Kontraversiska suknele.
Nenoriu patikti visiems, nesijaudinu, kad suknele nepatiko ar rankine, ar isvis viskas nesamone. Toks mano sudeliotas, samoningas pasirinkimas, tai - as, o pageltoninti tekstai, turbut, tai - Jus. Tuo ir skiriames. Drabuziais irgi.
-----
Aciu, kiekvienai, as irgi siunciu atgaline karma
Derinys visiškas nesusipratimas,apart pirštinių atskirai
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 11 17, 13:08)
Pirstines ir man patiko,ypac spalva.O visa kita .
QUOTE(South @ 2014 11 17, 12:59)
Mane tai stebina tas aikciojimas del liomi deriniu.Su Vai2ulkos nera ka lyginti,mano manymu,pas ja rubai kokybiski,grazus,o liomi atrodo pigiai,su padevetais,nuskalbtais rubais.
Liomi, Valdulka - nieko asmeniško, bet man Liomi deriniai patinka būtent tuo, aks ten vis kažkas ne taip - tai suknė pasiglamžius, tai švarkas vintažinis, tai sagė nivtemu, bet taip šauniai susigroja viskas, labai gyvi deriniai. O Vaildulkos - visi gražūs, labai tvarkingi, labai praeitųmetųtopas, bet nėra cinkelio
O dėl rūbų kokybės ir gražumo - nu sori, bet jei Valdulka ne pigiausiose masinės produkcijos parduotuvėse apsipirkinėja, tai labai nustebčiau pagal tai, ką matau...
Liomi man patiko, suknyte nuostabi. Labai tokios noreciau. Jeigu tave itikins gerbejos kad ji baisi, as priimsiu, ok
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 11 17, 10:43)
Liomi man patiko, suknyte nuostabi. Labai tokios noreciau. Jeigu tave itikins gerbejos kad ji baisi, as priimsiu, ok
Bluemoggy, ohoy! Kaip palto odiseja? As, vis, prisimenu Tavo tobulus sluoksnius, skolinga mums esi
Jos mane itikino, kad turesiu, kasdien dabar, su ja vaiksciot, kaip ir su longchampais, ir NB Jau, net, pati nebenorejau, tik del moteru - privalejau
na man tai Liomi kartais patinka, kartais ne. Šį kartą suknelė visai nepatiko (gal dėl tos suknelės apačios susiglamžiusios )..na ir rankinė ne mano skonio
Man liomi deriniai visad patinka išskirtinumu, bohema šiokia tokia ir 'saviakiškumo' jausmu. Šis irgi patiko, kaip ir prieš tai buvęs su pončo
Kokybe ner pati geriausia, bet tai ka jau cia Uztat deriniai tai uch , su tokia razinka, netiketi, nenuspejami, apgalvota kiekviena detale. Buna ziuri kitu derinius ,grazu, net labai grazu, bet viskas taip nuspejama, teisinga, kaip is vitrinos. Vieniems to ir uztenka(realiai ir man uztenka, kad pasigrozeti ), kitiems reikia kazko daugiau, kas privercia pasvarstyti,pastudijuoti, kol nusprendi" isteisinti ar nuteisti "
Zodziu, as uz razinkas , uz ieskojimus ir atradimus
Zodziu, as uz razinkas , uz ieskojimus ir atradimus
Liomi,tavo deriniai man dažniausiai labai patinka.Bet,kad nuotraukos per tamsios ir per daug geltono atspalvio,tai tikrai.Nes net durys būna gelsvos šventai tikiu,kad jos pas tave baltos su sava kamera,tikrai gali išgauti perfect spalvas
Čia ne priekaištavimas nes mano pačios foto,toli gražu ne aukštam lygi fotografuoju telefonu visada nes man,taip daug patogiau.
Tai kam ta kamera,jeigu foto vistiek tamsias rodai?
O,tu dažnai pareiški,kad nuotraukos pas tave kokybiškos,bet juk taip nėra.Pati tą žinai.Ane?
Čia ne priekaištavimas nes mano pačios foto,toli gražu ne aukštam lygi fotografuoju telefonu visada nes man,taip daug patogiau.
Tai kam ta kamera,jeigu foto vistiek tamsias rodai?
O,tu dažnai pareiški,kad nuotraukos pas tave kokybiškos,bet juk taip nėra.Pati tą žinai.Ane?