Įkraunama...
Įkraunama...

Ištekėjusi, bet pasimetusi

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 11, 14:55)
Tėvai kampą suteikti gali, bet ne visos nori rioglintis ant tėvų galvos.
Aš irgi tikrai ne pas tėvus grįžčiau, o toliau gyvenčiau.

va butent. As tai bandyciau pati kapanotis. Mano tevai nusiplene gyventi gerai ir patogiai, be paklydeles dukros svetaineje su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 08 11, 14:58)
daznai susimastau, kad tiems "vergams" daug paprasciau nei direktoriui.

Mana dieds kai pradeda vadovauti man pirstais ,tai as jam sakau - ramykis tu , cia tau ne darbas, ba kaip gausi nuo manes su petelne per makufeli ,tai greitai apsiramysi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 08 11, 14:59)
O, o..toc v toc grynai, kaip as  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Klausimas ar Virdzinija nori dirbti?

ka "kaip as" sedi smegenis lesi "ja tibie nievieriuuuuu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 08 11, 15:57)

Svetimas geriau paguos uz sava? Ne naudos gi vaziuoji, o  psichologines paramos.

O tai kas iš to galvos glostymo? Valgyt ir pačiai ir vaikui reikės, nuo to sėdėjimo pas mamą užpečky nei kompetencija, nei alga nepakils.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 11, 15:00)
va butent. As tai bandyciau pati kapanotis. Mano tevai nusiplene gyventi gerai ir patogiai, be paklydeles dukros svetaineje su vaiku.

Tai galima apibudinti labai paprastai - rysio nebuvimas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 08 11, 15:01)
Mana dieds kai pradeda vadovauti man pirstais ,tai as jam sakau - ramykis tu , cia tau ne darbas, ba kaip gausi  nuo manes su petelne per makufeli ,tai greitai apsiramysi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

raminkis mojuoti petelnia, atsoks teflonas, ka tada darysi is savo manikiurines-pedikiurines saskaitos nauja pirksi?
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 11, 15:02)
O tai kas iš to galvos glostymo? Valgyt ir pačiai ir vaikui reikės, nuo to sėdėjimo pas mamą užpečky nei kompetencija, nei alga  nepakils.

nIEKAS NEKALBEJO APIE ILGALAIKI SEDEJIMA ANT SPRANDO .kALBEJAU BENT AS APIE MORALINI PALAIKYMA . kAI TAU PROBLEMA , KAM PIRMA SKAMBINI - MAMAI AR DRAUGEMS?>
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 08 11, 14:02)
Tai galima apibudinti labai paprastai - rysio nebuvimas.

Tai galima pavadinti - kai kas išaugina savarankiškus vaikus.
Pasiguosti galima atostogų atvykus, ar telefonu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 08 11, 15:57)
Tu direktore ar direktoriene?  biggrin.gif

Labai asmeniškos ir tikslios informacijos aš net forumuose nepateikinėju, ne mano stilius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2015 08 11, 15:58)
daznai susimastau, kad tiems "vergams" daug paprasciau nei direktoriui.

Irgi tiesa. Bet juk jie irgi pastoviai nepatenkinti biggrin.gif Žodžiu, gaunamės visi masiškai nepatenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 08 11, 15:01)
ka "kaip as" sedi smegenis lesi "ja tibie nievieriuuuuu" biggrin.gif

Nea...as kieciau imu... ''ty mienia lieliuuuuuuubysh'...' biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėnulio Takas @ 2015 08 11, 15:04)
Tai galima pavadinti - kai kas išaugina savarankiškus vaikus.
Pasiguosti galima atostogų atvykus, ar telefonu.

Tai galima pavadinti - kai isauginama paruosti i gyvenima ir zinantys, kad guostis tevams nereikia, nes jie vistiek nesupras, o tik sakys - ar as tau nesakiau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 11, 15:05)
Labai asmeniškos ir tikslios informacijos aš net forumuose nepateikinėju, ne mano stilius smile.gif
Papildyta:

Irgi tiesa. Bet juk jie irgi pastoviai nepatenkinti biggrin.gif Žodžiu, gaunamės visi masiškai nepatenkinti biggrin.gif

kitaip ir but negali, nes kaip taisykle dauguna tu "pastoviai nepatenkintu" nebuvo kito kailyje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 11, 15:05)
Papildyta:

O tai reiskiasi, kad jeigu netgi tu ir direktore, tai tik ant popieriaus biggrin.gif
Maladiec vyras, gerai sukasi. Jei ses uz machinacijas, tai ne jis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti