QUOTE(Margaretta @ 2014 10 07, 16:18)
Tai nešiotina tik šilkas, vilna, ar kašmyras? Vasarą?O kur įvairūs mixai, viskozė, medvilnė, linas?
Margaretta,kaip gali prezidentienės,premjerienės, Anglijos hercogienės ir kitos "ypatingienės" nešioti paprastus audinius? Ar jau visai tu ir dar ne tauriuosius metalus! Taigi mirtų iš gėdos
QUOTE(liomi @ 2014 10 07, 19:19)
Dekoju, merginos, aciu xxx
Argija, nu, pucia bet pasivelki kazka, as, cia, vilkiu juoda medvilnine glaustinuke, beto, si su sagom, man grazu jos, turiu dvi, patogu. Kazkas, kaip liemene - kai nera salciu, bet reikia megztuko.
Sygyta, kas pirmas?
Argija, nu, pucia bet pasivelki kazka, as, cia, vilkiu juoda medvilnine glaustinuke, beto, si su sagom, man grazu jos, turiu dvi, patogu. Kazkas, kaip liemene - kai nera salciu, bet reikia megztuko.
Sygyta, kas pirmas?
terbu terba
Liomi,viskas puikiai va čia ir rankinė labai tinka ir gražiai žiūrisi
Ieškau ir aš cape'o..labai labai
Ieškau ir aš cape'o..labai labai
Vai2ulkos tikrai panasus i kelis anksciau matytus bet kad blogai atrodo tikrai nepasakyciau, plius graziai pateikta
O Liomi toks fainas, siltas, pamacius ir man norisi taip apsivilkti
O Liomi toks fainas, siltas, pamacius ir man norisi taip apsivilkti
QUOTE(liomi @ 2014 10 07, 18:38)
Batai verstos odos, gerokai virs keliu, cape su kapisonu, kisenem, vilna, ruda spalva.
Labai gražus viršus, spalva kokia o kaip prie kaklo?
aciu, uz pastebejimus
dekui, Mosso, nieko prie kaklo, reikejo nufotografuot.. uzsisega kilputem, per visa ilgi, o virsuj mazas trikampis kapisonas, tai jis, kaip kalnierius, nukrenta nugaroje.
Tylene, sitas is Zaros, ne sio sezono, bet turi visi, tik, gal, kainos peraukstos, nes toks daiktas ne ziemai, nors ant palto ar odinukes irgi ziurisi eik i SH
QUOTE(Mosso @ 2014 10 07, 19:01)
Labai gražus viršus, spalva kokia o kaip prie kaklo?
dekui, Mosso, nieko prie kaklo, reikejo nufotografuot.. uzsisega kilputem, per visa ilgi, o virsuj mazas trikampis kapisonas, tai jis, kaip kalnierius, nukrenta nugaroje.
Tylene, sitas is Zaros, ne sio sezono, bet turi visi, tik, gal, kainos peraukstos, nes toks daiktas ne ziemai, nors ant palto ar odinukes irgi ziurisi eik i SH
Patiko man LIOMI derinukas.Cape ir batai gražuoliai.
QUOTE(liomi @ 2014 10 07, 21:07)
oi ne, aš SH nieko nerandu, nemoku ieškoti..Aš asos nusižiūrėjus esu vieną, bet dydžio mano nėra, tai vis medžioju
Liomi, labai labai gražus! Batus nuo kojų numaučiau Ir rankinė šįkart ne tik įsipaišo, bet ir puikiai įsipaišo.
Liomi, man taip pat patiko, jaukiai ir siltai jusu pnco atrodo, kad ir prapucia siektiek pro sonus rankine ir man cia graziai atorod.