Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

Vija - Žemaite, peržiūrėjau Jūsų kaktusus ir labai man prireikė tos gražios mamiliarijos vaiko (7, 36, 37 nuotraukose), bet aš Vilniuje. ax.gif
Atsakyti
ačiū, Vėtrungėle, už pastebėtą mano senutę.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 23, 23:44)
ačiū, Vėtrungėle, už pastebėtą mano senutę.

aš irgi ją pastebėjau smile.gif gražuolė wub.gif ir dydis įspūdingas, ir žiedai gražūs.
Vėtrungėle, šiandien į Vilniaus Ermitažą atvežė padėkliukus su žydinčių kaktusų mažiausių vaz. mix (1.45eur), jų tarpe daug mammillaria zeilmanniana- baltais , rausvais žiedais. Panašūs į Vijos žemaitės smile.gif
Atsakyti
taip taip, mano gražuolė nuo tokio mažiuko ir prasidėjo. Jinai dar tokius kaip plaušelius turi, nėra plika ir tik spygliuota. sėkmės paieškose ir auginat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 25 vasario 2015 - 16:42
O negali ten būti mamiliarija laui (rožinė forma)? Aš čia spėlioju. zeilmaniana spygliai su kabliukais, o laui - tiesūs.
Atsakyti
Vijos žemaitės nuotraukose matosi dygliai kabliukai, Ermitaže irgi tokios. Aš turiu mammillaria laui
user posted image
pažiūrėsiu, kaip ten pas ją su vaikais smile.gif , po poros mėnesių - nes dabar ji išvežta žiemoti į kaimą
Atsakyti
tikrai mano su kabliukais. Maciau ir Rimi svieziai atvezta padekla, man rodos du eurai su kazkiek kaina buvo mammiliariju.
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 02 25, 21:33)
Vijos žemaitės nuotraukose matosi dygliai kabliukai, Ermitaže irgi tokios. Aš turiu mammillaria laui
user posted image
pažiūrėsiu, kaip ten pas ją su vaikais smile.gif , po poros mėnesių - nes dabar ji išvežta žiemoti į kaimą

Aš tada palauksiu Prickly mamiliarijos laui ataugos. O dar gal kas turite baltai žydinčią mamiliariją laui? ax.gif
Atsakyti
kaktusų kolekcija, be jokių komentarų
https://www.youtube....h?v=nESmHhEzS5g
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 03, 01:02)
kaktusų kolekcija, be jokių komentarų
https://www.youtube....h?v=nESmHhEzS5g

Kokie didžiuliai bigsmile.gif

Maniškiams labai trūksta saulutės. Nori žydėti, bet saulės nėra, tai neišsiskleidžia pilnai žiedukai. O ir Fotki man neveikia, negaliu nuotraukų įkelti. Jums veikia Fotki.com ?
Atsakyti
Fotki.com neveikia, ten rašė kad neveiks, tik neatsimenu iki lyg 8 vakaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2015 03 03, 12:18)
Fotki.com neveikia, ten rašė kad neveiks, tik neatsimenu iki lyg 8 vakaro g.gif

Tai tada išgyvensiu biggrin.gif . Ačiū, Migle, už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti