Man rebutios patinka
Pernai "ALF" Lina organizavo kaktusų užsakymą iš My Webpage
Kaktusai labai neblogi. Pasirinkimas gal mažesnis nei pas Wesnerį, bet čia yra labai įdomių echinopsio hibr. Tina, gal organizuotum
Dalelė, dabar yra aktyvus 3 uzsakymai. Pabaigiam juos, tada pagalvosim. Pasizymiu sita psl.
Pernai organizavau uzsakyma is sios nuorodos, ir noriu pasakyt kas labai nepatiko- mazi echinopsio augalai, t.y. be saknu net, 2-3 cm, kaip jau sugebi taip isisaknydink, kaina siaip labai nemaza. Uzsisakem dviese taip isejo daugiau nieks neprisijunge, bet vargo buvo- idejo maza kaktusiuka ir sudziuvusi, teko rasyt ir reikalaut kad idetu normalu, kaip as zmogui galiu idet sudziuvusi kaktusa ir pasakyt kad man toki ikiso vietoj gero. Buvo geras sokas- gavau atsakyma ir po geros savaites 1 kaktusiuka vietoj to ideto sudziuvusio , atidaviau tai kuri buvo uzsisakius. Ar cia man taip jau sekas, ar cia netycia taip gavosi, jei buciau nieko nerasius tai taip ir butu like.Na ir netektys butent is sios nuorodos 2 kaktusai- ICARUS , ir Southern Belle . Labai gaila man ju , jei ivyktu uzsakymas gal ir prisijungciau kad atstatyt juos. Cia mano prisiminimai is sio uzsakymo.
QUOTE(Prickly @ 2015 03 21, 20:59)
aš cristata neatskiriu kur kokia, jei nebūtų parašyta pavadinimas : pvz ši http://www.uhlig-kak...product_id=9592 ir visai panaši https://www.uhlig-ka...roduct_id=55474 Parduoda
ačiū už atsakymą o iš čia kas nors užsakinėjo? QUOTE(Lina04 @ 2015 03 23, 20:40)
Pernai organizavau uzsakyma is sios nuorodos, ir noriu pasakyt kas labai nepatiko-
Mat kaip tai gal ir neverta. Besakniu as asmeniskai visai nenoriu. Is Wessner viena toki echinopsi gavau ir neisgyveno. Tai jei visi tokie butu
2013 metais is UHLIG-KAKTEEN uzsisakiau net 22 echinopsio - hibrido kaktusus , na ir ka juos gavau labai greitai, uztruko gal savaite , atnese i namus - i joki pasta eit nereikejo Kaktusai tvarkingi, su normaliom saknelem, nemazi , neturiu prie ko prikibt . Dydi kaktusu pasirenki , pagal dydi ir kaina priklauso, nori didesniu - tai ir mokesi daugiau. Kadangi as norejau daug , negalejau atsispirt ziedams, rinkaus truputi mazesnius, tai kelis vakarus koregavau savo sarasa, braukiau ir vel is naujo rasiau . Na gailetis neteko , jau praejusia vasara dziugino ziedais, ir vaikus spek skabyt. Jeigu organizuos kas uzsakyma is Uhlig-kakteen prisijungsiu jei bus kas naujo ir ko dar neturiu is echinopsiu.
Gal kas žinote ką gavau dovanų?
Čia tikriausiai Crassula radicans (pubescens ssp. radicans)
Migmig, širdingai dėkui.
kas galėtų paaiškinti, kaip genėti didelį storalapį.
Noriu, kad sutankėtų viršūnė, nes dabar tik ištysęs viršūnių miškas
Noriu, kad sutankėtų viršūnė, nes dabar tik ištysęs viršūnių miškas
QUOTE(nataliuncik @ 2015 03 21, 13:53)
Sveiki,
iškarto atsiprašau kad taip išsiveržiau, turiu klausymą/prašymą: labai ieškau kaktusą Mammillaria spinosissima cristata, gal žinot kur galima tokį nusipirkt/užsakyt? O gal kas iš jūsų turi "atliekama"? Bučiau labai dėkingą už bet kokią pagalbą/atsakymą
iškarto atsiprašau kad taip išsiveržiau, turiu klausymą/prašymą: labai ieškau kaktusą Mammillaria spinosissima cristata, gal žinot kur galima tokį nusipirkt/užsakyt? O gal kas iš jūsų turi "atliekama"? Bučiau labai dėkingą už bet kokią pagalbą/atsakymą
Laba, pirkau ją iš čia , šiuo metu turi įvairių-My Webpage
Vakar issiunciau abu uzsakymus vokieciams. Laukiam naujienu.