Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

QUOTE(evora @ 2015 02 14, 15:52)

Paukščiukų, kai tik priperėsiu, tikrai šiauliškėm kaktusomanėm užteks. drinks_cheers.gif  Ir tikrai už dyką, juk žinai, kaip aš nusiteikusi prieš tuos  pardavimus.

Ką reiks mainais perėt g.gif

o gal ermitažas po savaitgalio ką ir atsiveš?
Atsakyti
Ermitaže prekes veža ketvirtadieniais ir tai, tik kas antrą savaitę. Jei neradai nieko gero-vadinasi nevežė arba nieko iš sukulentų nevežė. Gal vasario 19 d. atveš, bet eisiu tik , kai nuolaidos bus, nes galiu per apžarlumą ir bankrutuot. lotuliukas.gif
Atsakyti
evora, jau drąsiai gali pereiti nuo paukštukų lipdymo prie vazonikų smile.gif O į Ermitažą anksčiau nueidavau prieš Valentiną pasižiūrėti žydinčių kaktusų, pvz atveždavo gražių rebutijų su žiedais - dabar nieko įdomaus, jie ten viską tiesiog užvertė orchidėjomis, meileniais, turbūt greit dykai jas dalins. Šią euphorbiją milii pirkau Žaliajam centre, Ermitaže irgi buvo, bet mažais žiedais. Jei kam reikia, tai prieš Valentiną mačiau Žirmūnų hyperRIMI atvežta žydinčių mammillaria backebergiana ir mammillaria bocasana
Atsakyti
Tikrai tie paukstukai labai faini wub.gif Noreciau kokio vieno kaip kolekcijos simbolio biggrin.gif Turiu viena simbolini stiklo katinuka, gauta dovanu is vokieciu su kaktusais. Tai jis irgi mano kaktusinis talismanas smile.gif
Atsakyti
Teks jaučiu į Vilniaus ,,Žalius horizontus" keliauti ne tik su kaktusais , bet ir su visu paukštinyku. lotuliukas.gif Juk neskriausi kitų, vienam davusi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2015 02 14, 14:06)
evora,  biggrin.gif  biggrin.gif
aš save irgi labai myliu smile.gif nusipirkau sau wub.gif
user posted image user posted image user posted image
ji tokia dideliais lapais ir atrodo žiedai daug didesni
evora, landžiojau po tavo fotoalbumą blush2.gif , sukulentų vazonėliuose tokių mielų molinių paukštukų, sutūpusių ant akmenėlių, radau smile.gif

Sveiki nuostabus pavasario jusu pirkinys .pas mus i šiaulius tokiu grožiu neatveža . . .
Atsakyti
Va, tai tau, dar viena Šiaulietė. thumbup.gif Jau keturios būsime drinks_cheers.gif
O gal dar daugiau yra? AŪŪŪŪŪ......
Atsakyti
Prickly kokia fainuolė wub.gif

Evoros paukštukai tai nerealūs bigsmile.gif nedekoruoti,nespalvinti man dar fainesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 15, 01:16)
Va, tai tau, dar viena Šiaulietė. thumbup.gif Jau keturios būsime drinks_cheers.gif
O gal dar daugiau yra? AŪŪŪŪŪ......

biggrin.gif bigsmile.gif g.gif smile.gif Smalsu, o kas tokios keturios? Kas prisipazins biggrin.gif Kokie nickai? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
EVORA, VIJANA, VIJA ŽEMAITĖ ir DEIMANTUKAS. drinks_cheers.gif

Kas susirašinėjam, tai seniai viena kitą žinom. Aiškiausia yra, kai nurodoma gyvenamoji vietovė-taip daug paprasčiau. Aš bent neturiu ko slėpti, o savo miestą mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 15, 20:14)
EVORA, VIJANA, VIJA ŽEMAITĖ ir DEIMANTUKAS. drinks_cheers.gif

Kas susirašinėjam, tai seniai viena kitą žinom. Aiškiausia yra, kai nurodoma gyvenamoji vietovė-taip daug paprasčiau. Aš bent neturiu ko slėpti, o savo miestą mėgstu.

Mazokai musu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal chebrytė padidės?

AŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ....šiaulietės, atsiliepkit drinks_cheers.gif
Atsakyti