Laba diena
gal kas įsidėmėjo, kaip tą spagetinį moliūgą gamint - šiandien 1 pirkau, norėčiau iškept vakarienei - ar jame sėklos yra? Valyti jį reikia? Kepti be ghee, ar su ? žodžiu - milijonas klausimų
P.s. - man šiandien 21 Whole diena - vieną dieną galvą skaudėjo per PMS, oda pas mane visad peršviečiama buvo, tai tokia ir liko , bet skaisti labai Svorio pokyčių netikrinau - laukiu 30 dienų
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 13:39)
Del to man kremai yra butinybe, kad ir kaip jus is zmoniu juos vartojanciu , saipytumetes.
aš nesišaipau... Aš prieš BESAIKĮ vartojimą, kai perkama ne tam , kad reikia, o šiaip, pasižiūrėjus/pasiklausius gražių reklamų ir pan.
Aš pati vasarą nieko netepu. Vos tik ateina šaltasis sezonas, veido vietos prie lūpų kampučių išsausėja, tai būtina kažką tepti. Rankos žiemą irgi pasausėja. Tepu kremą, kurį pati pasigaminu. Kūnui jokių tepalų nenaudoju. Prausiuosi natūraliu muilu, man nereikia įvariausių prausiklių veidui, kūnui, intymios higienos ir pan. Taigi kažką naudoju, tik pas mane nėra šimto buteliukų...
QUOTE(rytorasa @ 2014 09 28, 14:24)
aš nesišaipau... Aš prieš BESAIKĮ vartojimą, kai perkama ne tam , kad reikia, o šiaip, pasižiūrėjus/pasiklausius gražių reklamų ir pan.
Aš pati vasarą nieko netepu. Vos tik ateina šaltasis sezonas, veido vietos prie lūpų kampučių išsausėja, tai būtina kažką tepti. Rankos žiemą irgi pasausėja. Tepu kremą, kurį pati pasigaminu. Kūnui jokių tepalų nenaudoju. Prausiuosi natūraliu muilu, man nereikia įvariausių prausiklių veidui, kūnui, intymios higienos ir pan. Taigi kažką naudoju, tik pas mane nėra šimto buteliukų...
Tame ir skirtumas , kad jus neturit problemu ir del to atrodo kad ir kiti neturi.
jei as veida su muilu nuplauciau turbut butu amen.
Ir sutikciau turet nors ir simta buteliuku , kad tik tiktu - ir odos netemptu, nesausetu, nedziutu.
O dabar kol kas perku puses litro talpos inda kremo, aloe-vera serumo, ir ziemai dar oleogeli. O isbandyta yra ir reklamuotu ir nereklamuotu...bet jei uzsitepus po 30 sekundziu ant zandu turi raudonas perstincias demes, tai jokia reklama nesuveikia, kad ir kaip noretum
Ačiū jautienai ir Ursula Star už varškės receptus.
Apsipirkinėjau šiandien ir stebėjaus, koks nuostabiai sveikas mano pirkinių krepšiukas
Medus tik išskirtinėm progom - kai sergu, tai su koriuku šaukštą pakabinu, arbata užsigeriu - taip ir pavalgau Rišau dabar ir su medum kurį laiką.
--
Maca naudojam abu su vyru (mes abu turim vaisingumo bėdų) - rašo, kad apskritai hormonus subalansuoja, o kokiu principu ten viskas vyksta - neturiu supratimo. Mano TESTO kaip ir geras, grybauja lyt. hormonai. Ai, nepakenks.
Dar skaičiau, kad ir ryžiai labai gerai - valo organizmą, o grikiai padeda išvengti daugelio ligų. O perlinių kruopų sriuba šiaip labai skani.
Man atrodo, kad paleo turi labai aiškias savo gaires, ką galima ir ko ne, tai kam išradinėti dviratį.
