Aciu, merginos xxx
Suknele iseigai, delnine tiktu, turiu raudona lakuota, melyna, juoda, reiks kazka ziureti
Graži labai suknelė o dar rankų darbo super.
Liomi,
Gražu, ką ir bepridursi. Viskas - suknia, batai, figūra, beje. Ir labai patiko valiūkiškai suraityti plaukai.
Už suknią rašau riebų A+.
Gražu, ką ir bepridursi. Viskas - suknia, batai, figūra, beje. Ir labai patiko valiūkiškai suraityti plaukai.
Už suknią rašau riebų A+.
liomi, super.
Aciu! Didziausias aciu, kada nors mano pasakytas Dekoju labai xxx
Liomi, šitas labai gražus! Suknelė nuostabi! Ant tavęs O kai dar pačios sukurta....
Liomi labai jauki suknyte atrodo, dar ir pacios siuta, nu saunuole
Liomi, jau gyriau ir vel girsiu )) saunuole! puikiai.
Tik prasau nusviesk mane apie kokia garsiaja suzadetuviu sukne tu cia
Del Jolie viskas aisku.. o toliau?
Tik prasau nusviesk mane apie kokia garsiaja suzadetuviu sukne tu cia
Del Jolie viskas aisku.. o toliau?
Vai2lka, dekoju
Sygyta, Balmain, kuria devejo KK. Bendrai - man, vieni ispudingiausiu mados namu jie. Kai sugalvojau, kad noriu suknes, iskart puoliau mokintis burbuliukus ismegzti
8 dienas uztrukau, siuvinejimas sunkiausia, nezinau, kaip Tu kolekcijas sukurpi Pagarba didziausia. Gal, save irgi isivaizduoju, pristatant kokia 2024 SS
Sygyta, Balmain, kuria devejo KK. Bendrai - man, vieni ispudingiausiu mados namu jie. Kai sugalvojau, kad noriu suknes, iskart puoliau mokintis burbuliukus ismegzti
8 dienas uztrukau, siuvinejimas sunkiausia, nezinau, kaip Tu kolekcijas sukurpi Pagarba didziausia. Gal, save irgi isivaizduoju, pristatant kokia 2024 SS
Eina sau, kaip gerai atrodo Liomi. Sukne kaip uz milijona ir dar tas paltas...
Dar Sygytos derini pamaciau. Tobulas minimalizmas.
Dar Sygytos derini pamaciau. Tobulas minimalizmas.
Merginos, dekui Jums!