Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų derinukai

QUOTE(Vai2lka @ 2014 10 05, 12:58)

Sijonukas, apyrankė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 06 spalio 2014 - 00:03
Pamačius derinį man irgi įsijungė "kažkas ne taip" mygtukas, tiksliau - jo, faina, gražu, figūrytė liuks, viskas dera, bet - visostaipvaikšto. Tad šiuo atveju esu linkusi pritarti Liomi, kad norisi matyti kažką labiau savito.
Beje, dėčiau minusą papuošalams - bižuterija ta pigioji pigioji, ir jei prieš kelis sezonus tos masyvios aukso spalvos apyrankės dar atrodydavo kažkiek prabangiai, dabar jau per daug tokių papuošalų visuose troleibusuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 06 spalio 2014 - 08:45
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 06, 08:22)
viskas dera, bet - i]visostaipvaikšto[/i].

oo kaip būtų gražu, jei visos taip vaikščiotų bigsmile.gif deja, tokių grožių nėra nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 10 05, 11:13)
Mano  smile.gif

Nuimciau ir verini, ir apyranke, man delnines puosnumo uztenka visam deriniui.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 10 06, 09:30)
oo kaip būtų gražu, jei visos taip vaikščiotų bigsmile.gif  deja, tokių grožių nėra nedaug ax.gif

spėju, kad turėta omeny, jog jokio cinkelio nėra deriny, toks glamūrinis, iščiustytas iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 10 06, 13:23)
spėju, kad turėta omeny, jog jokio cinkelio nėra deriny, toks glamūrinis, iščiustytas iki galo  smile.gif

aaa..ne taip supratau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
VAI2ULKA,dailybė tu wub.gif Toks švelnus,moteriškas ir trapus derinukas. wub.gif Batai man vietoj. biggrin.gif

Dar patiko SYGYTOS tas toks su storu storu megztiniu,sijonu ir ilgaauliais. wub.gif Toks labai labai geras wub.gif

Ir LIOMI sijonuotas,languotas,dryžuotas puikus. thumbup.gif

Dar tiesa mačiau B.NICE spalvingąjį thumbup.gif

Daugiau nieko,kas būtų įsimintina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 06 spalio 2014 - 15:40
QUOTE(Prietarai @ 2014 10 06, 14:23)
spėju, kad turėta omeny, jog jokio cinkelio nėra deriny, toks glamūrinis, iščiustytas iki galo  smile.gif

Kaip jis gali būti glamūrinis su pigiais audiniais ir bižuterija??

Derinys man sviestas sviestuotas, cukrus su vanile, su karamele, su šokoladu, marmeladu ir apibarstytas pabarstukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 10 06, 16:39)

Dar patiko SYGYTOS tas toks su storu storu megztiniu,sijonu ir ilgaauliais. wub.gif Toks labai labai geras wub.gif

Aciu Brangioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 10 06, 17:49)
Kaip jis gali būti glamūrinis su pigiais audiniais ir bižuterija??

O jūs ir etiketes kažkur matote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 10 07, 16:25)
O jūs ir etiketes kažkur matote? g.gif

O kam tos etiketes? g.gif
Gi matosi ,kad metalai papuosalu ne taurieji, o audiniai ne silkas ,vilna ar kasmyras, tam nereikia etikeciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebūtų bobos pasakytų vyrai, na, turgus daromas ir tiek. Kaip baisu. Gerai, kad nesumasčiau įdėt kokio savo derinio, sutaršytų į skutus, nors ir skonį, ir stilių šiokį tokį turiu...
Jei žmogus įdėjęs tikrai pakankamai gražų derinuką šitaip yra kritikuojamas, tai ką daryti toms, kurios tik ieško savo stiliaus, bando derina... gal net neįperka kašmyro, šilko ar deimantų, tai vadinasi viskas, pigienom pasipuošę? Jei va tarkim, mergina laisvalaikiui apsirengia jaukų megztuką ir džinsus, bei kokį netaurų papuošalą, viskas pigu, baisu? Na, pagalvokit pačios, ką jūs rašot. Juk stilius nebūtinai yra brangu, nebūtinai tai vardiniai daiktai, rūbai, aksesuarai... Mano manymu, stilius yra pojūtis, idėja, galų gale, neerzinanti aprangos išraiška ar dar kaip pavadinsi... Na, kaip negražu sudirbinėti žmogų, kurio dėka ši tema tikrai gyvesnė... Bet turbūt čia kažkokia žmonijos genuose užkoduota konkurencija, kuo labiau kita sudergsiu, tuo labiau pats pakilsiu?
Atsakyti