Gražu, Dašenkai patiks
Kažko ant žalumos traukia...
Trijų dalių arbatinė "Išmintingas katinas":
Didesnės nuotraukos
Dovydo rinkinukas:
Didesnės nuotraukos
Trijų dalių arbatinė "Išmintingas katinas":
Didesnės nuotraukos
Dovydo rinkinukas:
Didesnės nuotraukos
QUOTE(laimuune @ 2014 12 03, 22:35)
Eurorasa, Rasa Labai gražūs darbeliai O gal gali pasidalinti, kaip padarai tą baltą butelį kur su mėlynu paveiksliuku?
Dekui, lb lb paprastai:nudazai buteli baltai,klijuoji servetele,o virsu butelio apklijuoju balta servetele spec palikdama rauksles,tada tas rauksles nudazau baltai ir pabarstau smulkiu zerinciu blizguciu,kurie atrodo kaip blizgantis sniegas...
AnAngel, raidės ir tie brūkšneliai suadyti
Lėkštelė. Prisiminiau vienkomponentinį laką, ne prie širdies jis man, nors tu ką :-)
Lėkštelė. Prisiminiau vienkomponentinį laką, ne prie širdies jis man, nors tu ką :-)
QUOTE(Sig @ 2014 12 15, 13:12)
AnAngel, raidės ir tie brūkšneliai suadyti
Aciu
Man skeldejimo lakai is vis ne prie sirdies... bet lekstele zavinga
Nu bet kooookie groziai cia pas jus
Ar uzsiimti dekupazu iseina bet kuriam mirtingajam ar cia reikia vis tiek kazkokiu super duper gabumu ar dar kokiu kitu sugebejimu? ar cia yra tam tikra technologija ir tai padaryti gali bet kas kas turi visa reikiama inventoriu?
Ar uzsiimti dekupazu iseina bet kuriam mirtingajam ar cia reikia vis tiek kazkokiu super duper gabumu ar dar kokiu kitu sugebejimu? ar cia yra tam tikra technologija ir tai padaryti gali bet kas kas turi visa reikiama inventoriu?
QUOTE(LoveIt @ 2014 12 21, 18:55)
Nu bet kooookie groziai cia pas jus
Bent jau rankos turi augti is tinkamos vietos ir aisku praktika, praktika ir dar karta praktika technologija tam tikra aisku, kad yra... Tam tikri zingsniai, praleidus viena is ju jau visas darbas gali nepavykti. Reikia ismanyno kaip dirbti su tam tikrom medziagom, kam jos naudojamos, kokiu budu ir t.t.