QUOTE(Violetisimo @ 2015 08 10, 11:00)
Susirasydavo jis ir anksciau su draugais, bet karta i kelias dienas. O kai budavo su jais, tai online nesededavo. Jei pamatydavau ji online, kartais uzmesdavau juokais, ale su kokiom panom jau pliurpi, tai jis man nuscreenshottindavo ir sakydavo 'mieloji, su jokiom, tik va paklausiau to ir to'. O dabar isiunta. Apie staigmena buvau pagalvojusi, bet juk tada nesiustu, o juoktusi, sakytu 'palauk ir pamatysi' ar kazka panasaus, erzintu del to pavydo, o ne sauktu ir vadintu visaip. Grrrrrrr nesuvokiu, neimanoma su juo pakalbeti, sakau juk mes partneriai, nenoriu jokiu paslapciu, tai mane zudo, jo ats ' cia yra MANO tel, MANO privatumas, as tau atsiskaitineti neprivalau ir jei nepasitiki, tai spresk savo vidines bedas ' . Ir priestarauti kaip ir negaliu, juk tai tikrai jo erdve, bet kodel elgesys taip padikeite pastarasiad kelias dienas?..
Priešvestuvinis stresas? Bet ar gali taip būti? Juk ne anie laikai, kai "surištus veždavo tuoktis".
Nežinau, jei man taip, tai atšaukčiau vestuves. Aš nesuvokiu tokių dalykų šeimoje. Jei draugė taip paimtų mano telefoną neatsiklausus ir lystų, tai nesuprasčiau to, bet vyras ar būsimas vyras??? Jei mes kartu, vadinasi pasižadėjome vienas kitam visame kame ir kokios dar paslaptys? Juk šeimoje viskas turi būti bendra, draugai irgi. Bent jau pasakytų kam rašo, kokia tema. Tarkime: ai šnekuos čia su tuo Andrium apie futbolą, juokaujam