Papildyta:
Azu, o kokios viso to priežastys, ar kada aiškinaisi? Kokio vit. E trūkumas? Na, logiškai pagalvojus, gi kiekviena problema turi kažkokias priežastis, kurias ir reiktų naikinti
Aš nenaudoju absoliučiai jokių kremų. Skaitau, kad mano oda tiesiog normali, o jei žiemą nosis ar skruostai pašerpetoja, tai kokio riebiausio kremo užtepu ir gerai. Sako, kad reikia tepti dieną, naktį, maitinti... ką aš žinau, nenoriu nieko teptis. Nu čia vėl iš tos serijos - neturiu jokių bėdų, tai kam tepaliotis.
Apsipirkinėjau šiandien ir stebėjaus, koks nuostabiai sveikas mano pirkinių krepšiukas
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 27, 15:07)
O dėl cukraus, tai, manau, sočiai - tiksliau, per sočiai Medų tikrai ne kasdien ir ne po 2 šaukštus reikėtų...
Primink - nuo kokių moteriškų bėdų padeda maka? Testosterono trūkumo?
Primink - nuo kokių moteriškų bėdų padeda maka? Testosterono trūkumo?
Medus tik išskirtinėm progom - kai sergu, tai su koriuku šaukštą pakabinu, arbata užsigeriu - taip ir pavalgau Rišau dabar ir su medum kurį laiką.
--
Maca naudojam abu su vyru (mes abu turim vaisingumo bėdų) - rašo, kad apskritai hormonus subalansuoja, o kokiu principu ten viskas vyksta - neturiu supratimo. Mano TESTO kaip ir geras, grybauja lyt. hormonai. Ai, nepakenks.
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 27, 22:06)
Tiesiog, esu ismokusi kepti labai skanius avizu sausainius. Skaiciau, kad avizos nera pati blogiausia kruopa.
Dar skaičiau, kad ir ryžiai labai gerai - valo organizmą, o grikiai padeda išvengti daugelio ligų. O perlinių kruopų sriuba šiaip labai skani.
Man atrodo, kad paleo turi labai aiškias savo gaires, ką galima ir ko ne, tai kam išradinėti dviratį.
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 14:06)
Ir sutikciau turet nors ir simta buteliuku , kad tik tiktu - ir odos netemptu, nesausetu, nedziutu.
Azu, o kokios viso to priežastys, ar kada aiškinaisi? Kokio vit. E trūkumas? Na, logiškai pagalvojus, gi kiekviena problema turi kažkokias priežastis, kurias ir reiktų naikinti
Aš nenaudoju absoliučiai jokių kremų. Skaitau, kad mano oda tiesiog normali, o jei žiemą nosis ar skruostai pašerpetoja, tai kokio riebiausio kremo užtepu ir gerai. Sako, kad reikia tepti dieną, naktį, maitinti... ką aš žinau, nenoriu nieko teptis. Nu čia vėl iš tos serijos - neturiu jokių bėdų, tai kam tepaliotis.
Kas labai vargstat su oda, labai geros priemonės SALCURA - žiūrėkit Shop by skin condition Atsiliepimai tiek užsienio, tiek LT (tiek pažįstamų) labai geri.
Dabar kaip tik akcijos:
Purškiklis
Kremas
Taip pat Vitella Ictamo geras - pati naudojau. Atrodo, turėtų sausinti odą, tačiau nesausino nei kiek. Tiesa, reikia gerai įtrinti, kad nebūtų balto, a la geišos veido
Dabar kaip tik akcijos:
Purškiklis
Kremas
Taip pat Vitella Ictamo geras - pati naudojau. Atrodo, turėtų sausinti odą, tačiau nesausino nei kiek. Tiesa, reikia gerai įtrinti, kad nebūtų balto, a la geišos veido
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 15:06)
Tame ir skirtumas , kad jus neturit problemu ir del to atrodo kad ir kiti neturi.
oi, Azu, rišam temą, nes nesusikalbam. Matau, kad užmyniau ant skaudulio... Tyčiotis neturiu nei menkiausio noro, ir nesu tokia naivi, kad manyčiau, kad niekas neturi odos problemų.
