Mrs. Patranka, puiku, stilinga dama esate ir kas labiausiai patinka, kad labai įdomaii derinate ne tik klasikinį
pilkas odinis sijonas - super.
Kiek graziu ir idomiu derinuku
Sakyciau man labiausiai is visu patiko paskutinis, patiko ilgiai, aukstakulniai bateliai
Grazus, jaunatviski derinukai ir su sporbaciais pilkas sijonas idomus, grazus melyni bateliai
Sakyciau man labiausiai is visu patiko paskutinis, patiko ilgiai, aukstakulniai bateliai
Grazus, jaunatviski derinukai ir su sporbaciais pilkas sijonas idomus, grazus melyni bateliai
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 17, 11:01)
Mrs. Patranka, puiku, stilinga dama esate ir kas labiausiai patinka, kad labai įdomaii derinate ne tik klasikinį
Ačiū
Jis ne odinis,ten medžiaga
QUOTE(Pasaka @ 2014 12 17, 11:05)
Kiek graziu ir idomiu derinuku
Dėkui ir tau ...sijonas labai įdomus,nugaroje užtrauktukas "rėkia"apie save..labai ir jis man
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 12 17, 12:30)
Jis ne odinis,ten medžiaga
nuo to jis neprarado savo žavesio, tikrai išskirtinis, priminė burberry anų metų kolekcijų sijonus. puikus.
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 17, 11:32)
nuo to jis neprarado savo žavesio, tikrai išskirtinis, priminė burberry anų metų kolekcijų sijonus. puikus.
BCBG Maxazria
Jopapa,PATRANKA!
Ledonešis tu!
Man patinka!Įkvėpi.Liuks.Dažniau netingėk ateit čia
Puiku.
Ledonešis tu!
Man patinka!Įkvėpi.Liuks.Dažniau netingėk ateit čia
Puiku.
mrs. Patranka, aciu uz pamaloninta aki Tik butu gerai, kad dazniau tai darytumete
Patranka, o jums labai tinka akiniai
Ir "moteriškas" stilius (tamsi suknutė su pilku kardiganu)
Jūsų gražios treniruotos rankos, puiki krūtinė, pilvuko anei pėdsakų - bet kai dėvite aptemptus sijonukus - šiek tiek akcentuojasi tai, kad pečių juosta truputį platesnė nei užpakaliukas...
Ir "moteriškas" stilius (tamsi suknutė su pilku kardiganu)
Jūsų gražios treniruotos rankos, puiki krūtinė, pilvuko anei pėdsakų - bet kai dėvite aptemptus sijonukus - šiek tiek akcentuojasi tai, kad pečių juosta truputį platesnė nei užpakaliukas...
Patranka patiko derinukas su geleta suknele ant dzinsu.
Paskutinis derinukas irgi dailus
Zvinelinis sijonas gerulis
vat pirmo derinuko rankine niocen ... ir ta cigarete zavesio neprideda
QUOTE(sygyta @ 2014 12 17, 14:10)
Patranka patiko derinukas su geleta suknele ant dzinsu.
Mano mintis paraset
Patrankai komplimentai
Anila..pasistengsiu ..dėkui.
Sistina
Urartu...na toks jau tas petis mano(rankos genuose kaltė ) ...dėkui...(akinys bus dažniau kai pasidarysiu naujus )o kas liečia aptenpmptus sijonukus,jie reti mano kasdienybėje...o ir jei būna,tai šiuo atvėju kalta berankovė bliuzelė
Sygyta...kad toks tik griekas būtų ta cigaretė gyvenime ,ačiū.
Mimsy,dėkoju.
Sistina
Urartu...na toks jau tas petis mano(rankos genuose kaltė ) ...dėkui...(akinys bus dažniau kai pasidarysiu naujus )o kas liečia aptenpmptus sijonukus,jie reti mano kasdienybėje...o ir jei būna,tai šiuo atvėju kalta berankovė bliuzelė
Sygyta...kad toks tik griekas būtų ta cigaretė gyvenime ,ačiū.
Mimsy,dėkoju.