Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Norvide @ 2015 03 20, 17:19)
Išsiunčiau Tinai norų sąrąša vakar. Tuo pačiu prisižadėjau sau iki rudens nebepirkti jokių kaktusų. Ir man sekėsi tęsėti pažadą beveik visą parą  thumbup.gif .
Šiandien pasimaiše Ermitažas   doh.gif

ot, tie ermitažo darbuotojai, negali kaktusų prie vamzdžių padėt, kad nesimaišytų padorioms moteroms.

aš dar dvejoju, ar leisti sau iš wessnerio ką nors, ar pakaks čeko... Dar iki rytojaus galvosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 20 kovo 2015 - 18:58
Ar rytoj jau gal paskutine dienele rinktis pas wesneri g.gif negazdinkit!!! Siandien ir as Ermitaze buvau nusiziurejusi skiepyta kaktusa su Sulcorebutia rauschii regis g.gif , bet susilaikiau...
Kotai siek tiek atsalau nuo kaktuseliu schmoll.gif gal baigiu "persirgti" kaktusu liga g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 03 20, 20:11)
Ar rytoj jau gal paskutine dienele rinktis pas wesneri g.gif  negazdinkit!!! Siandien ir as Ermitaze buvau nusiziurejusi skiepyta kaktusa su Sulcorebutia rauschii regis g.gif , bet susilaikiau...
Kotai siek tiek atsalau nuo kaktuseliu schmoll.gif gal baigiu "persirgti" kaktusu liga g.gif

Buvau ir aš susigundžiusi ta Sulcorebutia. Išgyveno pas mane nepilnas 3 savaites-pradėjo pūti centrinė motininė dalis. Nuskabiau dar gerai atrodančius vaikiukus ir bandau įšaknydinti. Gal pavyks. Jei bus kokie 3 prigiję-tikrai vieną galėsiu padovanoti.
Beje, VIJANA, kai iš Wesnerio gavau Sulcorebutia rauschii KHM0002-atskyriau šiaulietėms po vaikiuką ir siūliau dovanų. Vija žemaitė pasiėmė, o pati nepareiškei reik tau ar ne. Dar turiu- ar atiduoti kam, ar norėtum dovanėlės. Gal susigundysi?

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 03 20, 20:37)
Buvau ir aš susigundžiusi ta Sulcorebutia. Išgyveno pas mane nepilnas 3 savaites-pradėjo pūti centrinė motininė dalis. Nuskabiau dar gerai atrodančius vaikiukus ir bandau įšaknydinti. Gal pavyks. Jei bus kokie 3 prigiję-tikrai vieną galėsiu padovanoti.
Beje, VIJANA, kai iš Wesnerio gavau Sulcorebutia rauschii KHM0002-atskyriau šiaulietėms po vaikiuką ir siūliau dovanų. Vija žemaitė pasiėmė, o pati nepareiškei reik tau ar ne. Dar turiu- ar atiduoti kam, ar norėtum dovanėlės. Gal susigundysi?

Aciu, bet turiu siokia tokia pavargusia smile.gif Is ermitazo, galvojau irgi bandyti isaknydinti smile.gif
Atsakyti
Rinkites ramiai dar visa savaitgali mirksiukas.gif As pati wessner dar ne nepradejau ziuret doh.gif laiko neatlieka. Va ir dabar jau miegas lenkia, ir vel liksiu nepaziurejus smile.gif
Atsakyti
evora, ta sulcorebutia ar kaip ten gražiai peržiemojo, kai palaisčiau, kad išsipūtė, dabar laukiu, kas toliau vyks. Ačiū tau.
Ir tavo rebutia kur pasmailėjusia viršūne buvo, labai dailiai pernai suapvalėjo ir dabar visa pumpruota, laukiu nesulaukiu žiedų. Tu būsi mama, o aš krikštamotė (ar įmotė) g.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 20, 23:44)
evora, ta sulcorebutia ar kaip ten gražiai peržiemojo, kai palaisčiau, kad išsipūtė, dabar laukiu, kas toliau vyks. Ačiū tau.
Ir tavo rebutia kur pasmailėjusia viršūne buvo, labai dailiai pernai suapvalėjo ir dabar visa pumpruota, laukiu nesulaukiu žiedų. Tu būsi mama, o aš krikštamotė (ar įmotė) g.gif

Malonu, kad rebutijos pas tave gražiai gyvena. Aš, kaip jau buvau minėjusi, jų nesugebu gražiai išauginti. Pietinė didžioji palangė ir virtuvinės pusė(kita pusė katėms pro langą pasižvalgyti, saulėje kailinius pakaitinti)-štai ir visa saulė , kurią gali gauti mano kaktusiukai. O rebutijoms rytinės neužtenka. Net ir stovėdamos ant stalo prie pietinės palangės, kai kurios ištįsta. Turiu ir labai gražiai nuaugusių šalia netikėlių, tad nežinia kartais ko joms trūksta. Dvi jau žydi-raudona ir ryškiai rožinė, bet kitos net saulėj šoną kaitinančios, dar nesiteikė noro parodyti.
Kaip ten bebūtų -rebutijos mano achilo kulnas. Net ir užsisakinėti jų daugiau nebežadu, nors ir labai man jos mielos.
Atsakyti
Sveiki,
iškarto atsiprašau kad taip išsiveržiau, turiu klausymą/prašymą: labai ieškau kaktusą Mammillaria spinosissima cristata, gal žinot kur galima tokį nusipirkt/užsakyt? O gal kas iš jūsų turi "atliekama"? Bučiau labai dėkingą už bet kokią pagalbą/atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Įdomu, kas sakėtės iš http://www.kakteen-plapp.de/ , ar geri kaktusai? Ir kiek išlaidų prisideda?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2015 03 21, 13:53)
Sveiki,
iškarto atsiprašau kad taip išsiveržiau, turiu klausymą/prašymą: labai ieškau kaktusą Mammillaria spinosissima cristata, gal žinot kur galima tokį nusipirkt/užsakyt? O gal kas iš jūsų turi "atliekama"? Bučiau labai dėkingą už bet kokią pagalbą/atsakymą  4u.gif

aš cristata neatskiriu kur kokia, jei nebūtų parašyta pavadinimas rolleyes.gif : pvz ši http://www.uhlig-kak...product_id=9592 ir visai panaši https://www.uhlig-ka...roduct_id=55474 Parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2015 03 21, 16:29)
Įdomu, kas sakėtės iš http://www.kakteen-plapp.de/ , ar geri kaktusai? Ir kiek išlaidų prisideda?

Man visai patiko. Saikingo dydzio, bet sveiki, kruopsciai supakuoti. Vokiskas tikslumas ir kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Kelios rebutijėlės ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti