Sygyta Vai2lka laabai grazu
Tiek Sygyta, tiek Vai2lka - abi 10 balu Nors man sygytos stilius labiau prie sirdies, bet Vai2lka, nepaneigsi, tikra ledi, geraja prasme
VAI2ULKA,graži suknelė,paltas,rankinė.Ir pati labai graži esi.Bet batai man peržiūrėjau nuotraukas tai taip negražiai jie sukrenta žodžiu,boots'ai nekažką
SYGYTA,labai gražiai atrodei labai labai labai
SYGYTA,labai gražiai atrodei labai labai labai
QUOTE(Vai2lka @ 2015 01 08, 13:39)
Mano
Gražu. Palto modelis labai patiko.
Man tie apsmukę batai netrukdo. Na, čia gi ne pėdkelnės - jei pėdkelnės taip susigarankščiavusios būtų, tai aišku, kad ne.
Žo, tikiu, kad spoksančių į tave buvo marios
Aciu mergelikes
Aciu Anila Batai man paciai labai patinka pas mane kojos plonos tai problema su ilgais batais bet situose gerai jauciuos, nors ir sukrenta kazkiek.
Beto pats batu pavadinimas yra slouch boots kas reiskia kad jie pakrite turi buti
Aciu Perfect Su vyru buvau
QUOTE(*Anila* @ 2015 01 08, 14:43)
VAI2ULKA,graži suknelė,paltas,rankinė.Ir pati labai graži esi.Bet batai man peržiūrėjau nuotraukas tai taip negražiai jie sukrenta žodžiu,boots'ai nekažką
Aciu Anila Batai man paciai labai patinka pas mane kojos plonos tai problema su ilgais batais bet situose gerai jauciuos, nors ir sukrenta kazkiek.
Beto pats batu pavadinimas yra slouch boots kas reiskia kad jie pakrite turi buti
QUOTE(Perfect @ 2015 01 08, 14:50)
Žo, tikiu, kad spoksančių į tave buvo marios
Aciu Perfect Su vyru buvau
VAI2ULKA,dzin tas vyras Garantija,kad vėpsančių į tave užteko
QUOTE(*Anila* @ 2015 01 08, 15:03)
VAI2ULKA,dzin tas vyras Garantija,kad vėpsančių į tave užteko
Beveik pritariu. Bet, ANILA, vyras ne dzin.
QUOTE(sygyta @ 2015 01 07, 23:50)
mano
laaaabai
reiktu gal kazka kuo greiciau is Jusu uzsisakyti, kol dar neisgarsejot ir kainos prieinamos
QUOTE(Vai2lka @ 2015 01 08, 13:56)
Batai man paciai labai patinka pas mane kojos plonos tai problema su ilgais batais bet situose gerai jauciuos, nors ir sukrenta kazkiek.
Batai superiniai ir visas derinys
QUOTE(Perfect @ 2015 01 08, 15:08)
Turiu omeny,kad jeigu vyras šalia,tai nereiškia,kad į gražią moterį niekas nežiūrės.Tai nemaišo,kitiems seiles varvinti
Sygyta, Vai2lka, labai labai gražu Taip gražu, kad net nepatingejau pakomentuoti
Vaidulka, grazu grazu grazu!!! Nerealiai patiko! Ir tie baciokai man lb graziai krenta!