Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(DingleHill @ 2014 10 07, 17:05)
Jei lopyti leaky gut, tai reikia laikytis imuninio protokolo ir ar reikia gerti gerasias bakterijas, jei taip, tai kokios geriausios?
Taip, reikia laikytis autoimuninio protokolo
Ar jūsų žarnynas pralaidus
Ir valgyti sočiuosius riebalus, cholesterolį (tačiau reiktų atsižvelgti ir į metabolinius nukrypimus) -čia aš taip supaprastintai, papildykit, pataisykit kitos ax.gif
Cholesterolis: požiūris į konkretaus paciento mitybą
Ką reikia žinoti prieš geriant vaistažoles ir vaistus
Atsakyti
domina VISU nuomone apie skiepus.
VISA gyvenima(na kai atsirado skiepai) skiepijausi, nes labia sirgau. tuo trikruoju gripu sirgau tik karta gyvenime.
pernai nesirgau persalimais visai. skiepijausi.
siais metai galvoju nebesiskiepyt... unsure.gif atgaivinsit jei pradesiu dvest? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 10 07, 18:02)
VISA gyvenima(na kai atsirado skiepai) skiepijausi, nes labia sirgau. tuo trikruoju gripu sirgau tik karta gyvenime.
siais metai galvoju nebesiskiepyt...  unsure.gif  atgaivinsit jei pradesiu dvest? unsure.gif  rolleyes.gif

na as tik karta darbe priverstinai galima sakyt buvau nuo gripo paskiepyta... niekad nesiskiepiju, nes nematau prasmes, ypac kai tas gripas kasmet vis kitoks, o vakcina ale pagal senaji ir spejama nauja kuriama g.gif tiesiog stengiuos stiprint imunine ir pajutus pirmus pozymius kovot-arbatmeti, eukalipta pries nosi pasistacius garinu ar tiesiog uostau, vit c ryju, o labiausia padeda poziuris : neturiu laiko sirgt ir man tas gripas nerupi-ir as jam nerupiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 10 07, 18:02)
siais metai galvoju nebesiskiepyt...  unsure.gif  atgaivinsit jei pradesiu dvest? unsure.gif  rolleyes.gif

gali ramiai nesiskiepyt, jei kas, arbatmedžio aliejaus inhaliacijos pagelbės.
Skaičiau įdomią info
Štai Olandijoje kasmet skiepijama iki 83 proc. gyventojų, 12 Europos valstybių skiepija nuo 50 iki 70 proc. savo gyventojų, 8 valstybės skiepija nuo 20 iki 40 proc., likusios skiepija mažiau negu 10 proc. Lietuvoje paskiepijama tik 5-6 proc. gyventojų. Padėtis blogesnė tik Lenkijoje, Latvijoje, Estijoje bei Bosnijoje ir Hercogovinoje.

O sergamumas gripu greičiausiai visose šalys vienodas- sergalioja tie, be imuniteto. tongue.gif
Atsakyti
nesiskiepiju, ir nesergu, mano sesuo ilgai skiepydavosi, ir kai tik skiepijasi, tais metais ir serga smarkiau nei visada biggrin.gif poliklinikoj viena giminaitė dirba, ten nemokamai personalui siūlo skiepytis, skiepijasi mažiau nei dešimt procentų, ir tą besiskiepijančių procentą sudaro daugiausiai ne med. personalas. tai kažkaip iškalbinga man pasirodė biggrin.gif bet aš Andriukaičio nemalonės objektas, tai mano nuomonės gali ir neklausyti biggrin.gif apie visus skiepus ji tokia pati.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 10 07, 14:20)
is kur tu taip viska zinai, skaitau ir grazu kaip isdestai viska. Kad as suprasciau kas as tokia, niekaip man nedaeina, tik zinau kad turui autoimunio protokolo laikytis.

kad tiksliai žinotum kas tu tokia, turėtum žiūrėti savo organizmo parametrus- skaičiuot kvėpavimą, pulsą, matuot spaudimą, žiūrėt šlapimą. Kol nežiūrėsi į save, tol ir nesuprasi.
Nors šiaip autoimuninės ligos yra gilaus katabolinio disbalanso pasekmė.

