Nu, tai nieks per prievartą nieko nebruka. Čia tik šiaip-dėl įdomumo. Lotyniški aišku patys tie tikrieji, bet kaip juos visus atsiminti? Bent man jau darosi problema. Matyt pensijos sulaukusi visai tuščią puodynę, o ne galvą ant pečių nešiosiu.
QUOTE(karambole @ 2015 02 16, 10:18)
as uz lotyniskus pavadinimus
aš irgi už lotyniškus. Lietuviški taip dirbtinai sugalvoti, pvz gymnokalyciumas yra ir nuogulis, ir nuogenis. Neseniai kai MB po eilinių žinių klausymo pradėjo bambėti ant kalbininkų, kad jie vis pakeičia kirčiavimą, atsinešiau Alma litera išleistą kaktusų enciklopediją ir paskaičiau tuos pavadinimus, kurių daugybė prigalvota nežinia kam, buvo labai smagu
Nu, jo turtėja mūsų lietuviškas žodynas. Čia kaip vietoj FUTBOLININKO-SPIRDALIUS.
Buvau katik užsukus pas savo miegančius kaktusėlius, gražiai kolkas išsilaikę, tai džiugu Bet įdomu, ar planuuoja kas nors šiais metais užsakymą kaktusų? Ar jau kiekviena kas sau?
Vijana kvietė jungtis užsisakyti pas Wesnerį, bet nieks neatsišaukė. Aš jungsiuos prie bet kokio užsakymo, kai tik bus nuspręsta prie kokio. Gal jau ir laikas galvoti, nes paskui būna jau daug kas išpirkta.
Dėl Wessnerio - ir aš jungčiausi. Berods tik kovo 3 d. Wessneris paskelbs sąrašą. Na, o neatsiliepia, matyt, tik todėl, kad snūduriuoja kartu su kaktusais.
Bet, manyčiau, kad tikrai atsiras norinčių pasirinkti iš tokios gausybės grožybių. Beje, jau apsipumpuravo rebutijos. Lyg kiek ir ankstokai, bet ką jau padarysi
Papildyta:
Patikslinu - Wessneris iki kovo 9 d. sustabdęs užsakymų priėmimus.
Bet, manyčiau, kad tikrai atsiras norinčių pasirinkti iš tokios gausybės grožybių. Beje, jau apsipumpuravo rebutijos. Lyg kiek ir ankstokai, bet ką jau padarysi
Papildyta:
Patikslinu - Wessneris iki kovo 9 d. sustabdęs užsakymų priėmimus.
šiandien balkone buvo 20 C, paliejau po truputį. Žiedų ten dar nesimato, tik kambary viena mammi krauna.
Gal ir aš iš Wessnerio ką rasčiau. Pernykščiai stovi ramiai, mažai paaugę, matyt, šaknis augino.
Gal ir aš iš Wessnerio ką rasčiau. Pernykščiai stovi ramiai, mažai paaugę, matyt, šaknis augino.
QUOTE(evora @ 2015 02 15, 21:48)
Aš esu Šiaulietė, tik emigravusi į Vilnių
Aš tai kaunietė, nuo antros klasės emigravusi į Šiaulius. Tai dabar ir nebežinau kam priklausyti reiktų
QUOTE(evora @ 2015 02 16, 22:57)
Aš tai kaunietė, nuo antros klasės emigravusi į Šiaulius. Tai dabar ir nebežinau kam priklausyti reiktų
aš tai iš žemaičiu suostenes, iš Telšių Bet jau 20 metų šiaulietė, tai šaknys prasikiša konkrečiai visur ir visada
gal priklausykim visos Lietuvai, su Nepriklausomybe, su švente visas
sakot Wessnerio norit? Galesim kazka pagalvot kovo men.