesni kompozicijose ant palangių stovi, didesni- ant lentynos. Esu sulaukusi tik huernios žiedų doh.gif
Atsakyti
Ziurint kokius jus kaktusus auginat. Pas mane tik echinopsiai-hybridai, tai sia ziema ziemojo istiklintam balkone rolleyes.gif . Pries tai ziema taip pat balkone- tai vasara zydejo issiilseje. Ziemos kaip ir nebuvo, tai ten ir pratunojo sausai.Kiek pastebejau jau po truputi krauna ziedus kaikurie, as bent koki 100 ju turiu, tad kambary jiems vietos nelabai lieka- ten ant palangiu klivijos, santpaulijos ir visos kitos geles .Atrodo nesiskundzia... g.gif
Atsakyti
Ačiū Evorai ir Linai už atsakymus 4u.gif Pas mane daugiau sukulentai, ir dar jauni. Įsimylėjau aš juos wub.gif
Atsakyti
Musu vokietukai jau kelioneje.
Atsakyti