Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(Tina* @ 2015 02 16, 23:00)
sakot Wessnerio norit? Galesim kazka pagalvot kovo men. mirksiukas.gif

Aš tai kaip kokia kaktusoholikė, vis kartoju sau : "gana, gana, nu kur dėsi tu juos". Bet taip noriu, tų grožių, to saldumo širdy vyniojant naujus augintinius iš laikraščių. Ech, jaučiu neatsilaikysiu.

Einu į skelbiu.lt ieškoti seno stalo naujiems kaktusams biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2015 02 17, 20:36)

Einu į skelbiu.lt ieškoti seno stalo naujiems kaktusams biggrin.gif.

ar balkone statysit, ar lentynas meistrausit. Mano tėvai seną sekciją ardo, ten ir veidrodžiai, ir stiklai, ir plokštės tarybinės neužmušamos, gal ką panaudot savo ūky? Jau babytės sekcijos stiklai balkone kelintą sezoną lentynas vaidina tongue.gif
Atsakyti
Aš gal parduočiau savo senas lentynas g.gif
user posted image
Atsakyti
Ačių už pasiūlymus. Kolkas ieškosiu jau pagaminto stalo wink.gif
Atsakyti
Gal rasis kas nori pasidalyti kaktusais g.gif Ne už dyka, aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Lobivia aurea with short spines iš Cactus art biz, stipriai žydinčią geltonai rebutią (spėju marsoneri?), bet ją reiktų įsišaknydinti. Šiaip aš Vilniuje - jei tinka rašykite į pašto dėžutę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu is kaktusu - DUSTY COPPER , STERNTALER Rheingold 261 , BEAUTIFUL DREMER ,TRICHOPSIS cv.JUNE NOON , ir dar vienas yra tik nezinau pavadinimo, panasus i echinopsi tik neturi kvapo , zydi dideliais skaisciais raudonais ziedais , ( cia yra visi vaikai ) , pas mane motininis kaktusas zydejo 2 ziedais- tik gaila nemoku ikelt nuotraukos. Yra dar ir suaugusiu echinopsiu , zydinciu pas mane jau ne viena sezona , zydi vos raustelejusiu ziedu, ir yra gan malonus kvapas, zydi 1 nakti.Jei laikomi vesiau zydi ir ilgiau.
Atsakyti
Lina04, ar Jūsų paminėti spausdintinėm raidėm kaktusai vaikai (kokio didumo?), ar parduodat?
Atsakyti
Na didziausias yra tai trichopsis mazdaug 4 cm aukscio ir tiek pat plocio, po to eina Beautifulas , kokiu 3 cm aukscio ir tiek pat plocio, na , o tie likusieji mazesni , rudeni atskirti nuo mamu nestuke.gif
Parduot kaip ir nesiruosiau, galvojau i ka ismainyt , gal i koki echinopsio kaktusa ar i kita augala , nuotrauku ikelt nemoku, kai perskaiciau zinute kad iesko tai ir atsiliepiau, bus matyt tiks mano siulyti ar ne. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2015 02 20, 22:35)
Na didziausias yra tai  trichopsis mazdaug 4 cm aukscio ir tiek pat plocio, po to eina Beautifulas , kokiu 3 cm aukscio ir tiek pat plocio, na , o tie likusieji mazesni , rudeni atskirti nuo mamu nestuke.gif
Parduot kaip ir nesiruosiau, galvojau i ka ismainyt , gal i koki echinopsio  kaktusa ar i kita augala , nuotrauku ikelt nemoku, kai perskaiciau zinute kad iesko tai ir atsiliepiau, bus matyt tiks mano siulyti ar ne. rolleyes.gif

nuotraukas galima per www.radikal.ru ar kitus portalus ikelti (yra sm apie nuotrauku ikelima konsultacijos), arba asmeniskai persiusti. O Jumis tik ecinopsiai domna, ar tinka ir mammiliarijosar sukulentai.
mano ūkis, gal kas patiktų
http://public.fotki....ai/kaktusiukai/

Atsakyti
vija zemaite, o ar pavyko jums pakartotinai prazydint kalanke? Gavau dovanu, o nejauciu joms didelio intereso. Dar sakau jei nezydes g.gif
Atsakyti
ar turit omeny tas paprastas spalvotais žiedais? Kaip kuriais metais ir kaip kurios spalvos. Dabar jau nebeturiu tų paprastų nepilnavidurių, bet jos gan lengvai sužydėdavo, aš kas dveji metai atsijaunindavau, viršūnes įšaknydindavau, nugnybdavau, kad šakotųsi ir tada žiemą žydėdavo. Ir dar labai įdomu, kad ne visos šakos žydėdavo, jos labai jautrios apšvietimui. Dabar turiu geltoną ir rausvą pilnavidurę. tai geltona be priežiūros laiptinėj jau žiedukus krauna, rasvoji irgi pražydo kambary, bet tik viena šaka. Ir žiedynai menki (netręšiu aš jų, tik kartais kartu su kaktusais)

Dar kalankėms patinka vasarą augti šiltnamy (tik ten kenkėjai pagraužia).
Atsakyti