QUOTE(Vailet2 @ 2014 09 28, 14:20)
Laba diena
gal kas įsidėmėjo, kaip tą spagetinį moliūgą gamint - šiandien 1 pirkau, norėčiau iškept vakarienei - ar jame sėklos yra? Valyti jį reikia? Kepti be ghee, ar su ? žodžiu - milijonas klausimų
Nera seklu kiek pamenu, bent mazesniuose Perpjauti per puse isilgai, sudeti y ghee patepta stikliny inda ar skarda ir pasauti y orkaite 20-40 min., priklausomai nuo dydzio. Po to labai graziai issigramdo sakute y spagecius Paziurek youtube spaghetti squash O ka jau toliau ant virsaus deti - jau fantazijos ir skonio reikalas
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 08:53)
Naudoju sio gamintojo krema high classic plus ir aloe-vera ekstrakta.
http://www.megavalis...cle/archive/35/
http://www.megavalis...cle/archive/35/
Nežinojau tokio. Kiek visko įdomaus yra. Reiks pasinagrnėti.
QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 12:39)
beje, dfar norejau paklaust - visos kas gimdet virs 30 - ar lanketes pas genetike?
Aš nedariau, nes sužinota tikimybė kokios nors "nenormalumo" nebūtų pakeitus man nieko, tik nervų daugiau suėdus. Paistariau su gydytoju, kai patikino, kad vis tiek nei vaistais nei vitaminais niekaip neitų pagelbėti, pasitenkinau tik kaklo raukšlės apžiūra echoskopu.
QUOTE(Vailet2 @ 2014 09 28, 13:20)
Jautiena kažkada nurodė kad perpjauni per pusę skersai ir kepi orkaitėje valandą. Man truko trumpiau. Tiesa, buvo sėklų, jas iškrapščiau. Bet moliūgėlis dar jaunas buvo.
Mama gerai paaugusį moliūgą neseniai virė. Tai irgi skersai per pusę pjovė, sėklas išėmė, ir vandens kad apsemtų. Sakė gražiai su šakute viskas išsivyniojo, liko tik skūra. Kiek virė, nežinau. Bet pervirė per daug jos nuomone.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 28, 14:58)
Nera seklu kiek pamenu, bent mazesniuose Perpjauti per puse isilgai, sudeti y ghee patepta stikliny inda ar skarda ir pasauti y orkaite 20-40 min., priklausomai nuo dydzio. Po to labai graziai issigramdo sakute y spagecius Paziurek youtube spaghetti squash O ka jau toliau ant virsaus deti - jau fantazijos ir skonio reikalas
Dėkui labai labai vakarienei gaminsiu
Ursula Star ir tau ačiū
QUOTE(rytorasa @ 2014 09 28, 10:48)
praustis minkštu vandeniu, nenaudoti agresyvių prausiklių, kurie pašalina odos riebalinį sluoksnį, dėl to oda ir sausėja. ... Be to, aš nesakau, kad reikalui esant negalima nieko naudoti. Nerimą kelia besaikis vartojimas, o jeigu dar pasigilinus į kūno priežiūros bei kosmetikos priemonių sudėtis, tai...
O kaip to minsto vandens bent veido prausimui gauti?
QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 12:39)
beje, dfar norejau paklaust - visos kas gimdet virs 30 - ar lanketes pas genetike?
nėjau, dėl analogiškų priežasčių, kaip ir Ursula. irgi pasitenkinau tik kaklo raukšlės pamatavimu. o ir šiaip, nenusiteikus aš nutraukinėti gyvybės vien todėl, kad vaikas, pvz., su Dauno sindromu. kiti du nustatinėjami sindromai liūdesnės baigties, aišku, bet matomi jie ir paprastu echoskopu.
QUOTE(nefifi @ 2014 09 28, 14:22)
atsargiai, kad neišbalansuotų dar labiau.
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 28, 15:05)
Aš nedariau, nes sužinota tikimybė kokios nors "nenormalumo" nebūtų pakeitus man nieko, tik nervų daugiau suėdus.
aš pasitariau su vyru, kad vis tiek nieko tas žinojimas nepakeistų, bet nervų atsakančiai sugadintų, tai kam tam vaikui dar labiau savo nervais kenkt.
QUOTE(Izolda @ 2014 09 28, 15:54)
O kaip to minsto vandens bent veido prausimui gauti?
virintas vanduo minkštas.