sveikos
QUOTE(-sky- @ 2014 10 07, 08:52)
1.Va tai man irgi labai labai idomu. As tai keliuosi viena karta, nors anksciau to nebuvo. O va mb pasodintas ant paleo po 2 -3 kartus
Aisku, mes vandens tikrai daug geriam, bet mes VISADA jo daug gerem, tad vargu ar tai siejasi vien su suvartojamais skysciais...
2.Receptu puslapiukas - puiki ideja
Mielai prisijungsiu
1. mes gal biski daugiau geriam vandens, nes norisi, bet niekad neidavom i wc naktim. ziuresim
2.parasiau asmeniskai
QUOTE(SaDa @ 2014 10 07, 09:27)
puslapiukas liux ideja, bet noretusi, kad pries dedant ta receptuka butu patikrinta ar tikrai paleo atitinka, ka manot?
o kas tai tikrins? nes ten deti gali pati, arba atsiusti man, as kiek ismanau patikrinsiu, poto merginos bendrom jegom patars ir tada ziuresim, kas netiks ir neatitiks paleo, galima bus salinti. sis puslapis ir skirtas mums visoms bendrai, kad turetume ideju, tad nemanau kad des kuri bele ka. tam ir nera viesios regitsracijosm kad neprisidetu bele ko ir bele kas
QUOTE(-sky- @ 2014 10 07, 09:33)
Sutinku, nes zirneliu stiklaini pamacius jau emiau abejoti.. tada prisiminiau, kad randat ir be cukraus...
Siaip ir foro noretusi "apetytnu", bet cia manau su laiku
Gera pradzia jau yra... tik manau tikrai tikrai reikes visus receptus kazkaip grupuoti, ne abeceline tvarka
zirneliai tikrai be cukraus
ieskau visko bejo....
del foto - cia as pati savo fotkinau, kokius sugebejimus turiu tokius, kas gali patarti kaip "apetytnai" nufotkinti, prasom pasidalinti. ka mano galva sugeba ta padarau
prasau parodyt savo apetytnu foto kad tureciau pavyzdi. dabar ne abeceline tvraka grupuojasi, o pagal pirmuma. pasirinkus produkta ismes tau su tup produktu visus receptus, ir is ju rinkis ka nori