Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Norvide @ 2015 03 07, 12:04)
Kas auginate mammillaria luethyi ? Ar ji kaprizinga ? Žydi pas jus ?

Ar turite tokių kaktusų ar sukulentų su kuriais nesusidraugaujate?

Man sunku su gymnocalyciumais kažkodėl. Man jie paruduoja. Įtariu, kad nudeginu su insekticidais, kai purškiu profilaktiškai.

Augu luethy jau gan senokai, pas mane auga paprastai kaip ir kiti, sakyciau nekaprizinga pas mane pasitaike biggrin.gif pernai gausiai zidejo http://public.fotki....ia-luethyi.html
As taip pat jungiuosi prie uzakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2015 03 07, 22:38)

Ohoho kokia gražuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Sweikos kaktusu myletojos 4u.gif gryzau namuciu ir stai, kaktusiukai pajuto, kad seimininke jau namie biggrin.gif pradejo augti, aisku ir netekciu buvo unsure.gif bet pradziugino rebutija, vienu, bet graziu ziedeliu wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 08 kovo 2015 - 19:49
Labai džiaugsminga žvaigždutė ir dar švenčių vakarėly.
Atsakyti
gražūs tie žiedukai, o ir dar kiek nusimato smile.gif

pasiskaičiavau savo ūkę, ta taigis, turiu apie 70 skirtingų kaktusų ir sukulentų. Yra dar kur tobulėt lotuliukas.gif vyrui nupasakojau, kokios lentynos balkone norėčiau, kaip ir nesipriešino (moters dienos proga gal nedrįso g.gif )

manau, kad reiks pasipildyt
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2015 03 08, 19:44)
Sweikos kaktusu myletojos 4u.gif  gryzau namuciu ir stai, kaktusiukai pajuto, kad seimininke jau namie biggrin.gif 

Na va su pavasariu jau puošiasi mūsų forumo puslapiai thumbup.gif .

Čia mano mammillaria sempervivi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2015 03 09, 13:43)
Na va su pavasariu jau puošiasi mūsų forumo puslapiai  thumbup.gif .

Čia mano mammillaria sempervivi

Prasideda puikus laikotarpis, laukimas ziedu ir ju grozejimasis. thumbup.gif
Atsakyti
Kviečiam Velykas
user posted image

ačiū evorai, čia pernai sodinti
Atsakyti
Sveikos, kaktusų myletojos. 4u.gif Matau renkate užsakymą. Ar priimtumete ir naujoke prie užsakymo? Mane sukulentai pakerėjo wub.gif Turiu namie lyg ir nemažai, bet kartu visai nedaug, lyginant su jūsų kolekcijomis ax.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu sužinoti, kaip daromi užsakymai, – esu visiška naujokė šiame reikale g.gif
Atsakyti
pernai užsakymą darė Tina (labai jai ačiū už tai). Rinkomės iš nurodytų tinklapių (žr. ankstesnes žinutes, iš čeko ir dviejų vokiečių). Viską surašėm, jai nusiuntėm į el. paštą ir paskui dalinomės siuntimo išlaidas į Lietuvą. Po to Tina bendrą užsakymą išskirstė ir pasiuntė į miestus, pvz., Šiauliuose gavom vienu adresu, tada dar pasidalinom ir Tinai sumokėjom už siuntimą jau Lietuvoje.
Atsakyti
Hm, ar tai reiškia, kad jau galima atakuoti Tiną su savo norais? mirksiukas.gif
Atsakyti