Patranka, patiko paskutinis, toks atsipūtęs nors aš iš tų, kur labiau patiktų natūralus kailis, bet suprantama, kad ne viską galime turėti
Vai2ulkos irgi labai gražus tik Hamiltonas čia tikrai prastokai atrodo, nors šiaip aš nei prieš šį, nei prieš kitus MK modelius nieko prieš neturiu, patinka man jų terbos
QUOTE(sygyta @ 2014 12 22, 17:59)
margarett vel ****** slapsto
Patrankos vidinis gerai . tik dzinsai nepatiko, jau kazkada anksciau..
Patrankos vidinis gerai . tik dzinsai nepatiko, jau kazkada anksciau..
O man jie tokie geri..patogūs kas retai man papuola su džinsu
Dėkui...
QUOTE(Girl. @ 2014 12 22, 18:00)
Patranka, patiko paskutinis, toks atsipūtęs nors aš iš tų, kur labiau patiktų natūralus kailis, bet suprantama, kad ne viską galime turėti
Vai2ulkos irgi labai gražus tik Hamiltonas čia tikrai prastokai atrodo, nors šiaip aš nei prieš šį, nei prieš kitus MK modelius nieko prieš neturiu, patinka man jų terbos
...ačiū ...po teisybe,.yra ir to tikro kailio...bet ne visada jį gali dėvėti o ir kartais nėra noro,nes patogiau (kas man LAAABAI aktualu) nešioti PRASTOS KOKYBĖS audinius kaip ALE auksą
Patrankos labai zavingas paskutinis
Vai2lkos, rankine man ne
Vai2lkos, rankine man ne
Vai2ulka,kaip gražu Tašiokas man irgi nelabai.Bet ai!Gražu vistiek.
Patrankos irgi gerulis Lauko variantas tobulas slampinėjimui
Gražuolės abi
Patrankos irgi gerulis Lauko variantas tobulas slampinėjimui
Gražuolės abi
Vai2lka, koks grožis!!! nerealiai gražu
QUOTE(Vai2lka @ 2014 12 22, 18:32)
Patranka be liemenes patiko, toks easy derinukas ir marskinukai islinde super
Ir dar prie plauku pagyru prisidesiu
O cia mano savaitgalinis:
Ir dar prie plauku pagyru prisidesiu
O cia mano savaitgalinis:
Ossom!
Sijonukas gal iš Zaros?
Man tie nėriniuočiai labai patinka, bet niekaip nesugalvočiau kaip taip harmoningai jį prie ko nors priderinti
Aciu damos
Isbrokijot mano rankine, gera ji, tik gal tikrai, kai paziuri foto, forma praradus, bo nieks netelpa spintoj tai susilamde ji tarp visu smutkiu
Nu bet vistiek aciu visom ir kiekvienai
Dewofsoul cia ne sijonukas, o suknute, is riverisland
Isbrokijot mano rankine, gera ji, tik gal tikrai, kai paziuri foto, forma praradus, bo nieks netelpa spintoj tai susilamde ji tarp visu smutkiu
Nu bet vistiek aciu visom ir kiekvienai
Dewofsoul cia ne sijonukas, o suknute, is riverisland
Jop, jei originali, tai tikrai nekaip atrodo. Laikykit prikimšus vidų maišelyje ir karts nuo karto pamaitinkit tepalu
Vai2lka,nuostabiai! Nu ir sugebėjimas pas jus,mergičkos,rengtis,aš taip nesugebu, belieka tik žavėtis
Vaidulka, kaip grazu! tie islendantys nerinukai tokie subtiliai seksualus nuostabiai!
QUOTE(Liada_32 @ 2014 12 23, 15:13)
Vai2lka,nuostabiai! Nu ir sugebėjimas pas jus,mergičkos,rengtis,aš taip nesugebu, belieka tik žavėtis
Pirmiausiai reikia figūrą manekenės turėt, toliau pinigų geriems rūbams, o toliau dar ir skonį.Vat jei nors vieno komponento trūksta- šūds gaunasi..
QUOTE(Marga retta @ 2014 12 23, 17:49)
Pirmiausiai reikia figūrą manekenės turėt, toliau pinigų geriems rūbams, o toliau dar ir skonį.Vat jei nors vieno komponento trūksta- šūds gaunasi..
Jei apie nėrinius,tai jie saikingai ant visų atrodo...antra,pinigas ne pagrindas,nes tai econominė klasė šiuo atvėju...va o jei uoslės nėra ant suvokimo,tada bėda