Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Realesne @ 2014 10 06, 17:31)
Del newartojimo. Aisku kad man dekoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 07, 08:50)
Kaip ir kiekvienoj mityboj - kiekvienas atsirenka tai, kas jam geriausia. Jei jauti, kad nenori/negali/neskanu ir kiti NE, nieks tavęs neprivers Man tik gaunas tokia priešprieša - vegetarai/veganai darosi kraujo tyrimus - nu puikūs! paleoliečiai daros - irgi puikūs! Tai kur tas šuo pakastas? biggrin.gif Vienas faktas yra neginčijamas - baltieji miltai ir cukrus dar niekam gero nedavė, o visa kita - koreguotina individualiai.

Bėda tame, kad puikūs kraujo tyrimai nėra lygu puiki sveikata.
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 10 07, 04:47)
Nu ir prisiskaiciau smile.gif
http://sveikatossalt...steles-866.html ziureti komentarus nuo 2014-02-15 22:08

aha, ir aš paskaičiau biggrin.gif jei veganų kraujas kovotų su vėžiu, tai jie nuo vėžio nemirtų?
O viena moterėlė, apkaltinusi paleo, atsikandus veganystės, pasirinko The Specific Carbohydrate Diet, kuri visai netoli paleo - pirmiausia- žarnyno pralaidumo sutvarkymas . O jo veganiškai nesutvarkysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 07 spalio 2014 - 08:38
Labas rytas!

QUOTE(limma @ 2014 10 06, 21:18)
Sveikos visos...

gal kuri gali paaiskinti, kodel laikantis whole 30 dazniau norisi i wc ir net nakties neiskenciu, nakti einu i wc. kas cia vyksta? valosi kokie blogumai ar kas?

beje, kam idomu paziureti, prisideti, patarti ir dalintis galima paziureti cia: paleoreceptai.lt  blush2.gif

kas nores prisijungti, ideti savo receptukus rasykit man, duosiu prisijungimus kad galetumet sudeti savo sedevrus....labai lauksiu prisijungiant 4u.gif jei kas tingit junktis, galit parasyti recepta su produktais idesiu pati smile.gif

Va tai man irgi labai labai idomu. As tai keliuosi viena karta, nors anksciau to nebuvo. O va mb pasodintas ant paleo po 2 -3 kartus biggrin.gif Aisku, mes vandens tikrai daug geriam, bet mes VISADA jo daug gerem, tad vargu ar tai siejasi vien su suvartojamais skysciais...

Receptu puslapiukas - puiki ideja smile.gif Mielai prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
puslapiukas liux ideja, bet noretusi, kad pries dedant ta receptuka butu patikrinta ar tikrai paleo atitinka, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 10 07, 10:27)
puslapiukas liux ideja, bet noretusi, kad pries dedant ta receptuka butu patikrinta ar tikrai paleo atitinka, ka manot?

Sutinku, nes zirneliu stiklaini pamacius jau emiau abejoti.. tada prisiminiau, kad randat ir be cukraus...

Siaip ir foro noretusi "apetytnu", bet cia manau su laiku smile.gif Gera pradzia jau yra... tik manau tikrai tikrai reikes visus receptus kazkaip grupuoti, ne abeceline tvarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 07, 08:14)
Bėda tame,  kad puikūs kraujo tyrimai  nėra lygu puiki sveikata.

Bet puiki sveikata be gerų kraujo tyrimų - dar baisesnis reikalas... aš manau, kad būtent kraujo rodikliai parodo tikrąją mūsų sveikatą (na, cukrus ir cholesterolis nėra vieninteliai rodikliai) smile.gif
Atsakyti
Jūs čia, žiūriu, kuo trumpiau mėsą kepta/verdat. O gal kuri domėjosi greitpuodžiu? Ten produktai verdami aukštam slėgyje. Kažin, sveika, ar ne g.gif kažkur kadaise skaičiau, kad mažiau visko žūva, nes trumpiau reikia gaminti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 07, 11:26)
Jūs čia, žiūriu, kuo trumpiau mėsą kepta/verdat. O gal kuri domėjosi greitpuodžiu? Ten produktai verdami aukštam slėgyje. Kažin, sveika, ar ne  g.gif kažkur kadaise skaičiau, kad mažiau visko žūva, nes trumpiau reikia gaminti.

As naudoju greitpuodi, ne nezinau kiek zuva, kiek ne, bet kai man reikia greituoju budu pagaminti maista man jis geriausias draugas. Ir sultinius tik jame verdu ir troskinius per 5 min pasigaminu.

O va kai kepam ant groteliu mesa savaitgaliais, tada valgom tokio medium kepimo. Bet kai verdu ar troskinu megstu gerai pagaminta.
Atsakyti
sveikos

QUOTE(-sky- @ 2014 10 07, 08:52)

1.Va tai man irgi labai labai idomu. As tai keliuosi viena karta, nors anksciau to nebuvo. O va mb pasodintas ant paleo po 2 -3 kartus biggrin.gif  Aisku, mes vandens tikrai daug geriam, bet mes VISADA jo daug gerem, tad vargu ar tai siejasi vien su suvartojamais skysciais...

2.Receptu puslapiukas - puiki ideja smile.gif Mielai prisijungsiu smile.gif

1. mes gal biski daugiau geriam vandens, nes norisi, bet niekad neidavom i wc naktim. ziuresim unsure.gif
2.parasiau asmeniskai 4u.gif

QUOTE(SaDa @ 2014 10 07, 09:27)

o kas tai tikrins? nes ten deti gali pati, arba atsiusti man, as kiek ismanau patikrinsiu, poto merginos bendrom jegom patars ir tada ziuresim, kas netiks ir neatitiks paleo, galima bus salinti. sis puslapis ir skirtas mums visoms bendrai, kad turetume ideju, tad nemanau kad des kuri bele ka. tam ir nera viesios regitsracijosm kad neprisidetu bele ko ir bele kas 4u.gif

QUOTE(-sky- @ 2014 10 07, 09:33)
Sutinku, nes zirneliu stiklaini pamacius jau emiau abejoti.. tada prisiminiau, kad randat ir be cukraus...

Siaip ir foro noretusi "apetytnu", bet cia manau su laiku smile.gif  Gera pradzia jau yra... tik manau tikrai tikrai reikes visus receptus kazkaip grupuoti, ne abeceline tvarka smile.gif

zirneliai tikrai be cukraus tongue.gif ieskau visko bejo....

del foto - cia as pati savo fotkinau, kokius sugebejimus turiu tokius, kas gali patarti kaip "apetytnai" nufotkinti, prasom pasidalinti. ka mano galva sugeba ta padarau tongue.gif prasau parodyt savo apetytnu foto kad tureciau pavyzdi. dabar ne abeceline tvraka grupuojasi, o pagal pirmuma. pasirinkus produkta ismes tau su tup produktu visus receptus, ir is ju rinkis ka nori mirksiukas.gif
Atsakyti
limma, simpatiškai svetainė atrodo smile.gif dėl foto, jei įdomu, tai čia yra keli patarimai būtent fotografuojant maistą. Gal įmanoma tam puslapyje kažkokį reitingavimą padaryti, paleo, ne paleo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 07, 12:04)
limma, simpatiškai svetainė atrodo  smile.gif dėl foto, jei įdomu, tai čia yra keli patarimai būtent fotografuojant maistą. Gal įmanoma tam puslapyje kažkokį reitingavimą padaryti, paleo, ne paleo  g.gif

aciu aciu....bet matai, mes butent ir norejom paleo receptu, tam ir kurem butent paleo receptai
Atsakyti