Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 28, 14:05)
Nežinojau tokio. Kiek visko įdomaus yra. Reiks pasinagrnėti.  4u.gif
Aš nedariau, nes sužinota tikimybė kokios nors "nenormalumo" nebūtų pakeitus man nieko, tik nervų daugiau suėdus. Paistariau su gydytoju, kai patikino, kad vis tiek nei vaistais nei vitaminais niekaip neitų pagelbėti, pasitenkinau tik kaklo raukšlės apžiūra echoskopu. smile.gif
Jautiena kažkada nurodė kad perpjauni per pusę skersai ir kepi orkaitėje valandą. Man truko trumpiau. Tiesa, buvo sėklų, jas iškrapščiau. Bet moliūgėlis dar jaunas buvo.
Mama gerai paaugusį moliūgą neseniai virė. Tai irgi skersai per pusę pjovė, sėklas išėmė, ir vandens kad apsemtų. Sakė gražiai su šakute viskas išsivyniojo, liko tik skūra. Kiek virė, nežinau. Bet pervirė per daug jos nuomone.  tongue.gif
skersai, skersai, cia as taip sugalvojau biggrin.gif nes pjaunant isilgai, persipjauna "makaronai". mano dideli moliugeliai, per 20min tikrai neiskeptu, i skarda dedu isgremzta puse zemyn, kepu apie valanda.

na man 34m, bet jauciuosi labai jauna ir sveika, apie genetinius tyrimus net minties nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 28 rugsėjo 2014 - 16:37
QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 13:39)
beje, dfar norejau paklaust - visos kas gimdet virs 30 - ar lanketes pas  genetike?

Lankiausi, bet dariau tik kraujo testa ir echoskopija.

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 28, 16:38)

Cia rodos vorestos bendrazygis.
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, Į JŪSŲ TEMUKĘ PASKATINO UŽSUKTI TURBŪT KAIP IR DAUGELIUI NE SVORIS O SVEIKATA. BĖDA JOG JAU KELI METAI MANE KAMUOJA LĖTINIS SINUSITAS. KAS TURĖJO TĄ DŽIAUGSMĄ, TAS TIKRAI SUPRAS KOKS GYVENIMAS KAI TURI SINUSITĄ. VAKAR VĖL GRĮŽAU SU ANTIBIOTIKŲ RECEPTU, VERKT NORISI, KAI ŽINAI, KAD JIE NEBEPADEDA. GYDYTOJAI TIK PEČIAIS PATRŪKČIOJA IR VISKAS. O KAI KLAUSIU KAS TURI ĮTAKOS ŠIAI LIGAI- ATSAKO KAD MANO TOKS ORGANIZMAS IR TIEK. KAŽKODĖL ESU ĮSITIKINUS JOG ŠIAI LIGAI TURI LABAI DIDELĘ ĮTAKĄ MITYBA. BET KAI SKAITAI VIENUR RAŠO TAIP, KITUR KITAIP.NORĖČIAU IŠGIRSTI JŪSŲ PATARIMŲ. DĖKOJU IŠ ANKSTO 4u.gif
Atsakyti
zuvyt, pamegink paskaitinet kelias temas atgal ir issijunk CAPS LOCK!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 28, 16:36)

na man 34m, bet jauciuosi labai jauna ir sveika, apie genetinius tyrimus net minties nebuvo.

O as turbut pati ju reikalauciau ir dar vvt prasyciau. Nesijauciu nei labai jauna nei sveika.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 28, 14:22)
Maca naudojam abu su vyru (mes abu turim vaisingumo bėdų) - rašo, kad apskritai hormonus subalansuoja, o kokiu principu ten viskas vyksta - neturiu supratimo. Mano TESTO kaip ir geras, grybauja lyt. hormonai. Ai, nepakenks.

Nesupratau, jumis ištyrė, kad hormonai išbalansuoti ar patys taip nutarėt? Ir jei ištyrė, kodėl kažkokias macas rekomenduoja? Rimtai, nejuokaukit.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 18:32)
O as turbut pati ju reikalauciau ir dar vvt prasyciau. Nesijauciu nei labai jauna nei sveika.

Blogiausia tuose tyrimuose, kad jie pasako tik santykinę galimybę, pvz. 1:80. Reiškia, iš 80 tik vienas gali turėti įgimtą sindromą. Tokių tyrimų rezultatų, kad 1:1 nežinau ar apskritai būna.
Bet jei ką, geriau gal čia tikrintis, mačiau invazijų, mažiau rizikos. Jie tik kraujo duomenis naudoja, juos siunčia tirti į Ameriką: AlfClinic
O šiaip, ramybės Tau, LumiLumi, net vėžininkės pagimdo sveikus ir vaikus. 4u.gif
Atsakyti
Ursula, tos tikimybes tik laiko ir nervu svaistymas. As kapstyciau giliau, pvz kariotipo nustatymas ir tt. Natera tyrimas labai jau brangus.
Bus matyt, ryt ryte einu echo, jei gine nebus bjauri dar pakamantinesiu as ja.
p.s. Siandien su vyru is smalsumo uzsukom i vaiku prekiu parduotuve, jomajo, vezimo kaina 1,5 tukst.lt, as tiek algos i rankas negaunu. Milijonieriu valstybe, ne kitaip. Jei reikes tai ieskosim padevetu geriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 28 rugsėjo 2014 - 19:24
QUOTE(zuvytei @ 2014 09 28, 19:00)
SVEIKOS MERGINOS, Į JŪSŲ TEMUKĘ PASKATINO UŽSUKTI  TURBŪT KAIP IR DAUGELIUI NE SVORIS

informacijos apsciai 4u.gif temu daug, internete daug info, o geriausia nusipirk (jei leidzia galimybes, o turbut leidzia, jei antibu nepirksi) smile.gif knyga, 'viskas prasideda nuo maisto' 4u.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 19:22)
p.s. Siandien su vyru is smalsumo uzsukom i vaiku prekiu parduotuve, jomajo, vezimo kaina 1,5 tukst.lt, as tiek algos i rankas negaunu. Milijonieriu valstybe, ne kitaip. Jei reikes tai ieskosim padevetu geriu smile.gif

Kol kas ką naują pirkau, tik 4 stalčių komodą Malme, Šilutės baldų parduotuvėje, pigiau nei IKEA parduoda ir rūbelių. Vežimukus renkamės iš siūlomų nemokamai, kuriais draugai dalinasi, lovyte taip pat nemokamai draugai "atsikratė". Net turint pinigų neverta laikiniem daiktam švaistyti. P.s. tie už 1, 5 tūkstančio vežimukai yra prie pigesnių lotuliukas.gif

Šiandien pas mus uošviai lankėsi. Vaišinau paleo patiekalais: moliūgų sriuba, viština kepta su daržovėm. Jiems aišku, kaip visada bulvių dar išviriau. Na, pyrago nupirkau, dėl visa ko, nors jo praktiškai ir nevalgė niekas. Niekas žodžio apie jokias kančias, valias ir dietas nė neužsiminė. Anyta, kaip reta, net pagyrė mane kaip gražiai atrodau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 28, 17:01)
Lankiausi, bet dariau tik kraujo testa ir echoskopija.
Cia rodos  vorestos bendrazygis.

o genetikai kazka dar pamato per echoskopja?
nepykit kad klausineju.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 20:42)
nepykit kad klausineju.. 4u.gif
Jaicy, gal jau galima sveikinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, gaminau ir as pagal jautienos receptus moliuga ir kepeneles, skonis nuostabus.Aciu jai, kad pasidalino receptais smile.gif
Atsakyti