Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai.

user posted image

Su Šv. Kalėdom kaktusomanės.
Atsakyti
typutapu, labai gražios kompozicijos, o nolina storulė kokia ir dar ne viena auga su grybukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 12 25, 03:25)

Su Šv. Kalėdom kaktusomanės.

kokia graži eglutė. O parodijos tai man kažkodėl nerodo tavo.

sveikinu ir aš jus su praėjusiom Šv.Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais Metais. Linkiu, kad po žiemos miego visi augintiniai sėkmingai pabustų. Ir ateinančiais metais dar papildytumėte savo kolekcijas nuostabiais egzemplioriais wink.gif
Atsakyti
user posted image

Štai koks parodijų kalėdinis pasveikinimas mano namuose. Visos gyvena skirtinguose kambariuose, temperatūra irgi skiriasi, o sugalvojo žydėti vienu metu. Nuotrauka labai jau tamsi, atsiprašom, fotografuota ryte patamsiukais. Kai namo pareinu visai jau tamsu būna, tai geresnio vaizdo vis nepasiseka išgauti.

Darbovietėje irgi radau visus pavasario požymius.

user posted image

user posted image

Na, o pakeliai namo nučiupau štai tokią nemažą grožybę-atrodo HAWORTHIA LIMIFOLIA VAR. STRIATA vadinasi. Nuotrauka skolinta, nes negalėjau saviškės įkelti.

user posted image

Dabar sėdžiu apsipatenkinus-gerai metai baigiasi. Ko daugiau kaktusomanui norėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražus dryžuotas pirkinys 4u.gif , tikrai bus derlingi metai. Maniškė parodija jau baigia nužydėt, žydėjo gausiai ir gana ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 02 sausio 2015 - 17:39
evora, nuostabus pirkinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 01, 20:23)
Šiandiena Kaune gėlių sandėlyje prie buvusios Vet. akademijos užmačiau nukainuotas Jatropha podagrica compacta 'Rich Beauty' kaina 3 ar 4lt. Kaudeksas beveik kumščio dydžio bigsmile.gif
user posted image<a href='http://www.fotki.com' target='_blank'></a>

Kauno ERMITAŽE savaitgalį nusipirkau šį grožį.Buvo su oranžiniais ir geltonais žiedeliais. thumbup.gif
Atsakyti
labas as ir dauk kaktusiukiu turiu ir sukulentu rasa biggrin.gif
Atsakyti
Evora,o kur H.Limifolia pirkot? bigsmile.gif

Dalele,kaip Jatropha laikos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2015 02 03, 21:29)
Dalele,kaip Jatropha laikos  bigsmile.gif

Aš jos nenusipirkau blush2.gif Tiesiog negali visko turėti smile.gif
Atsakyti
Limifolia pirkau privačioje nedidelėje gėlių parduotuvėje. Buvo parsivežę rinkinuką įvairių nedidelių gėlių ir mano laimei vienas sukulentas pasitaikė-ir dar neprastas. Dabar vis tikrinu šią parduotuvikę kiekvieną savaitę-laukiu gal dar ko parsiveš.
Šiandien buvau ,,Ermitaže" parsivežiau žaliais lapais portulakariją ir fainuolį ilgaspyglį ferą. Toks pikčiurna, kaip įkibo į pirštą, dar dabar sopa. Praeitą savaitę, ten pat, pirkau portulakariją štai tokią:

user posted image

Ir crasulą tokią-turėjau rausvą, dabar gavau žalią-baltą. Tik viršūnės nurudavo-matyt šalčio buvo gavusi. Nuskainiojau-ataugs.

user posted image
Atsakyti
kaip jauku čia. Evora, vis dar randat ką pirkti. 4u.gif aš stebiu savo balkono gyventojus, žiedų dar nekrauna nė vienas, nors dieną jau ir po +15 C būna. Tiesa, viena echeveria bute ir balkone žydi. Namie viena mammi iš jūsų gauta žieduką baltą krauna.

Jau ir po wessnerio psl. pasidairiau, gal kokių akcijų ar naujienų įdėjo, deja, viskas tas pats.
Atsakyti