Gal kas pades su pavadinimu ? Jau krauna pumpurus kokius 3 tai tikrai. Manau, kad kai prades zydet atpazinti bus lengviau, bet profes ir is spygliu atpazins
[URL=http://www.radikal.ru]
QUOTE(karambole @ 2015 02 13, 10:56)
Gal kas pades su pavadinimu ? Jau krauna pumpurus kokius 3 tai tikrai. Manau, kad kai prades zydet atpazinti bus lengviau, bet profes ir is spygliu atpazins
karambole, pernai pirkau is vokieciu. echinofossulocactus pentacanthus
kokie man jie faini, bet aš kažkodėl su jais nesusigyvenu, kiek esu pirkus tai pamiriojo jau beveik visi, pradeda koks tašeklis ruduot ir viskas, gal dėl to kad užlaša vandens? bet atrodo stengiuos neaplaistyti.
Vis negaliu atsidžiaugti-ypač, kai žiedų dar tiek maža.
karambole, lietuviškai raukšliuočiu tavo kaktusiuką vadina.
karambole, lietuviškai raukšliuočiu tavo kaktusiuką vadina.
evora, kaip kokios žiemos žvaigždės
SU VISUOTINĖS MEILĖS DIENA
QUOTE(evora @ 2015 02 10, 06:53)
Štai kokius vazonus reklamavau:
Feriukai-,,Ermitažiniai"-vis dar randu ką pričiupti:
Žieminis žiedelis:
Feriukai-,,Ermitažiniai"-vis dar randu ką pričiupti:
Žieminis žiedelis:
gal galite pasakyti kas per pavadinimas kakturso kur vazone su boruzem,aciu
Prickly, labai puiki meilės išraiška sau Gėliukas nuostabus ir dar žydintis, tai visai pavasariu pakvipo tavo namuose.
Moliniai paukšteliai mano pirmas blynas keramikos srityje. Sukilo noras pabandyti pamačius mūsiškių keramikinius vazonus ir kitokius niekučius. Nulipdyti greitai nulipdžiau, bet dekoruoti -dvigubai ilgiau užtrukau. Buvo toks poreikis kažką patupdyti prie sukulentų, kad tiktų kartu su kitais akmenėliais . Bet jau daug ir išdovanojau-prizam, gražiai pasidėti prie žvakių, į kompozicijas ar tarp papiltų akmenėlių, kaip gražus niekutis. Reiks dar prisidaryti, nes norinčių turėti netrūksta, o dovanoti labai mėgstu. Keista, bet gauti dovanas mažiau patinka.
Dabar kelios laisvesnės dienelės ir turiu nemažą gabalą molio-reiks pabandyti pasidaryti kokį keistą vazoniką sukulentų mixui susodinti.
------------------------------------------------------------------------------------------------
rasiene2 interneto platybėse radau jį pakrikštytą-Pachyphytum oviferum ,,Moonstones". Bet gal kas ir kitą pavadinimą žino? Šiaip labai jis man patinka-tikrai didžiuliai, lyg pusbrangio akmens lapai.
Moliniai paukšteliai mano pirmas blynas keramikos srityje. Sukilo noras pabandyti pamačius mūsiškių keramikinius vazonus ir kitokius niekučius. Nulipdyti greitai nulipdžiau, bet dekoruoti -dvigubai ilgiau užtrukau. Buvo toks poreikis kažką patupdyti prie sukulentų, kad tiktų kartu su kitais akmenėliais . Bet jau daug ir išdovanojau-prizam, gražiai pasidėti prie žvakių, į kompozicijas ar tarp papiltų akmenėlių, kaip gražus niekutis. Reiks dar prisidaryti, nes norinčių turėti netrūksta, o dovanoti labai mėgstu. Keista, bet gauti dovanas mažiau patinka.
Dabar kelios laisvesnės dienelės ir turiu nemažą gabalą molio-reiks pabandyti pasidaryti kokį keistą vazoniką sukulentų mixui susodinti.
------------------------------------------------------------------------------------------------
rasiene2 interneto platybėse radau jį pakrikštytą-Pachyphytum oviferum ,,Moonstones". Bet gal kas ir kitą pavadinimą žino? Šiaip labai jis man patinka-tikrai didžiuliai, lyg pusbrangio akmens lapai.
evora, Jūs nuostabi, ačiū už sveikinimą, o jau paukštukai tose kompozicijose kaip čia buvę, labai subtilūs. Kokios galimybės, juk dali būti driežiukai, vėžliukai ar kas ten dar tarp kaktusų gyvena. Verslo idėja, čiur, aš klejente būsiu.
Buvau ermitaže ir senukuose, nu kaip nieko neturi, o jei ir turi, tai man jau nebeįdomu. Visai norečiau gymnocalicium dar vieno (nu gal dviejų)
Buvau ermitaže ir senukuose, nu kaip nieko neturi, o jei ir turi, tai man jau nebeįdomu. Visai norečiau gymnocalicium dar vieno (nu gal dviejų)
vija zemaite, gerai, kad apie ,,Ermitažą" parašei , nes ruošiausi vasario 17 d. užsukti. Bet, kad jau nieko gero, tai nevažiuosiu. Matai, kaip įdomiai gaunas-Vilniaus ,,Ermitaže" visai neblogų dalykėlių randama, o iki Šiaulių dar neatkeliavo. O dažnai būna, kad išvis neatveža ką ten pardavinėja. Vargingai mes provincija gyvenam, sunkiai einasi retesnių augaliukų įsigyti.
Paukščiukų, kai tik priperėsiu, tikrai šiauliškėm kaktusomanėm užteks. Ir tikrai už dyką, juk žinai, kaip aš nusiteikusi prieš tuos pardavimus.
Paukščiukų, kai tik priperėsiu, tikrai šiauliškėm kaktusomanėm užteks. Ir tikrai už dyką, juk žinai, kaip aš nusiteikusi prieš tuos pardavimus.