sveikos merginos
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 08, 20:48)
daug nevaikscios...paklausiau to, nes man asmeniskai nera aisku, kaip mamos dirba darba, kur reikia iseiti is namu, kontoroje ar kur, turincios pradinio mokyklinio ar darzelinio amziaus vaikus...jei ne vienas, tai kitas, jei du - trys vaikai...negali snargliuojancio vesti, net jei tempos nera.
QUOTE(jaicy @ 2014 10 08, 21:00)
joa..vien beda su jais...
o ka siulot daryti dirbanciom mamom ir turinciom vaikus.....praktiskai visos mamos auginancios vaikus tai praeina, daugiau maziau biuliotenu, kas turi galimybes ima aukles.....bet vaiku negimdyti del darbo, na nezinau.....musu moteru instinktas vaiku gimdymas, auginimas.....kokie jie dziaugsmai kai paauga...o maziukai daugiau gal vargu suteikia, bet kiek pirmu akimirku pazere.....man nostalgija....
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 08, 21:57)
O gal bėda su mūsų pasauliu, kuriame mamos priverstos
pamesti savo vaikus ir eiti dirbti? Aš po antro vaiko gimimo (turiu tris) daugiau niekada nedirbau .
Iki šiol

liuks pasakyta
QUOTE(nomore @ 2014 10 09, 08:23)
ačiū mergaitėms, kurios pildo blogą receptais

dėl jo aš rėkiau, kad reikia reikia, bet aš ne dėl to rėkiau, kad receptų daug žinau, o dėl to, kad esu kulinarinis analfabetas
na tai vistiek kazka gali gi ideti, kazka gi gamini, darai, nufotkini ir idedi, gal kitai tai bus didele nauda ir gaus minti.....va paziurek, ir as nemoku gerai fotkinti, "neapetytnos" fotkes

(SKY nesupyk, as juokais) bet net uzvirem su MB visa ta prasyma
QUOTE(-sky- @ 2014 10 09, 08:53)

as irgi siulau aktyviau. kad jei kiekviena idetu bent po viena receptuka, kiek ju butu daugiau. isties malonu, kad SKY prisijunge ir deda...o kas gali ir prisijungusios pridekit info kas naudinga...as dar galvoju, gal galima is pirmo puslapio Elatos zodzius nukopinti ir ideti, vis pradziai aiskiau. ir kokiu nuorodu