QUOTE(xxkamane @ 2014 10 03, 10:43)
jei tu ir namie tokia pati princese stiklo bokse su isterikomis tuomet galovok kodel tavo vyras pas draugelius lekia.
O as manau, kad jisai turi merga.
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2015 08 10, 10:00)
Susirasydavo jis ir anksciau su draugais, bet karta i kelias dienas. O kai budavo su jais, tai online nesededavo. Jei pamatydavau ji online, kartais uzmesdavau juokais, ale su kokiom panom jau pliurpi, tai jis man nuscreenshottindavo ir sakydavo 'mieloji, su jokiom, tik va paklausiau to ir to'. O dabar isiunta. Apie staigmena buvau pagalvojusi, bet juk tada nesiustu, o juoktusi, sakytu 'palauk ir pamatysi' ar kazka panasaus, erzintu del to pavydo, o ne sauktu ir vadintu visaip. Grrrrrrr nesuvokiu, neimanoma su juo pakalbeti, sakau juk mes partneriai, nenoriu jokiu paslapciu, tai mane zudo, jo ats ' cia yra MANO tel, MANO privatumas, as tau atsiskaitineti neprivalau ir jei nepasitiki, tai spresk savo vidines bedas
' . Ir priestarauti kaip ir negaliu, juk tai tikrai jo erdve, bet kodel elgesys taip padikeite pastarasiad kelias dienas?..
As tai nelabai suprantu apie kokias vestuves jus cia kalbat? Jum s jokiu budu negalima kurti abiems vienos seimos. Jus nesate skirti vienas kitam.
Papildyta:
QUOTE(Skonis @ 2015 08 10, 12:29)
Taip ir matau, kaip visos cia rasancios is karto BEGA nuo vestuviu ir nuo tokio vyro
Jojo, likus kelioms dienoms tikrai visoms uztektu ryzto viska nutraukti (jau tikriausiai ir sukneles pasiutos, sveciai sukviesti, viskas suplanuota). Nebent rimtai busima vyra su meiluze lovoj uztiktumet, tada gal ir begtumet. Bet netikiu, kad anksciau, todel tokie visokie "patarimai" biski kelia juoka
Jeigu buvo suplanuota uz to vyro teketi, vadinasi jis turejo ar tebeturi kazkokiu geru savybiu, del kuriu traukia. Aisku, sumautai gaunasi, kai kelios dienos pries busimas vyras staiga pasikeicia. Bet as, kaip ir kazkuria is cia rasiusi, noreciau galvoti, kad gal (duok Dieve) jis rengia kazkokia staigmena... Tik aisku tie visi siulymai "persisviesti galva" nelabai jau korektiski
Yra kurios bega.
Ir isvis as nesuprantu kaip is karto puolama zenytis vos tik kam nors pasiulius isteketi?
Bijama senomis mergomis likti? Kad ir uz bet ko, bet bile pasiulo?