Elle, aciu, pasistumejau ir as
Liomi, man sikart tik lupdaziai patiko
Suknute nerta, silta ir trumpom rankovem man ne, ta pirstine skyleta labai ne, gal tik capas vertas demesio, bet kitam deriny
nu ir dar batukai geri keik iziuriu, bet iziuriu nedaug
Suknute nerta, silta ir trumpom rankovem man ne, ta pirstine skyleta labai ne, gal tik capas vertas demesio, bet kitam deriny
nu ir dar batukai geri keik iziuriu, bet iziuriu nedaug
Vai2lka, aciu Suknele megzta, medvilnine, ne silta
Liomi Liomi Liomi
Tavo deriniai tikrai ne eiliniai. Tikrai tikiuosi, jog viena diena is taves kazkas isaugs
Siam deriny man perdaug rankdarbiu keisciau nertas pirstines i odines raudonas biker.
Ir dar- kalneriuka padaryciau ciut ciut stambesni... tokio pat dydzio tik stangresni
O siltos sukneles trumpomis rankovemis man labai patinka, ypac tokiu, UK oru... kai nenori prisirengti, bet faina, kai silta
ho ho ho
Tavo deriniai tikrai ne eiliniai. Tikrai tikiuosi, jog viena diena is taves kazkas isaugs
Siam deriny man perdaug rankdarbiu keisciau nertas pirstines i odines raudonas biker.
Ir dar- kalneriuka padaryciau ciut ciut stambesni... tokio pat dydzio tik stangresni
O siltos sukneles trumpomis rankovemis man labai patinka, ypac tokiu, UK oru... kai nenori prisirengti, bet faina, kai silta
ho ho ho
QUOTE(sygyta @ 2014 12 15, 17:23)
Liomi Liomi Liomi
megzta berete
Sygyta, aciu xxx
Man patinka uzsudyti, dar pedkelnes megztas buciau apsitraukus, bet neturejau, atrodyciau, kaip megztas Kaledu zaisliukas eglutei
Pernai, su panom ejau visa odine, kailine, siemet megzta, zaliuju dziaugsmas
Kalnieriuka nzn net kaip padaryti tokio dydzio stangresni, pasakyk sitas nulenktas, toks storas buvo, kad prisiuvau, nes garbanavosi.
Suknelė švelniai tarent pobaisė...laukinis 50/50
Papildyta:
Šį savaitgalį irgi nešiau oončą...bet kur ten su šitu tavo...atrodžiau liux...
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 12 15, 22:43)
Papildyta:
Papildyta:
tai prasome ant podiumo
QUOTE(sygyta @ 2014 12 15, 20:46)
tai prasome ant podiumo
Man pakvietimo nereikia,nors iš mandagumo pasakysiu tau dėkui
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 12 15, 19:43)
Papildyta:
Papildyta:
----
ei, gi dar tu kampelyje esi, nu tai - aciu uz palto kriminala, tai buvo mano geriausias teskimas i zanda, i abu netgi
QUOTE(liomi @ 2014 12 15, 21:05)
----
ei, gi dar tu kampelyje esi, nu tai - aciu uz palto kriminala, tai buvo mano geriausias teskimas i zanda, i abu netgi
Prašau?!
Kojines - neleistina klaida, renkantis palto ir delnines derini, iseigini, ziemini, visai ne jaunikle bunant. Ponco grazuolis, bet neistempi - prasti/netinkami aksesuarai ir bateliai pagadina.
Marskiniai, jauciu, superglamzus, nuotraukoje viena rankove isduoda, todel nusirengus sunkuji ponco, vaizdas turetu but nekazka, gal, klystu.
Zodziu... cia tik apie drabuzius, jei jau del "atrodziau liux", tai - moliniai zandai pjaunasi su baltom rankom, taip, kad nebesvarbu nei tie rubai...
Marskiniai, jauciu, superglamzus, nuotraukoje viena rankove isduoda, todel nusirengus sunkuji ponco, vaizdas turetu but nekazka, gal, klystu.
Zodziu... cia tik apie drabuzius, jei jau del "atrodziau liux", tai - moliniai zandai pjaunasi su baltom rankom, taip, kad nebesvarbu nei tie rubai...