Tina, kai jau bus iš čeko, skelbk
Šiemet pasavau su vokiečiais, kažkaip niekas super neužkabino...
nezinau kaip ji priziureti,internete isnarsiau ir neradau jokiu komentaru,gal kas gali padeti , kristi lapai pradejo,gal per mazai laistau
,,Moonstones". Bet gal kas ir kitą pavadinimą žino? Šiaip labai jis man patinka-tikrai didžiuliai, lyg pusbrangio akmens lapai.
[/quote]
,,Moonstones". Bet gal kas ir kitą pavadinimą žino? Šiaip labai jis man patinka-tikrai didžiuliai, lyg pusbrangio akmens lapai.
[/quote]
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 27, 20:17)
Tina, kai jau bus iš čeko, skelbk
Is ceko bus tik geguze. Kaip visada. Neuzilgo turesim susimoket vokietukams Sekit info per e-mailus.
Gal galėtumėte pasakyti, kaip vadinasi šis kaktusas?
až
až
QUOTE(rasiene2 @ 2015 03 28, 13:18)
nezinau kaip ji priziureti,internete isnarsiau ir neradau jokiu komentaru,gal kas gali padeti , kristi lapai pradejo,gal per mazai laistau
,,Moonstones".
,,Moonstones".
čia pachyphytum. Prižiūrėti kaip sukulentus, neperlaistyti, žemė laidi (su žvyriuku). Dauginami lapukais ar auginiais.
QUOTE(rasiene2 @ 2015 03 28, 12:18)
Čia pachyphytum oviferum. Apatiniai lapai gali džiūti natūraliai, o jei visi džiūna tai gali būti, kad trūksta drėgmės
Papildyta:
QUOTE(taipgis @ 2015 03 28, 15:26)
O čia cylindropuntia, galbūt imbricata
Issiuntinejau paskaiciavimus uz Alber Plapp Kakteen kieno turejau e-mailus, tai i e-mailus, o kitoms i AZ. Kartais mano e-mailas patenka i spam dezute. Jei ka - ieskokite ten.
aciu labai
Uz kaktuselius laukiu dar lygiai puses zmogiuku pavedimu. Butu gerai sulaukt per siandien, nes noriu moket vokieciams
Tik informuoju apie uzsakyma. Senbuviu pavedimus jau matau, naujokes dar kazko laukia Merginos, nestabdom uzsakymo, kad jau pasikooperavom, gerai?
Žydėjimo sezonas prasideda:
Šiandien buvau ,,Ermitaže'-buvo štai tokių rebutijų. Gal kam reik?
Šiandien buvau ,,Ermitaže'-buvo štai tokių rebutijų. Gal kam reik?
QUOTE(rima.maniukiene @ 2015 02 08, 18:47)
noriu pasidalinti savo kolekcija ,grožio gal ir nėra ,bet turiu daug ir visokių ,gal kam ko reikia galėtume mainyt ,ar už simbolinę kainą vaikutį perleist
Albumas
Albumas
merginos gal kam vaikiukų reikia