Nu, man labai patiko vokietukų sukulentų asortimentas-norėčiau. Kainos gal ir nemažos, bet jei labai norisi... Dar gerai visko neperžiūrėjau, tik permečiau akimis, reiks vakare ramiai rimtai analize užsiimti.
Tai renkam siuos tris uzsakymus kokia pora savaiteliu?
O nebus per brangu siuntimas iš dviejų vokiečių? ar nėra ten kokios minimalios užsakymo sumos?
QUOTE(Tina* @ 2015 03 04, 19:24)
Ka darom simet su uzsakymais? Ar domina cekas? Wessneris? ar jau socios visko? Man tai si ziema su nemazai netekciu, atrodo ziemojo vesiai, bet matyt nepakankamai. Nebuvo taip vesu kaip pernai.
Aš prisijungsiu prie wessnerio ir čeko, trūksta man dar ...
Prisijungsiu ir aš prie kompanijos. Badas Pas Wessner`į nieko norimo neradau Žiūrinėju toliau Kažin ar atsispirsiu vokiečio echinopsiams
Nenoriu nei čeko, nei Wesnerio. Jei bus kam patinka vokietukai-prisijungsiu. Kitais atvejais užsakymuose nedalyvauju.
Kas auginate mammillaria luethyi ? Ar ji kaprizinga ? Žydi pas jus ?
Ar turite tokių kaktusų ar sukulentų su kuriais nesusidraugaujate?
Man sunku su gymnocalyciumais kažkodėl. Man jie paruduoja. Įtariu, kad nudeginu su insekticidais, kai purškiu profilaktiškai.
Ar turite tokių kaktusų ar sukulentų su kuriais nesusidraugaujate?
Man sunku su gymnocalyciumais kažkodėl. Man jie paruduoja. Įtariu, kad nudeginu su insekticidais, kai purškiu profilaktiškai.
tokios mammi neauginu (dar?)
draugauju iš esmės su visais, blogiausiai baigėsi tiems spalvotiems mutantams įskiepytiems (nunyko). Kadangi daug neturiu, o ir ne mėgėja esu perlaistyti, tai puvėkų neturiu. Kai jau kelintas sezonas balkone būna, pastebėjau, kad auga lėčiau, bet taisyklingiau. Norėjau į dubenėlį su pernykščiais naujokais iš wessnerio pasodinti dar vieną mažiuką (buvo vietos, man taip rodės), o naujokai nebuvo nė kiek paaugę, labai nustebau, kai pakasusi radau labai plačiai paėjusias gražias šaknis, vadinasi, jie stengėsi įsikibti, viršaus neaugino. Vėl užkasiau ir kaimyno nebesodinau.
niekuo nepurškiu , tai ir nenudeginu.
draugauju iš esmės su visais, blogiausiai baigėsi tiems spalvotiems mutantams įskiepytiems (nunyko). Kadangi daug neturiu, o ir ne mėgėja esu perlaistyti, tai puvėkų neturiu. Kai jau kelintas sezonas balkone būna, pastebėjau, kad auga lėčiau, bet taisyklingiau. Norėjau į dubenėlį su pernykščiais naujokais iš wessnerio pasodinti dar vieną mažiuką (buvo vietos, man taip rodės), o naujokai nebuvo nė kiek paaugę, labai nustebau, kai pakasusi radau labai plačiai paėjusias gražias šaknis, vadinasi, jie stengėsi įsikibti, viršaus neaugino. Vėl užkasiau ir kaimyno nebesodinau.
niekuo nepurškiu , tai ir nenudeginu.
Norvide, man tas pats, bet nepurškiu aš jų vis viena ruduoja gal kai laistau apsitaško
Aš nesusidraugauju su kalėdiniais ir velykiniais kaktusais. Tai perlaistau, tai per mažai palaistau, suvysta. Neatitaikau žemės mišinio. Matyt, ne mano gėlė. Turėjau baisiai daug, bet liko keli dideli vazonai. Persodinsiu jaunesnes šakeles-jei prigis-liks gyventi. Jei neprigis-keliaus į šiukšlyną ir užrauksiu šių kaktusų auginimą mano namuose.
Dar ne kaip sekasi su rebutijomis. Patikt patinka, ypač, kad žydi anksti, daug žiedų ir gražūs, bet... Kambaryje auginant labai man ištįsta ir atrodo lyg nučiulptomis viršūnėmis Dėl to ir nebeperku naujų.
Gymnams irgi kambaryje kartais neatsiranda vietos ant saulėtosios pusės palangės ir jie atrodo liūdnoki. Jei ir sukrauna pumpurus -ne visada prasiskleidžia.
O michanovičiai-mutantai-jau baigia mano kantrybę pribaigti. Nusiperki-pastovi 2-4 savaites-laidotuvės. Bet ko norėti, kai visokiuose ,,Ermitažuose" perki. Ten dažnai nusiperki augalą šiukšlynui.
Suprantu, kad auginant kaktusus bute ir neturint galimybės jiems peržiemoti bent balkone-nieko per daug negaliu ir tikėtis. Galvoju, kad ir taip dar jie pas mane Oiiiiiiiiiiiiiiiiii.... kaip gerai atrodo ir auga.
(Aišku, kas šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats. )
Dar ne kaip sekasi su rebutijomis. Patikt patinka, ypač, kad žydi anksti, daug žiedų ir gražūs, bet... Kambaryje auginant labai man ištįsta ir atrodo lyg nučiulptomis viršūnėmis Dėl to ir nebeperku naujų.
Gymnams irgi kambaryje kartais neatsiranda vietos ant saulėtosios pusės palangės ir jie atrodo liūdnoki. Jei ir sukrauna pumpurus -ne visada prasiskleidžia.
O michanovičiai-mutantai-jau baigia mano kantrybę pribaigti. Nusiperki-pastovi 2-4 savaites-laidotuvės. Bet ko norėti, kai visokiuose ,,Ermitažuose" perki. Ten dažnai nusiperki augalą šiukšlynui.
Suprantu, kad auginant kaktusus bute ir neturint galimybės jiems peržiemoti bent balkone-nieko per daug negaliu ir tikėtis. Galvoju, kad ir taip dar jie pas mane Oiiiiiiiiiiiiiiiiii.... kaip gerai atrodo ir auga.
(Aišku, kas šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats. )
Na. su rebutijomis viskas lyg ir tvarkoje (bute pietų pusė). O gymnai kažkaip skirtingai - vienas (baldianum) be priekaištų, na o kiti kažkaip nežydi. Nepavyko pražydinti ir kelių lobivijų. Žiemoja ant šiaurinės palangės +10+15 temperatūroje. Nepasiduodu, žiūrėsiu, kaip bus šį sezoną. Jei ne - tremsiu į sodą: gal trūksta švie sos?
O as matyt visai ku-ku po ziemos arba apsvaigusi nuo euforijos del savo orchidariumo. Sumasciau, kad vienas echinoceureusas (retas ir grazus!) po ziemos numiro ir paskerdziau ji, o viduj zalut zalutelis. Maniau apsibliausiu is apmaudo. Tai dabar viena dalis be galvos ir su saknimis pasodinta, o pacia galva bandau saknydint. Zodziu buna pasitaiko