evora, koks subtilumas. Ir aš laukiu, jau pumpurų matosi daug, tik saulės mažokai. Net tręšti ir laistyti bijau, kai taip vėsu. Kai kuriems ir dulkes reiktų nuplauti, kol dar nepražydo, paskui kaip lips į kadrą murzinais pakaušiais
Vokietukams sumoketa. Lauksim
Gal kam reik crassula ovata? Mazoji "nugenejo" nemaza saka.
Gal kam reik crassula ovata? Mazoji "nugenejo" nemaza saka.
Katik gavau Albert Plapp atsakyma jog augalus issius po Velyku, kad per sventes neguletu kokiam terminale.
QUOTE(Tina* @ 2015 03 31, 23:45)
Katik gavau Albert Plapp atsakyma jog augalus issius po Velyku, kad per sventes neguletu kokiam terminale.
Kaip laukiu negaliu šiemet tai bus pirmieji augaliukai
Nu, kad prisidirbau, tai prisidirbau.
Parašiau, kad ,,Ermitaže' yra rožinių rebutijų. Tikslas buvo informuoti, kad jei kam jų reikia, tai gali nuvažiuoti ir nusipirkti. Ypač šiaulietės.
Dabar gaunu laiškus su prašymais nupirkti ir atsiųsti paštu į kitus miestus arba klausia kainos kiek jos pas mane kainuoja.
Atsiprašom , mielosios, bet tikrai negaliu nuvažiuoti ir visoms pripirkti-išsiuntinėti. Pati irgi jomis neprekiauju.
Parašiau, kad ,,Ermitaže' yra rožinių rebutijų. Tikslas buvo informuoti, kad jei kam jų reikia, tai gali nuvažiuoti ir nusipirkti. Ypač šiaulietės.
Dabar gaunu laiškus su prašymais nupirkti ir atsiųsti paštu į kitus miestus arba klausia kainos kiek jos pas mane kainuoja.
Atsiprašom , mielosios, bet tikrai negaliu nuvažiuoti ir visoms pripirkti-išsiuntinėti. Pati irgi jomis neprekiauju.
Pas Evorą jau prasideda sezonas
Rožinių rebutijų šiandien ir Senukuose mačiau
Rožinių rebutijų šiandien ir Senukuose mačiau
QUOTE(evora @ 2015 04 01, 11:56)
Nu, kad prisidirbau, tai prisidirbau.
kokia viešumo galia
O ką, verslo niša
Gal ir reiktų pagalvoti apie rebutijų plantacijas, nes kai tik pavasaris, taip visi rašo ir prašo parduoti. Nei vieno kaktuso kitokio nereikia, o šios gražuolės populiarios.
Bėda tik, kad nesiseka man jas auginti, o ir vietos plantacijoms ba-ba.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parsinešiau nusipirkusi raudoną ramdį. Pasisekė nusipirkti kur tikrai net nesitikėjau-mažučiam privačiam gėlių kampelyje PC kamputyje įspraustam. Matyt sėkminga diena pasitaikė
Bėda tik, kad nesiseka man jas auginti, o ir vietos plantacijoms ba-ba.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parsinešiau nusipirkusi raudoną ramdį. Pasisekė nusipirkti kur tikrai net nesitikėjau-mažučiam privačiam gėlių kampelyje PC kamputyje įspraustam. Matyt sėkminga diena pasitaikė
žydim kukliai
evora, vis kažką randat? matosi, kad atostogos Žalią ramdį darželyje matau, gal reikia plenco paprašyt?
evora, vis kažką randat? matosi, kad atostogos Žalią ramdį darželyje matau, gal reikia plenco paprašyt?
Ne atostogos-susirinkimai, kursai ir meninė veikla su jaunimu. Po darbų apipirkinėjau mamą. Jau 2m. niekur iš namų neišeina , tik pas daktarus mašiniuku nusibirbinam. O kai tenka apipirkinėti, tai ne po vieną pardę aplankau, nes grietinę pirkti pilstomą -vienoj parduotuvėj, dešrą rūkytą-antroj, lašinius-trečioj. O kur dar vaistinė arba mamos draugių gimtadieniui dovanų paieška... Štai belakstydama ir randu visokiausių floros lobių.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vija žemaite, labai gražus pirmos nuotraukos žiedelis.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vija žemaite, labai gražus pirmos nuotraukos žiedelis.