Iš savo patirties: vienas pažįstamas žmogus su išsėtine skleroze labai aktyviai valė organizmą vegetariškai, plovė kepenis aliejumi, sportavo, badavo ir meditavo. Ir jau senai ATA. Jis sekė aną sveikatos šaltinį, ir negirdėjo manęs.
Atsakyti
As nuo gripo nesu niekad skiepijusis. Del issetines apskritai vengiu, net ir noredama (pvz nuo erkinio encefalito) negaleciau. Tai ir nesuku galvos.

Nomore, ka manai apie naujagimiu ir vaiku skiepijima, ypac tuos pagrindinius skiepus?
Papildyta:
As issiputus kaip balionas, sitie nestumo cirkai jau uzkniso sad.gif p.s.noreciau kaip zmogus pakakoti, o ne "gimdyti" i wc nuejus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 10 07, 14:38)
Priminkite, kodel netinka geltoni suriiai, per ilgai fermentuotas baltymas, ar dar kazka? Kur apie tai paskaityti?

tuose geltonuose sūriuose riebalas sugadintas. Tas specifinis brandintų sūrių kvapas- beveik kaip sukartusio sviesto, o sūriai brandinami po pusę metų.

pieno riebaluose vyksta ir oksidaciniai procesai. Iš pradžių susidaro peroksidai – pirminiai oksidacijos produktai, nurodantys riebalų gedimo pradžią. Vėliau peroksidai skyla ir susidaro antriniai oksidacijos produktai (ketonai, aldehidai). Jų susiformavimą lydi nemalonus kvapas ir skonis. Po to produktas tampa netinkamas vartoti.
Pieno riebalų oksidacijos laipsnį nustato peroksidų skaičius bei oksidacijos laipsnis, panaudojant barbitūro rūgštį. Pirminiai ir antriniai oksidacijos procesai įvertinami tiriant ultravioletinių (UV) spindulių absorbciją.
Riebalų gedimas pristabdomas laikant produktą žemoje temperatūroje arba panaudojant įvairius sintetinius antioksidantus (butilhidroksitolueną (BHT), butilhidroksichinoną ir panašius galatus), kurių imam ribotai, nes šie junginiai yra toksiški.

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 07, 13:36)

Kas čia per matabolizmo tyrimas ir kur jis daromas  g.gif

https://sites.google...iavimo-metodika
Atsakyti
Niekada nesiskiepijau . Ir nežadu. Net jeigu ir primokėtų , nesiskiepyčiau... biggrin.gif Oi, kaip išplautos žmonių smegenėlės apie skiepų naudą, kad neduok Dieve, nesugalvotų skiepų atsisakyti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DingleHill @ 2014 10 07, 17:05)
Galima dar pakartosiu savo klausima  blush2.gif
Jei lopyti leaky gut, tai reikia laikytis imuninio protokolo ir ar reikia gerti gerasias bakterijas, jei taip, tai kokios geriausios?
Aciu pasisakusiom  4u.gif

jei valgysi daug daržovių, dar ir paraugintų, tai ir taip tų bakterijų prisiveisi. Žmogaus žarnyne yra jų ~1000 rūšių, o į buteliukus vos 30 sudeda. Tad nemėtyk pinigų.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 07, 17:51)
Nomore, ka manai apie naujagimiu ir vaiku skiepijima, ypac tuos pagrindinius skiepus?

ta pati mano giminaitė kryžium gulė, kad vaikų neskiepytume.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 10 07, 16:10)
ne tu viena biggrin.gif as irgi nieko nesuprantu, nes kai skaitau tuos aprasymus anabolinio ir katabolinio-tai puse to puse to tinka  g.gif ir finale nichera neikertu...

manai man iškart visa tai suprantama buvo? Sėdėjau tame HS porą metų ir skaičiau skaičiau...kol pradėjau šiek tiek suvokti.
Nenurašyk savęs.
Atsakyti