QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 28, 14:05)
Nežinojau tokio. Kiek visko įdomaus yra. Reiks pasinagrnėti.
Aš nedariau, nes sužinota tikimybė kokios nors "nenormalumo" nebūtų pakeitus man nieko, tik nervų daugiau suėdus. Paistariau su gydytoju, kai patikino, kad vis tiek nei vaistais nei vitaminais niekaip neitų pagelbėti, pasitenkinau tik kaklo raukšlės apžiūra echoskopu.
Jautiena kažkada nurodė kad perpjauni per pusę skersai ir kepi orkaitėje valandą. Man truko trumpiau. Tiesa, buvo sėklų, jas iškrapščiau. Bet moliūgėlis dar jaunas buvo.
Mama gerai paaugusį moliūgą neseniai virė. Tai irgi skersai per pusę pjovė, sėklas išėmė, ir vandens kad apsemtų. Sakė gražiai su šakute viskas išsivyniojo, liko tik skūra. Kiek virė, nežinau. Bet pervirė per daug jos nuomone.
skersai, skersai, cia as taip sugalvojau nes pjaunant isilgai, persipjauna "makaronai". mano dideli moliugeliai, per 20min tikrai neiskeptu, i skarda dedu isgremzta puse zemyn, kepu apie valanda.Aš nedariau, nes sužinota tikimybė kokios nors "nenormalumo" nebūtų pakeitus man nieko, tik nervų daugiau suėdus. Paistariau su gydytoju, kai patikino, kad vis tiek nei vaistais nei vitaminais niekaip neitų pagelbėti, pasitenkinau tik kaklo raukšlės apžiūra echoskopu.
Jautiena kažkada nurodė kad perpjauni per pusę skersai ir kepi orkaitėje valandą. Man truko trumpiau. Tiesa, buvo sėklų, jas iškrapščiau. Bet moliūgėlis dar jaunas buvo.
Mama gerai paaugusį moliūgą neseniai virė. Tai irgi skersai per pusę pjovė, sėklas išėmė, ir vandens kad apsemtų. Sakė gražiai su šakute viskas išsivyniojo, liko tik skūra. Kiek virė, nežinau. Bet pervirė per daug jos nuomone.
na man 34m, bet jauciuosi labai jauna ir sveika, apie genetinius tyrimus net minties nebuvo.