Girl Kaip grazu, batai gerieciai!
Cia sortai ar sijonas? Idomu koki virsutini drabuzi pasirinkai, ilgis domina - matesi sijonas ar ne?
Jau perskaiciau, puoliau prie vaizdo, nepastebejau, kad sijonas, idomus modelis ir tas yra lb gerai
QUOTE(liomi @ 2014 12 02, 15:40)
Girl Kaip grazu, batai gerieciai!
Cia sortai ar sijonas? Idomu koki virsutini drabuzi pasirinkai, ilgis domina - matesi sijonas ar ne?
Jau perskaiciau, puoliau prie vaizdo, nepastebejau, kad sijonas, idomus modelis ir tas yra lb gerai
Liomi, sijonas čia, susiaučiamas, SH nukoviau, belekaip jį įsimylėjau
laukiniam buvo vilnonis paltukas, sijonas biški išlindo.. aš, kai taip šalta, neturiu didelio pasirinkimo lauko rūbams.
Girl, sijonas tikrai lb geras. Aciu, kad atsakei, paltukas - taikliai, atrodei be priekaistu
QUOTE(liomi @ 2014 12 02, 15:51)
Girl, sijonas tikrai lb geras. Aciu, kad atsakei, paltukas - taikliai, atrodei be priekaistu
Ačiū anam poste nepadėkojau
eiktu, nedekok, puikiai atrodai, malonu paziureti, verta visu komplimentu, aciu Tau
girl, labai gražu
Girl,patiko batai ir sijonas rankinė nelabai ir megztukas man nelabai prie sijono
QUOTE(*Anila* @ 2014 12 02, 16:54)
Girl,patiko batai ir sijonas rankinė nelabai ir megztukas man nelabai prie sijono
ačiū o tai koks megztukas čia tiktų? nes man tai jis idealiai tinka: dėl ilgio neuždengia liemens, dėl spalvos - susigroja su pėdkelnėm, nes jei koks šviesus, tai jau tuomet, reiktų jas keisti, o man vienintelė pėdkelnių spalva juoda, kitų nepripažįstu
Girl puiku
Man,pats megztukas nelabai patinka ir rankovių ilgis
Bet visumoj,puikiai atrodai! Tikrai.Visada tavo derinukai man mieli
Man čia sukištas į sijoną koks megztukas,golfas ar palaidinė,gražiau būtų.
Gal klystu.Nežinau.
Bet visumoj,puikiai atrodai! Tikrai.Visada tavo derinukai man mieli
Man čia sukištas į sijoną koks megztukas,golfas ar palaidinė,gražiau būtų.
Gal klystu.Nežinau.